-
Situácia sa aj pri tohtoročných súťažiach opakuje. Neprijímanie konštruktívnych nápadov, bránenie uverejňovaniu a hlasovaniu za dôležité príspevky, ale hlavne - napriek upozorneniu - nechávanie veľmi dlho úplne zlých informácií, dokonca ich opakovanie. Neustále blokovania ľudí, ktorí mohli byť hlasujúcimi - niektorí si potom v minulosti zrušili FB (dokonca za Vašu obranu), zbytočné prekrývanie - v čase dôležitých vecí - množstvom iného materiálu, nezaujatie pre vec... Neustále sme urážaní tým, že na monitore po prihlásení sa, máme na OFB niečo iné, než bez prihlásenia (naše videá, ...). Keď sa niečo ruší - blokuje, tak predsa jednotne a nebudem klamať prispievajúceho. Čo sú to za nehorázne praktiky na OFB? Niekto je posadnutý pomstou za NIČ. Napr. čo bolo zlé na tomto mojom príspevku, že som si ho mohol vidieť len ja sám?
" Dnes už nie je potrebné hlasovať za p. Gotta, ale za Adama Mišíka. A HLAVNE nezabudnite ZDIEĽAŤ! Prosíme aj ostatných, ktorí ešte nehlasovali: Nedopustite, aby celé naše úsilie vyšlo nazmar." Chýbalo k víťazstvu 22 zdieľajúcich. Toto som napísal 4 hod. pred uzávierkou súťažného dňa - bolo blokované. Napriek tomu o hodinu neskôr bola uverejnená ďalšia výzva na úplne nezmyselnú činnosť - hlasovanie za p. Gotta pri rozdiele cca 1300 hlasov (100 : 1400). Úplne rovnaká situácia bola dokonca AJ VTEDY, keď bolo potrebné venovať sa nomináciám pre TýTý! -
Proč jste vyřadili ze seznamu, podle mnne jednu z nejkrásnějších písní ,,Vzdávám válku,, Již tenkrát byl náš pan Gott super profík !!!
Nádherná píseň ...
Jirka, Frýdek-Místek -
Milovaný pane Karle Gotte, přišla jsem dnes naposledy, chci Vám do nebe, mezi ANDĚLI poslat ten nejsrdečnější pozdrav, krásné vzpomínky na Vás, které se již nikdy nebudou opakovat a ten čas růží se nikdy nevrátí. Je to bolestná rána a ta se nikdy nezahojí. Přišlo to tak náhle a zasáhlo to celou planetu.
Vděk, radost, štěstí a láska bude patřit jenom Vám pane Karle Gotte, měl jste krásný život, plnohodnotný, umělecky bohatý, byl jste obdivován a milován. Už nikdy a nikdo podobný Vám pane Karle Gotte se nenarodí.
Zůstanete mezi námi, protože jste zde zanechal písně, obrazy, umění, které nemá ve světě obdoby.
Nikdy jsem si tento den nechtěla připustit, bála jsem se, že to nezvládnu, že mé slzy z očí budou padat a zkrápět zem. A je to tak.
Už si tuto mojí zprávu neprečtete, ale já nikdy na Vás pane Karle Gotte nezapomenu.
Vlasta Froňková.
-
-
Paní Vlasto,přestože si pan Gott Vaši zprávu už nepřečte,věřím,že z toho zpěváckého nebe vidí,kdo na něho vzpomíná s láskou a úctou.Dal mi mnoho svým zpěvem a svým vystupováním.Nikdy nebyl laciným frajerem,jak jsem poznal při jeho cestách do tehdejšího západního Německa na hraničním přechodu v Rozvadově.Přes svůj věhlas byl velmi skromným a slušným člověkem,který vždy pozdravil jako první.Noste vzpomínku na něj v srdci,jako ostatně velká většina lidí,kteří byli odchováni českým popíkem.
-
-
Jsem zde abych Vám pane KARLE GOTTE popřála k Vašemu svátku.
Jste nositelem krásného jména, už proto, že mnoho osobností v našich dějinách bylo svými rodiči nebo za jiných okolností, tímto jménem obdařeno.
Vaše zásluhy o zkvalitnění kulturního dění za více jak 50.let v hudební brandži, mají tak vysokou hodnotu, že jen málokdo Vás dostihne. Dnes sklízíte úspěchy, jste stále žádaný umělec, a jste nejlepší muž, jak se říká " PANA KARLA GOTTA " nebude nikdy dost !
Pane Karle Gotte víte, když jsem slyšela, jak jste nádherně zazpíval 28.10.2018, v den STÁTNÍHO SVÁTKU na VYŠEHRADĚ přes rádio IMPULS - ČESKOSLOVENSKOU STÁTNÍ HYMNU, vehnalo mi to do očí slzy, to dokážete jedině Vy pane Karle Gotte. Já Vám za to moc děkuji.
Vy dáváte radost a přízeň nám a my se snažíme Vás alespoň tímto způsobem oslovit.
Hodně štěstí, hodně pevné zdraví a jen samé úspěchy ve Vaší práci, Vám přeje pane Karle Gotte, Vlasta Froňková.
-
Ahoj Vacátko, taky preji Kájovi ješte nech mu to zdraví slouží nejak, pohodu v kruhu nejbližších a aby tady byl ješte mezi námi dál i když má už svuj vek
-
Přeji hezký, i když trochu smutný den Vám všem i těmto stránkám TISCALI. cz.
Proč jsem přišla ? Protože se dnes ve všech médiích Českých, Slovenských, Německých, Ruských a dalších evropských zemích objevila velmi smutná zpráva. Náš pan Karel Gott je vážně nemocen.
Věřím, že opět lékaři pana Karla Gotta postaví na nohy, že se stane zázrak, že nás Bůh vyslyší. Možná je to vážnější, než v roce 2015, ale kdo věří současné medicíně, tak ví, že je na hodně vysoké úrovni a pokud bude pan Karel Gott poslušným pacientem a bude se šetřit, tak se uzdraví.
Vůbec nelze spekulovat, proč, kdy a jak se to přihodilo, že z ničeho nic, se dnes ráno tato smutná zpráva objevila, ale pan Karel Gott byl poslední dobou velmi smutný, řekla bych unavený. Nelze se divit, protože jeho tempo, kdy přecházel z jedné aktivity do další, bylo alarmující. Jenomže pan Karel Gott, který celý život byl a stále bude chtít být mezi kolegy, svými fanoušky a dělat, to co miluje - zpívání, se svého poslání nebude chtít nikdy vzdát. Je to droga, je to láska plná emocí a chuti slyšet potlesk, jásot a bezmeznou touhu se těšit na příští vystoupení.
Nemějme to panu Karlu Gottovi za zlé, on má všechny lidi rád a rozdal by se, i kdyby to mělo být naposledy.
Pane Karle Gotte pro nás budete tím nejlepším, nejžádanějším, nejlaskavějším a nejmilejším mužem a umělcem ČESKÉ REPUBLIKY.
Zvládněte to, porazte tu ošklivou nemoc ať můžeme si říkat " ŽE VÍTĚZ KAREL GOTT MÁVÁ NÁM " ŽE CHCETE ZPÁTKY DÁT ČAS " ŽE ŽÁDNÁ SRDCE NEHASNOU " A ŽE POSLEDNÍ PÍSNIČKA JEŠTĚ DLOUHO NEZAZNÍ ".
ZDRAVÍ, ZDRAVÍ A OPĚT ZDRAVÍ !!! Vlasta Froňková.
-
V současné době jde o řízenou mediální štvanici potenciálně zranitelného člověka - jedné z mála osobnosti - realisty z tzv. šoubyznysu. Proč to připomíná hon na utrápenou a uštvanou IB? Hyeny a paraziti cití příležitost, snad to rodina i KG ustojí, jako vždy doposud. Přeji energii a nadhled.
*3* *4* -
Káája..:D
Kááája luxusnii borec *14* *8* *15* *15* *15* *1* -
Tak asi takhle: Vpodstatě všechny ty nesmysly a především urážky jsem ti smazala, to, že jsem se minule omylem nepřihlásila jako správce, ti nedává právo nikoho urážet a vyhrožovat! Toto je diskuse ke K.Gottovi, pokud si chcete vyprávět mezi sebou, zaregistrujte se a posílejte si vzkazy a nezaplácávejte forum hloupostmi!
S nikým nediskutuji, od toho tu nejsem!!! -
Ahojte, dnes som videla pána G. V novinách urobily s ním rozhovor :) lenže som to ešte nečítala keď prečítam ,poviem viac :-)