-
Na Míšu se zapomnělo, život se vrací do normálu. Denně zprávy o stavu Mistrových střev, vyměšování, jeho koncertech a ohromné vitalitě...
-
-
Lepší Karel Gott bol určite než druhoradý a priemerný speváci typu Marek Ztracený atď.
-
Karle pane jo skoda ze jsem znal tvou jednu pisen z popelky...odpust me in memorial prosim ty nevhodne a nevkusne me komentare v tomto foru vzdyt pro nemce jsi byl buh...at me charlotta promine me predesle komentare..dekuji.
-
Jen jsem se nudil a kvuli tomu jsem blbe zertoval...nic vice a nic jineho v tom nebylo. Dekuji za prominuti vsem..
-
Proc si Karel Gott vzal Ivanu Machackovou?? Protoze 2 roky v USA chodila se slavnym hercem Michaelem Douglasem!!!!! Ivanka vypada jako nevinny "andilek", ale kdyz zila v USA(1996-1998), tak 2 roky spala s ZENATYM Douglasem. Karla to asi "inspiruje", chce byt jako Michael Douglas, uznavany na celem svete.
-
-
Karla Gotta nemusím jako zpeváka a jeho písničky se mi už nelíbí
-
Božský Kája Gott bol výborný spevák
-
Šíp, Uhlíř, Janů, Špinarová i Gott s tahací harmonikou... až tito dosud aktivní
senioři tu už nebudou... zbývá odstavený bulvární prostitut PN se svými "špeky"
Rychtářem, Macurou, Šulekovou, Regínou a vzpomínkami na éru tatíka, coby totalitního "baviče", Jo, a reportáž dotěrné ošklivky Šteflové.
Paní Ivana by měla pořádně prásknout dveřma, aby Kájovi opadal ten hnus, co si teď pěstuje na ksichtu.
Veselé vykročení do nového roku a hlavně zdraví!!!
*1* *3* *4* *5* -
Přestaň tu blábolit nesmysly! Odpovídáš sama sobě, myslíš si, že to nepoznáme? Uděláš to ještě jednou a všechny bláboly ti smažu!
-
-
zpěv a texty,které nás doprovází po celý život,vzpomínky z mládí,které nás na okamžik vrátí zpět.
Každý z nás má něco oblíbené,na co si rád zavzpomíná..
U písní je to ještě hlubší,někdy štastné a někdy smutné a to podle toho na koho nebo na jakou situaci,zážitek vzpomínáme..
Mohu zde napsat,vyslovit svůj názor..,koho to změní,nadchne atd...asi málo lidí přesně bude vědět kam tím mířím..
Karel Gott,je mým pohledem interpret,člověk,který si po celé jeho kariéře na nic nehrál a něco dokázal!!A JAK ZNÍ JEDNA Z PÍSNÍ-" ZŮSTÁVÁM SVŮJ"Neobklopoval se šperkama apod.,ale fanoušky,které má dodnes a já mu je z celého srdce přeji...Žije tím...a nemá to zadarmo..skousnout bulvár,nemít soukromí,a to i v případě,když Vás něco bolí,trápí...to je dost náročné!!alespoň z mého pohledu..Úspěchy v zahraničí...prostě super...!!Bylo by to na delší povídání..,jedno vím určitě..jak pomalu vyhasíná herecké umění,a filmy v součastné době nestojí za nic!!byla to stará škola,s citem k umění!!to samé je to i v tomto případě!!
Proto souhlasím,p.K.Gott je jen jeden..je to smutné,ale až přestane zpívat,nebude zde...tak SHASLA DALŠÍ ČÁST TÉTO ZEMIČKY-ČESKÉ REPUBLIKY,JAKO V PŘÍPADĚ V UVOZOVKÁCH!!VÝBORNÉHO SKLADATELE,TEXTAŘE p.KARLA SVOBODY...JEHOŽ TEXTY V KOMBINACI VYNIKAJÍCÍHO KARLA GOTTA,MNE VRÁTÍ DO KRÁSNÉHO DĚTSKÉHO VĚKU,PLNÝCH PŘÍJEMNÝCH ZÁŽITKŮ,KDY MOJI RODIČE BYLI MLADÍ...PRO MNE OSOBNĚ,POKUD ZDE BUDU,TYTO HVĚZDY NIKDY NEVYHASNOU A S RESPEKTEM SMEKÁM A VÁŽÍM SI JICH!!!A panu K.Gottovi,přeji nadále skvělé úspěchy.. -
-
Re: zpěv a texty,které nás doprovází po celý život,vzpomínky z mládí,které nás na okamžik vrátí zpět.
Děkuji za krásný a pravdivý názor,jenže lidi mu budou porád závidět a pořád ho budou napadat, už mě nabaví, jsou trapní, vadí mi ty jejich názory.A tihle blbci uměj jen urážet. Karel si tu slávu vydřel, ne nebylo to jednoduché! Přeji mu včechno nejlepší, hlavně to zdravíčko, a ať zpívá, je jedinečný, jeho hlas je dar od Boha, a sám je pán Bůh,elánu má, že by ho mohl rozdávat.Kdepak teenageři,věčně je to unavený, votrávený. *13*
-