Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel Gott je náš nejlepší český zpěvák, který udělal dobré jméno ČR v zahraničí. Doufáme, že se z toho brzy dostane, ale ta chemoterapie mu moc nepřidá. Dokonce se od tohoto způsobu léčby již v zahraničí ustupuje a hlavně se musí nalézt ta skutečná příčina nemoci. Jsou známy případy uzdravení i alternativní cestou např. nasazení makrobiotického způsobu stravování.
    Přejeme celá rodina panu Gottovi brzké uzdravení a myslíme na něj.
    • Musím reagovat na tento článek.2.fáze chemoterapie je opravdu vražedná. když nám to ti, co tím prošli říkali, nevěřili jsme. Věřili jsme a dali na řady lékařů.... Můj názor a celé naší rodiny je,že to tatínka dorazilo. Jsem přesvědčená, že kdyby ji nepostoupil,mohl tady tatínek ještě s námi být. Je to byznys a nechci nikoho přesvědčovat. To člověk musí s někým milovaným prožít. Až pak si na to udělá názor.Ale člověk má jen jedno rozhodnutí a jeden pokus...a když to nevyjde,stejně si to vycitate. Přeji všem,aby se rozhodli správně.
  • Luky1987
    Karel Gott byl dobrej pred lety, ale uz by mel jit do duchodu si myslim, zpiva i tak uz jen na playback
  • PROČ ???

jen bych se Vás zeptal vážení, proč jste vulgární? Lze snad říci vše slušně, vždyť český jazyk má tolik krásných výrazů. A "...dyž už to tak muší byť, tak se podívejte sami na sebe..." a užívejte latinských výrazů, dyž užste takoví intělligenti... *16*
    • Re: PROČ ???

Proč? To hned vysvětlím.Tohle jsou primitivní Čecháčci, co umí jen používat trapné názvy pohlavních orgánů, a co umí jen sprostě nadávat, podle mě jsou to lidi bez úrovně.
    • Re: PROČ ???

Souhlasím s "JIKA", jsme národ lidí, kteří umí jen a jen kritizovat, obvinovat, pomlouvat a přitom sami neudělali absolutně nic. ZAVIST ta je nám hodně blízká. Stydět by se měli,Ti, kteří nejen na Karla Gotta hrubě nadávají, ale i na ostatní, kteří něco dokázali.A oni sami jsou ostudou národa.
    • nika1979

Re: PROČ ???

TO JSOUHLASIM ŽE ČEŠTINA ))))))
      JE SKVĚLÁ
      UŽASNÁ. .........
      NEJJJJJJJJMAM JI RÁDA.......
      .KAREL GOTT ........FÉNOMEN,,,,,,,,,,,,,,,,, *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Kája Gottík

kája gotíííík *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj, potřebovala bych písničky od Karla Gotta Miluj a Lásko, říkám stop!, ale nemůžu je nikde najít v mp3 ke stažení. Můžete mi prosím nědo nějak poradit? Straně to spěchá. Předem Děkuju. *4*
    • bocan.vaclav
      Ahojky.Tady máš odkaz na ty písničky: http://www.karelgott.net/alba/cd.php?lang=cs&men=cs&id=11&a=1330

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit