-
fujjjjjjj
Karel se mi ale vubec, vubec, vubec nelibí *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: fujjjjjjj
tak ho neposlouchej!!!!!! -
toť tvůj názor,tak sem nemusíš lést -
tak co tu chces urazet a co jsi v zivote dokazal ty frajere *5* *5*
-
-
Karla Gotta a jeho nosatou Ivanu nemusím..Koho dnes zajíma ohraný Gott,a jeho rodina - nikoho čau *1* *1* *1*
-
-
Potvrzeno - liška je falešná.
-
-
nejhorsi zpevak kterého sem kdy vydel *12* *16* *13* *9* *10* poslechnete si rosse lynche *3* *3* *3*
-
omluva
já se omlouvám tohle za mě napsala moje sestřenka (nemá ráda pana gotta) a vím že je to velmi známí zpěvák a eště pořád zpívá pěkně -
*13* Nebude to nakonec tak, že Gottovi dostali letenky a zájezd za to, že byli použiti k reklamě a zvýšení návštěvnosti při křtu malého slůněte? V poslední době si tyto "projekty s duší" mistr zvlášť oblíbil. Co je doma, to se počítá.
A kdo že má dnes strach o Gotta? -
Diskutujme tu radšej o karlovi lebo poniektory tu pisu od veci!!!
-
Vážený pane Gotte, jsme šťastná země,že Vás máme. Váš hlas a písničky hladí po duši. Máte i skvělý hudební pořad na Českém rozhlase 2. Za všechno Vám patří dík.
-
-
Že bychom byli šťastná země, že máme Gotta, nevím, nevím... Velmi afektovaný příspěvek. Ale Gotta mám ráda.
-
A je tu aj náš Kája zabávač!!!
-
Pripájame sa ku komentáru pani Stely, len by sme ešte doplnili jeho maliarské umenie. To, že je pán Gott ČLOVEK S DOBRÝM SRDCOM, vedia už asi všetci. Veľmi milo nás však prekvapil, že nie je zbabelec a vie sa zastať pravdy. To je len ďalší veľký dôvod na obdiv. Veľmi pekne Vám ďakujeme. Anna, Ida, Martin,...
-
-
Mýlíte se, milý Gotte, "jako kníže", kterého jste podpořil, pro náš stát nic neudělá, jen pro sebe jako doposud a proti nám, viz zrušení Benešových dekretů. Znalost historie neškodí, jinak se chyby stále opakují. Radši jen zpívejte a nevyjadřujte se veřejně k tomu, čemu očividně nerozumíte.
-
-
Vážená,
měla byste si poslechnout debatu mezi Zemanem a knížetem na ČT1 mezi 1. a 2. kolem a zjistila byste, že kníže nechce zrušit Benešovy dekrety a nehodlá vracet majetek Němcům.
-
-
Českých spevákov a speváčky nemusím. Ešte akorát jedine, ktorá česká speváčka sa mi páčia pesničky od nej tak Ivetka Bartošová. Škoda, že už nežije
-
Pokud KG věděl, že má po operacích střev srůsty a je již naplánováno jejich rozrušení, měl předepsanou přísnou dietu a doporučeno šetřit se, zejména když je v pokročilém věku a po náročné léčbě vč. chemoterapie a odstranění umělého vývodu. Ať už po náročném vystoupení, špatné životosprávě, nebo nevhodné stravě, došlo k akutní neprůchodnosti střev, jen si zadělal na komplikovanější průběh operace, případně delší a komplikovanou rekonvalescenci již tak chatrného stavu zažívacího ústrojí i celkové fyzické kondice. Vypadá to, že je pod vlivem tišících látek, které jsou silně návykové a není schopen zdravého úsudku. Je na něj smutný pohled. Silný make-up, permanentní obočí, ani přeliv nezakryje ztrhaný výraz starého nemocného muže. Pro spoustu trpících mladších pacientů i jejich nejbližší rodinu je nadstandardní péče nedostupná, přestože by za ni byli neskonale vděční, snad by si ji i rádi zaplatili, bohužel.