-
Všechno nejlepší!!
-
všechno nejlepší k narozeninám...♥
-
Kaja Ma narozeni mi mame přani jediny štěsti zdravi😍😍😍
-
Všechno nejlepší k narozeninám Kájo!! *15* *3*
-
Marta Smutná Chcete dôkaz? Tu máte príklad: Keď vložíte príspevok, uvidíte ho len sami.
Marta Smutná Karel Gott - Slunce a já Jako si slunce klenbou nebes kráčí
Půjdu jednou dálavou Jako si slunce klenbou nebes kráčíPůjdu jednou já
Dávno už vím, že sláva jak láva vychládá Jako si slunce klenbou nebes kráčí Půjdu jednou dálavou Jako si slunce klenbou nebes kráčí Půjdu jednou já Dávno už vím, že sláva je pouhé žabí „kvá-kvá” Z vás nikdo nevěří, že já všechno to, co mám, vyměním Vyměním za boty toulavý
A za trávu pod hlavou Za doutník z rákosí Jako si slunce klenbou nebes kráčí Půjdu jednou dálavou Jako si slunce klenbou nebes kráčí
Půjdu jednou já https://www.youtube.com/watch?v=a-rDvsM7MFo
Karel Gott - Slunce a já youtube.com Už sa mi to nepáči · Odpovedať · Odstrániť ukážku · 1 · 6 hod. -
Marta Smutná Karel Gott - Slunce a já
Už sa mi to nepáči · Odpovedať · Odstrániť ukážku · 1 · 5 hod. A kde je tento príspevok ? Nestratil sa, lebo u mňa je. Dokonca dvojnásobne.
Karel Gott - Slunce a já
youtube.com
Páči sa mi to · Odpovedať · Odstrániť ukážku · 30 min. -
Vsechno nejlepsí Kájo :-)
-
Techno
Hodnotím Váš veřejný názor na zásach na techno párty.I slušní lidé by měli mít někde zastání.Dnes se slušnost rovná hloupost a jak to vypadá nebudeme se za chvíli stačit divit jak se ta příšerná agresivita určité vrtstvy mladých šíří.Docela jste mě příjemně překvapil, dnes se mezi umělci spíše nosí opačný názor.A nepřiměřené zákroky jednotlivců se dají řešit, a to na obou stranách. Ty "děti" mají tolik možností se realizovat ve smysluplnějších činostech. Přeji hezký den. -
Stavba s tolika vikýři spíš vypadá jako hostinec, penzion. Majitel dodatečně vyřídí změnu užívání, jako investor by nedostal stavební povolení. Běžná praxe, jak obejít předpisy a nařízení. Bulvár novému majiteli udělal masivní reklamu, z Gotta pronásledovanou oběť a z obyčejných konzumentů opět hlupáky, co mistra ještě litují.
-
Je si nejlepší Karle držíme ti palce se měj a zpívej do teď ať mám s tebe ohromnou radost Ahoj