-
Všecko nejlepší
Všechno nejlepší k tvým 70. narozeninám Kájo.... a přeju ti štěstí,ZDRAVÍ,lásku a ať tu seš s námi ještě hoodně mooc dlouho *14* *3* -
Vše nejlepší!!!
Přeji vše nejlepší k dnešním kulatinám,hlavně hodně zraví,štěstí,úspěchů a spoustu věrných fanoušků. At vám to stále tak zpívá a to co nejdéle,protože vy jste takový náš poklad. VŠE NEJLEPŠÍ!!! *4* *4* -
Vážený a milý Karle Gotte, od října 2015 až do současnosti sleduji pečlivě Váš životní příběh pacienta, který se jen těžko vyrovnával s nemocí, která na Vás zaútočila. Vyhrál jste, protože to byla osudová záležitost a Váš život umělce i člověka musí pokračovat úspěšně a dál. Já jsem o tom přesvědčená, " KAREL GOTT " ani jiný život žít nedokáže, Ve Vás je nasazené tempo, které nikdo a nic na světě nezastaví. Láska, láska a zase jen láska Vás postaví na nohy, když půjdete za ní, tím správným směrem. Je pravdou, že přehodnocujete své priority, každá nemoc člověku napoví, co je v životě důležité, co upřednostnit a do čeho jít s plným nasazením. Komu a čemu se věnovat, komu a čemu se vyhýbat. Není to žádné poučování, sám moc dobře víte, jako jediný, kam až můžete jít a jaký je Váš cíl. Budou to již 3 měsíce, kdy se zotavujete a je velmi dobře znát, že se Vám daří, jste v pohodě, připraven, jak já vždy píši, skákat přes překážky v umělecké oblasti, nic a nikdo Vás nezastaví. Váš krok je pevný, Vaše rozhodnutí je bezmezné a síla odhodlání je " CHCI ZPÁTKY DÁT ČAS ", a já věřím, jako mnoho z nás, že tomu tak Karle Gotte bude ! Proč to vše píši, čtu příspěvky z veřejných médií, z Vašeho oficiálního FB profilu / kde máte silnou základnu svých fanoušků, kteří Vás za žádných okolností nikdy neopustí /. Každý příspěvek, který je zveřejněn o něčem vypovídá, sdělujete nám jak se máte, co Vás zajímá, jaké máte Karle Gotte plány do budoucna. Je moc dobře, že jste tu s námi, mezi námi, jinak by tu bylo smutno. Jen i mně je někdy smutno z komentářů, které jsou pod příspěvky hlavně časopisu Blesk a Aha, kde se ukazuje, jací lidé mezi námi také jsou. Ale to nemůže pokazit náš názor na Vás, KARLE GOTTE. Každý by si měl uvědomit z pisatelů, že jsme zde na světě opravdu jen na skok a život, který nám je dán, má být o toleranci, mít druhé lidi alespoň trochu v úctě a pokoře. Milý Karle Gotte, blíží se čas krásných letních dní, já Vám přeji, ať je máte sluncem prozářené a ať je prožijete jen s těmi, co máte velmi rád ! Pevné zdraví !
-
Kája
Tak vše nejlepší..vždi budeš náš nej...máme tě mocmoc rádi a držíme palce ,jo a pozdravuj tvoji rodinku čau *3* -
vsechno nej
vsechno nej k narozeninam!!! -
Netuším,jestli se k těmto odkazům Karel dostane,ale blahopřeji k jeho novým vítězstvím (TýTý) a přeji další úspěchy.Upřímně a z celého srdce.
-
vse nej
vse nej karle *3* -
karle,jsi pro mne vždy přínosem kvality,profesionality a zároven lidskosti - moc ráda tě vždy poslouchám
-
karel
panu Karlu Gotovy preji hodne stesti zdravi lasky spokojenosti. -
kaja
ses borec kajo a velkej *3* *5* *5*