-
Karel super!! Dnes sem te videla v novinach !! Drž se
-
Dobrý den , taková osobnost jako je PAN KAREL GOTT se v životě nerodí ,taková osobnost se pouze vyskytuje a to je právě on. Jenom jeden Zlatý hlas z naši krásné PRAHY máme , člověk s hlubokou pokorou , noblesou a inteligencí,která a samozřejmě jeho nenahraditelný hlas jej předurčil , nám lidem co jej mají upřimně rádi a on zase na oplátku je. Děkujeme přejeme lásku , zdraví a radost v jeho srdci. Dlouhodobá fanynka
-
Souhlasím,Karel Gott byl nejlepší.
-
Dobrý večer pane Gott,
především vám s manželkou přejeme krásné narozeniny a ještě dlouhá léta tvůrčího života. Rád bych Vám napsal e-mail, ale adresu jsem nikde nesehnal. Proto se snažím tímto způsobem Vám poradit. Dočetl jsem se, že máte arytmii. Doporučuji Vám tinkturu z pupenů hlohu. Sám jsem arytmii měl a tato tinktura mi ji vyléčila.
Ještě jednou vše nej k narozeninám -
Km nejsi ty nejaka hackerka..no co na to rict jiny kraj jiny mrav...prelouskat to po tobe do cestiny me moc nejde no understand...but colling 776 778 044 and please stay with my and please rescue me...ok..its beautiful foxes..
-
-
Dj Guly feat,Karel Got, Czech Hip Hop styles remix
G23 studio REMIX
youtube.com
Už sa mi to nepáči · Odpovedať · Odstrániť ukážku · 2 · 33 min.
Soňa Rybová https://www.youtube.com/watch?v=oV6DFws8LQ0
KAREL GOTT | “DIE BIENE MAJA” LIVE 2015
Live-Auftritt von Karel Gott beim Classic...
youtube.com
Už sa mi to nepáči · Odpovedať · Odstrániť ukážku · 2 · 39 min. -
Livia odpis prosim na moju otazku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Hej vi co si medzi nase komentare pisete ze sa vam to nelibi tak prestante !!!!nemusite to tam pisat !!!myslite si to v hlave !!!!!
-
-
Bozsky Kaja
tak me nic jeho hudba nerika ale to je o vkusu,zpiva samozrejmne vyborne,jako zpevak je dobrej,i v tech letech,ale povahou je to ten nejnamyslenejsi sobec kterej muze existovat,jen se vsude vychvaluje co vsechno ma je to hnus,nechapu jak muze byt tak nelidsky a zahledeny sam do sebe,hold to je asi nasledek slavy,ale jak rikam je to pan zpevak to se mu musi nechat. -
-
Re: Bozsky Kaja
Tak vitam dalsi ctenou ctenarku bulvarnich platků. Nesudtě člověka kterého osobně neznáte. I tak je to velice těžké. Pan Karel Gott je jedním z největších umělců své doby. Nikdy a nikde neměl potřebu se trapně prezentovat svými poklesky, jakožto tomu bývá u poměrně veliké části našich celebrit. Proto nechápu odkud berete tu odvahu takhle veřejně kritizovat. Myslím, že by bylo vhodnější nejdřív myslet a až poté mluvit. Budete překvapena kolik zklamání a trapasů si ušetříte.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=oV6DFws8LQ0
KAREL GOTT | “DIE BIENE MAJA” LIVE 2015
Live-Auftritt von Karel Gott beim Classic...
youtube.com
Už sa mi to nepáči · Odpovedať · Odstrániť ukážku · 2 · 39 min. -
Takto sú neustále zmazávané veci na OFB KG a potom je kritizovaný: Vidíte niekde tento najdôležitejší príspevok?
Zpěvák Karel Gott bude hostem letošního setkání fanoušků žánrů folk & country Trampský širák. To se bude konat začátkem září v údolí Hanesova mlýna u Štok na Vysočině.
Dvanáctý ročník festivalu Trampský širák nabídne po oba festivalové dny 4. a 5. září vystoupení žánrových stálic jako Vlasty Redla, Žalmana a jeho spolku, Nezmarů, Hop Tropu či Pacifiku. Zahrát má také např. Semtex nebo revival Michala Tučného z Plzně.
Festival v přírodním amfiteátru Hanesova mlýna od počátku pořádala Agentura Sampaj v čele s jihlavským promotérem Pavlem Sampajem Solarem. Ta se v posledních ročnících pořadatelsky spojila s Rádiem Samson. Předloni festival úspěšně nabídl speciálního hosta formou samostatného a vyprodaného koncertu Jarka Nohavici. Letos má být hostem Karel Gott. Jak uvedl Pavel Navrátil z pořadatelského týmu, zapíše se letošní ročník do historie české hudby jako rok, ve kterém Gott vůbec poprvé vystoupí na folkovém festivalu.
„Po úspěchu na rockovém festivalu Rock for People se Karel Gott vydá ovládnout i pódium před „kotlíkáře“…,“ uvedl Navrátil. Mnohonásobný Zlatý, respektive Český slavík má jako speciální host vystoupit na Trampském širáku se samostatným programem v sobotu 5. září od 17 hodin.
Jako interpret je Gott známý vyhledáváním žánrových prostředí. Na Jihlavsku např. v dubnu 2009 vystoupil jako speciální host swingové Tančírny v Třešti a zanechal tu nejlepší dojem. Před vystoupením v Třešti svolal i speciální zkoušku s Big bandem a repertoár postavil speciálně pro večer na téma šedesátých let.
„Jsem rád, že jste si konečně na mě vzpomněli...,“ oslovil tehdy publikum Gott se znalostí fenoménu třešťských Tančíren. Promotéra akce Petra Píšu podle jeho slov velmi příjemně překvapilo, jak byl Karel Gott empatický, jak rychle pochopil, v jakém prostředí se ocitl, jak ochotně přidával a naprosto nediskutoval o minutách na pódiu.
Gott (* 1939 v Plzni) se v Jihlavě v poslední době úspěšně uvedl i jako lídr velké koncertní show pro tisíce diváků, když v červnu 2013 nadchl publikum programem na Horáckém stadionu. Autor: Jiří Varhaník
https://www.youtube.com/watch?v=vhWbWr-aEDA
Karel Gott - Vstáve,j ty tuláku (1981 ) hudba: Goodman text: Zdeněk Rytířyoutube.com Už sa mi to nepáči · Odpovedať · Odstrániť ukážku · 1 · 33 min. · U