Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrillavigneisik

ZvOnKy Stestí

moc se mi líbí zvonky štestí jak spívá s darou :)

http://www.youtube.com/watch?v=FPUUe94Tj9E
  • doufam ze s nami bude jeste dlouho *14*
  • 55555
    Vážený a milý pane Karle Gotte, jste nositelem jména " KAREL", které Vám Vaši rodiče, když jste se narodil dali. Oni moc dobře věděli, že toto slavné jméno " KAREL", jak v historii, tak v budoucnosti mělo a bude míti sílu a slávu, úctu, pokoru a talent. Slavíte svůj sváteční den, ať ze všech rádií i dalších médií zní Váš hlas s písněmi, a jak nyní skončil pořad " KLEC PLNÁ SLAVÍKŮ " na ČRO2 patřil jenom Vám. Moderátor vyzdvihl Vaše celoživotní úspěchy a uznání, sice jen v kostce, ale bylo to nádherné, taková menší pocta k Vašemu dnešnímu svátku milý Karle Gotte. A jak bylo v tomto pořadu uvedeno závěrem : KAREL GOTT JEŠTĚ ZDALEKA NEKONČÍ, KAREL GOTT JEDE DÁL !
    MILÝ KARLE COTTE VŠE JEN TO DOBRÉ, PEVNÉ ZDRAVÍ A ZŮSTAŇTE MEZI TĚMI A S TĚMI, CO MÁTE RÁD, VĚŘTE, ŽE STOJÍ ZATO JÍT SVOJÍ CESTOU A DÁL !!! Vlasta Froňková z Prahy.
    • proč se opakovaně prezentujete jako nesoudná fanynka, co slídí po každé informaci a božského Káju pronásleduje na každém kroku? Mám obavy, abyste si dalším úlisným průjmem nezapatlala klávesnici. Vaše nekonečné podbízivé výlevy sdělované ve veřejném diskuzním fóru velkými písmeny hraničí s obsesí. Možná trpíte citovou deprivací, ztrátou sebeúcty, absencí mužského vzoru v dětství, zklamáním a nedostatkem sebevědomí. Projekce nenaplněných životních představ do populární osobnosti - vysněného idolu, jenž o vaší existenci nemá nejmenší tušení, vám může přivodit další frustraci. Doporučuji vymanit se ze začarovaného kruhu neúměrného vzhlížení a platonického zbožňování. Vždyť reálný svět poskytuje tolik hodnotných podnětů i spřízněných duší, které si jednak zaslouží a druhak ocení a zejména opětují vaši úctu, přátelství i lásku. Přeji vám, abyste si vážila především sama sebe, což je cesta k přirozené spokojenosti. Karel Gott je výdělečná fabrika, jeho popík je spotřební artikl, jímž živí sebe a svou rodinu i ve svém pokročilém věku více než slušně. Za to ho určitě netřeba zbožšťovat. Mějte krásný konec podzimu, srdečně zdravím.
  • přání

Všechna nej,pro vás a Vaši rodinu.Hodně štěstí a zdraví k narozeninám.Ať Vám to stále zpívá.Jsem generace,která na vás vyrostla/1946/Hodně dalších,krásných písní.tom
  • On je náš král

Pane Karle. Myslím, že mladší generace Vás má s prominutím za ,,staříka, který by měl vše přenechat mladším,, Také petřím k té mladší generaci, ale Vaše písnš mají ,,šťávu,,. Jste jediný zpěvák v republice kterému z celého srdce a upřímně fandím!!! Nenajde se nikdo lepší než jste Vy!!! Vaše texty dokážou povzbudit mou duši a vžy když si pustím Vaši píseň, nebo když Vás vidím v televizi, celá se chvěju, a to proto že jste vážně dokonalý, a Vaše rozhovory mají směšný podtext:)...Ten kdo říká že jste,, přihlouplý stařík,, tak věřte že to tak nemyslí, a každý večer si Vás pouští:)
  • Kája

jednou za život? to mi ani neříkej, to já nechci už jsem ho totiž jednou viděla a chci ho vidět víckrát. *4* jednou když jsem byla na jeho koncertě, tak jsem od něj stála necelej metr a úplně jsem zdřevěnatila, ani se nehnula jen na našeho božského Káju koukala. bylo to naprosto nádherný *14*
    • Re: Kája

No tak jasně já bych taky chtěla...ale i ten kdo ho pomlouvá a říká, že už by měl jít do důchodu....asi by se divili co dokáže...akorát závist to je...ale stejně aspon by jim sklaplo.. *3*
      • Re: Re: Kája

Jsou to idioti, FURT jen uráží, už mě to neba s nima,ubožákama.Takových kvalit jako má Karel Gott, nemá nikdo a dokud má pro koho zpívat, ať zpívá pro nás, jeho věrné české a zahraniční fanynky. *14* Milujem Vás pane Gotte! Děkujem za krásné písničky!
        • Re: Re: Re: Kája

Upřesňuji, chystáme dokument, který se týká žen i mužů, kteří zasvětili život svému jedinému idolu a umí si ho představit i jako svého životního partnera.
          Napište stručně o sobě, co děláte, odkud jste, ale hlavně v čem vám Karel Gott nejvíce, jako osobnost pomáhá.
          I přesto, že jste se ním nikdy nesetkali.
          Své životní příběhy pište na adresu jindrova18@seznam.cz
          Markéta Jindrová
          dramaturg
          Febio
        • Re: Re: Re: Kája

Lucko, napište mi na Vás mail, nebo mobil.
          Připravujeme pro skalní příznivce setkání s Karlem Gottem.

Ozvěte se co nejdříve.
  • koncert

vcera jsem byla na koncerte v Pardubicich a musim napsat jenom chvalu.Bylo to super,Karel a cela kapela predvedli nezapomenutelny zazitek.Karel Gott je proste jen jeden a nikdo ho nenahradi.Nezbyva nez pred nim slozit poklonu a tesit se na dalsi koncert.Sympatak s bozskym hlasem. *3* *4*
    • certice42

Re: koncert

19.12 byl i u nas v km a bylo to neco uzasneho nikdy na to nezapomenu jeho hlas ma takovou silu jako by mu bylo 30 je uzasnej a milej clovek dala jsem mu i kytku popral me pekne vanoce a ja byla ststna jako blecha *4* *4* *15* *15*
      • Re: Re: koncert

to asi v domě kultury
  • 55555
    Vážený pane Karle Gotte, blahopřeji Vám k získání 42 ZLATÉHO ČESKÉHO SLAVÍKA ZA ROK 2017. Společně s Lucií Bílou jste alespoň podle mého názoru těmi nejskvělejšími a charismatickými umělci. Pane Karle Gotte přeji Vám pevné zdraví, ať se Vám hodně daří a ať je Váš diář stále plný uměleckých aktivit i v roce 2018. Vlasta Froňková z Prahy.
  • Pro ANČU a pro všechny fanoušky.Souhlasí te semnou???

Hej jako co si to dovoluješ takhle o něm mluvit? *10* *16* A jestli jsi tak blbá, tak trochu zapni hlavu a přemýšlej. Proč asi tak vyhrává každý rok slavíka? Protože je skvělej, úžasně zpívá a nikdo na něj nemá a my, který mu věříme, máme ho rádi a držíme mu palečky, tak my mu budem neustále posílat hlásky... *4* Tato muzika co zpívá Kája je ohodně lepší než nějakej metál a takový hovadiny. *1* Tak laskavě važ slova a to co jsi vypustila z tví držky(promiňte za to slovo, ale prostě jinak to říct nejde)je nepřípustný a měla by ses za sebe stydět!!! *1* *9* Karel je a bude navždy nejlepší zpěvák na světě. *14* *4*
    • barunka009

Re: Pro ANČU a pro všechny fanoušky.Souhlasí te semnou???

přesně proč asi pořád vyhráva slavíka no protože je good ,bůh,super,skvělej.narozdíl od někoho... *14* *4* *3* *14* *14* *14*
  • Vážený a milý KARLE GOTTE, dnes je 15.10.2016, " ČAS VASEHO POMPÉZNÍHO NÁVRATU NA PÓDIA ", která znamenají pro Vás svět. Budete zpívat, budete vystupovat jen a jen pro nás, VAŠE PŘÍZNIVCE, kteří se již nemohou dočkat až zazní první tóny Vašich písní, až uslyší Váš hlas. Těšte nás neustále, prosím, máte na to a byla by veliká škoda, kdyby Váse rozhodnutí do budoucna znělo jinak. AŤ VAŠE LÁSKA KŘÍDLY MÁVÁ NÁM, ZŮSTAŇTE SVŮJ A ŽIJTE JAKO NOČNÍ KRÁL. Až zazní dnes večer Vaše novinka " ZEMĚ VSTÁVÁ " , myslím, že ani jedno oko Vašich příznivců v 02 ARÉNĚ nezůstane suché. Je to píseň dojemná, plná citu a pravdivosti života. DRŽÍM VÁM MILÝ KARLE GOTTE PALEČKY, ale protože jste veliký profesionál, bude to jako pokaždé NÁDHERNÁ POEZIE, NÁDHERNÝ ZÁŽITEK !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit