Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený a milý Karel Gotte, překvapení, které jste nám připravil, již tuto sobotu 6.8.2016, si zaslouží hlubokou poklonu před Vámi. Jste profesionál každým coulem. Víte kdy a jakým způsobem před nás předstoupit, co nám nabídnout, čím nás potěšit. A že toho není nikdy málo o tom není pochyb. Vážený Karle Gotte, ono vůbec nejde o to, jaké máte vlasy, jaké máte vousy, či jak jste opálený. Záleží jen a jen na Vaší vůli chtít žít, dělat radost lidem blízkým Vašemu umění, být na světě rád a pro nás i nadále existovat ! Těžko říci, jaký jste měl pocit, když jste vystoupil na pódium a měl možnost být na něm tím neodolatelným králem. Z fotografií bylo patrno, že prostě na pódia, jeviště patříte a vím, že byste bývával rád i zazpíval. Ale Vy se Karle Gotte jednoho rána probudíte a zjistíte, že Váš hlas je dokonalý a zatoužíte se navrátit k nám, k Vašim příznivcům a fanouškům, kteří tvoří druhou Vaší rodinu a věřím, že za těchto okolností se vrátíte na pódia velmi, velmi rád. Kdo by Vás rád opět nechtěl slyšet zpívat a přitom se i smát. 18.8.2016 to bude již 5.měsíců, kdy jste Karle Gotte úspěšně porazil svojí nemoc, jste zpět a jen málo zbývá, aby to byl opět ten náš ZLATÝ I DIAMANTOVÝ SLAVÍK, JEHOŽ SLÁVA SE BUDE I NADÁLE DOTÝKAT HVĚZD ! Milý Karle Gotte přeji Vám pevné zdraví !!!
  • m.miama

Vše nejlepší

Milý pane Gotte, přeji Vám i s celou mojí početnou rodinou k 70. narozeninám z celého srdce vše nejlepší a hlavně hodně zdravíčka. Petruška 4 roky, Jára,Anetka,Monika a já

Máme Vás všichni moc rádi *4*
  • pre ,,jessica,,

no to sa ti divim,jessica,ze vobec navstevujes str. toho,koho nemas rada.skoda casu,nemyslis? a co sa tyka veku Karla Gotta,mozno raz budeme rady /aj ja aj ty,/ak sa ho dozijeme v takom zdraví ako on.ja uznavam rock,ale Gotta mam rada.ale aj M.J. *13*
  • můj názor

kariéru karla gotta sleduji již více než 25 let a myslím ,že může sloužit jako vzorový příklad pro své následovníky.jeho stoprocentní přístup profesionála ke své práci a svým fanouškům je hodný obdivu a hluboké úcty.jsem přesvědčen,že tato kariéra již nemůže být nikým překonána a nejenom za to patří panu gottovi můj velký obdiv i dík
  • úcta

můj veký obdiv,aspon na něco jsem pišná,že jsem čech *13*
  • sindrom

narozeniny

Karle přeji ti všechno nejlepší k tvým narozeninám
  • Knížák si to neměl dovolit

To, co pan Knížák řekl panu Gottovi bylo nesmírně špatné.To, že Gott neumí zpívat je pitomost,protože Gott si na svůj věk (69 let)až velice dobře zachoval svůj hlas.Jeho dílo je nesmírně obrovské a mnoho toho dokázal.Chtěl bych vidět, jak pan Knížák zpívá.Gottovi nesahá ani po kotníky.
    • Re: Knížák si to neměl dovolit

Knížák závistivej blb, který neumí nic jiného, než niči LPčka a ta jeho výtvarná díla, no to je něco *9*.Nemá cenu jeho názor řešit, je dobře že si z toho Karel nic nedělá.
  • Luky1987
    Nesouhlasím, pořád je Kája dobrej a drží se i poté nemoci a chemoterapií
  • Ááá tady někdo dostane ze soucitu posledního Slavíka.
    Ale nebudeme mu to závidět ale přát Že? Luky1987
  • nadherne piesne

tak nadherne vianocne piesne,ako ma karel gott,ma ozaj malokto.aj ostatne piesne su takou naplastou na dusu cloveka,zial,nepoznam nazvy vsetkych tych piesni...hlavne tych starsich/70.te roky/.naposledy som si este z magn.kazety vypocula napr.nadhernu-,,otoc se mnou stranek par,,a to skor inklinujem k rockovej hudbe...karel gott je proste osobnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit