-
karel gott
já osobně říkám že on kdyby nebyl slavný tak by ani ty děti neměl a natoš manželku! *15* -
-
Re: karel gott
Náhodou, na to kolik mu je let, vypadá moc dobře, když byl mladej byl moc krásnej, a ten jeho krásný hlas, ne nedám svého Káju!BŮH. *14*
-
-
Vážený pane Karle Gotte, dnes je 1.Adventní neděle, začíná VÁNOČNÍ ČAS, čas klidu, pohody a splnění všech přání. Já Vám i Vaší rodině přeji, ať se nedáte nikým a ničím odradit. Ať máte spoustu úspěchů, mnoho příznivců, mezi které patřím i já. Není nutné, abyste nás osobně znal, je důležité, abyste věděl, že nám záleží na Vašich úspěších, že je nás mnoho, kteří Vás obdivují a mají k Vám úctu a že za Vámi stojíme v každé situaci. Nechci psát za ostatní Vaše příznivce, ale věřím, že v jednotě je síla. Pevné zdraví, ať se daří a " ZŮSTAŇTE SVŮJ ". Vlasta Froňková z Prahy.
-
Kájo!Miluji tě!Je mi sice 12 a každý říká že mám příšerný vkus,ale mě se tvé písně velice líbí!MILUJI TĚ!!! lÍBÁM TĚ!Pa pa
-
Ahoj Karle jsi super a moje máma tě má moc ráda už od mala!!!!!A já taky!!!!!
-
rada 2
Nejste poslední voskový zpěvák se saténovými kravatami mezi všemi normálními muži. Vím, že jste z masa a kostí a nejste nenormální muž mezi všemi normálními, ale jste člověk, jako každý jiný. Každý stárne, navíc, vám to s přibývajícími léty sluší stále více. A poslouchala-li jsem vás někdy, tak nyní tím více. Na toaletním papíře jsem vám sice neviděla, ale mé srdce se těší vždy, když vás v tom rádiu uslyším, a těším se vždy na konec každé show, až vás udivím. Fascinujete mne svým zpěvem i osobností, vážím si vás, že stále zpíváte a nevšímáte si hlasů těch, kdo vás nenávidí. Na scéně je spousta místa pro každého. Je dobře, že milujete i sám sebe a nezajímáte se o obyčejné názory těch, kdo by vás nejraději pohřibili, ale že zpíváte pro nás. -
Klus vyhrál Českého slavíka? Koukám, že v našem státě jde do háje nejen politika, ale i kultura. Pane Gotte, vy jste stejně nejlepší, fenomén, znají vás všude a Klus vám to nikdy vzít nemůže. Za pár let po něm neštěkne ani pes. Nějakýho Kluse mám na salámu...:-DDD Pro mě je vítěz Karel Gott!!!!!
-
Vážený a milý Karle Gotte, nastal čas Vašeho návratu k nám. Snad máte radost, jakou máme i MY, co jsme s Vámi od konce října 2015 prožívaly každou vteřinu, minutu, hodinu, dny i měsíce, kdy jste proti své vůli onemocněl. Vaše vítězství nad nemocí se dostavilo 18.března 2016, a proto já si vždy vzpomenu. Již to bude za několik dní, 6 měsíců a Vy jste v tak krátkém časovém období dokázal, dá se říci nemožné ! Nazpíval jste 2 nové krásné písně "PERFEKTNÍ DEN a ZEMĚ VSTÁVÁ", intonačně, přednesem a rytmem jste se přiblížil k Vašemu bývalému uměleckému projevu. Účastnil jste se několika akci, včetně nádherného vstupu do Vaší oblíbené LUCERNY, kde jste pro paní Haničku Zagorovou / k jejím narozeninám/, všem přítomným v sále a i Vašim věrným fanouškům u televizorů zazpíval. Váš hlas Karle Gotte, je to, co hladí, dojímá a není vůbec pochyb, že na velikosti pódia nebude záležet, protože Vy abyste byl ve formě, potřebujete jedno jediné, jistotu, sílu a chuť jít za svojí láskou - zpíváním. Chápu Vás, že se nám o tom dobře píše, pro Vás je to možná trochu složité, ale DOKÁŽETE TO, JÁ TOMU MOC, MOC VĚŘÍM a hlavně se těším až nastane den Vašeho PLNOHODNOTNÉHO NÁVRATU, kdy i Vy budete věřit, že nastal Vás čas !
-
-
Pěkný článek z časopisu
Zde na stráncích 12-14 naleznete opravdu pěkný článek o Karlovi
http://www.floowie.com/sk/zobraze nie/moderna-zena-52010 -
-
Re: Pěkný článek z časopisu
Vďaka za článok, je ozaj zaujímavý. -
Re: Pěkný článek z časopisu
http://www.floowie.com/sk/zobrazeni e/moderna-zena-52010
-
-
Narozeniny
Kájo, přeji vám vše nejlepší k vašim dnešním narozeninám. Hodně štěstí, zdraví, rozumu, lásky a božího požehnání.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Vážený a milý KARLE GOTTE, dnes slavíte SVÁTEK, a já bych Vám velmi ráda popřála, ať těchto svátků 4.11. oslavíte v pevném zdraví, v dobré náladě, s těmi co máte rád, co nejvíce. NA ZDRAVÍ SI S VÁMI PO INTERNETU PŘIPÍJÍM A KYTICI RŮŽÍ K TOMU PŘIKLÁDÁM, JEN A JEN PRO VÁS MILÝ A VZÁCNÝ KARLE GOTTE ! Vl. Froňková.