Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
993 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Nechápu, jak nekdo muže urážet Karla Gotta, který toho hodne dokázal
  • Luky1987
    Kája je a byl dobrej zpěvák, ale už by měl jít do toho důchodu má svoje léta
  • neregistrovaný uživatel

Hledám paní Janu Hradilovou(za svobodna),předsedkyni bývalého fan klubu Karla Gotta v Olomouci.
    zn.Lucerna 1982
  • Když přijdu k lékaři s plotýnkama, jen se šklebí, no jo, to je hexnšús, odbyde mě nejlevnějším diclofenakem, max. do mně narve kortizony a hybaj do terénu, starat se, jen nevysávej pojišťovnu... Taky jsem živitel, pečuji o imobilní rodiče, dělám co je potřeba. Zdraví máme jen jedno, život také, i pravá láska je jen jedna. Hlavně, že problémů jsou tři p.dele. V 77 by měl každý vědět, kde je jeho místo a jen bilancovat, být vděčný a těšit se z drobných střípků každodenní spokojenosti. Na nic si nehrát...nic není jako dřív, nic není, jak bejvávalo...bohužel, bohudík...
  • Luky1987
    Kája už nemá takový hlas když zpívá jak kdysi pravda, no má svoje léta už
  • grmelino
    Sděluji všem fanouškům Karla Gotta , že původní facebook stránky fanoušků Karel GOTT & grmelino byli napadeny hackerem a následně bohužel i odstraněny , následně byli založeny nové stránky které obsahově plně navazují na původní - tímto vás všechny zvu na Fan stránky Karel Gott & grmelino *3*

Věřím že budete opět spokojeni - admin grmelino

*3* https://www.facebook.com/pages/Fan-str%C3%A1nky-Karel-Gott-grmelino/1622375264670721?fref=nf *3*
  • ddddddeee: asi máš pravdu. Na minimálně 30% se nedožije roku 2016, na 80% se nedožije svých příštích narozenin a na 95% bude za rok po smrti. Já mu dávám čas tak do jara, ale to jsem optimista. Obávám se, že ten konec přijde mnohem dříve.
    Jinak si myslím, že takový život už není životem. Karel toho má za sebou dost, zůstane tu po něm plno písniček, dětí, zbaví se bolesti. Takto naplněný život každý neprožije.
  • drž se kajo sem tvá faninka ahoj kajo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *12* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Ako sa mas. ? Inak o karlovi si to napisala pekne :D
  • Hodne zdravy pane Gotte! Verim ze snami tu budete jeste 20 let!
    *3*
  • Nic moc zpevák je Karel Gott

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit