Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je Karel Gott

Velice si cením zpěváka Karla Gotta.
    Od jeho začátků až dodnes.Je prostě
    zpěvák číslo jedna.Cením si ho,že
    dobře reprezentuje hudbu pop,
    rock,rockenroll a atd. i v zahraničí.
    Patří mezi uznávané špičky.
    Za to,že se mu blíží 70.narozeniny
    prozatím je v dobré kondici.
    Na rozhlasových vlnách,hud.studiích,
    jevištní koncerty.Jen tak dál!
    Pokud mu to zdraví dovolí.
    S Úctou!
  • Luky1987
    Kája Gott je nej zpevák na neho zádný nemá
    • Nemá?! Tak to teda má!!! JUSTIN BIEBER!!!!! Justin je nejlepší a ten nejkrásnější na světě!!!
      • justin je zloděj a házel po sousedovy vajce.
        A nepište hlouposti.
  • Milujeme Karla Gotta.. Je to super profík.. *14* a je bez okurek :D
  • Karle, doufám, že za týden dostaneš svého 42. zlatého slavíka! :-) Moc ti ho přeji!!
  • Všude sucho, nějak jste švihákovi zapomněli ten parazol kropit. Jedno indiánské přísloví zní: "Nesuď nikoho, pokud jsi nechodil tři dny v jeho mokasínách."
    Možná si to Karel vzal k srdci a půjčil si je od Ivany...
    Nikdo mi nemůže vyčíst, že nepíšu k tématu, je to jen můj úhel pohledu...
    *3* *1*
  • Karel byl dobrej před dvaceti lety od te doby *6*
  • Luky1987
    Karel Gott je fakt dobrej zpevák
    • *9* ..byl.
  • Luky1987
    Karel Gott a zesnulá Ivetka Bartošová jsou nejlepší český interpreti bývalé federace jednoznačne. PS Saša B a Livinka je určite tá istá osoba, co jsem píše, ale mne je to jedno, jen sem zvedavý jestli hudy ty její komentáre smaže
  • Stav hlasovania v Ankete Máte rádi Karla Gotta? sa do záveru dňa nezmenil:
    Ano
    94%
    Ne
    6%
    hlasovalo: 9650 lidí.
    Tu máte, p. administrátor,jasný dôkaz neobjektívnosti Vášho "hlasovania", alebo jeho výstižnejšie pomenovanie by bolo Hra pre jednu osobu. Podľa Vás malo dôjsť (ako u jediného zo spevákov a speváčok) v chorobe a v poslednom období u p. Gotta k značnému poklesu obľúbenosti. Myslím, že hlasovanie 10 tisíc ľudí nepotrebuje ďalší komentár k jeho popretiu. A tu nejde len o hlasovanie, celkove nič - ani Vaše komentáre - nemajú žiadnu úroveň.
    • Anketa

Máte rádi Karla Gotta?
      Ano
      94%
      Ne
      6%
      hlasovalo: 10010 lidí
  • Veľmi váham, či mám ešte na niečo upozorniť, ale urobím to, aby som si to niekedy nemusela vyčítať.
    Už som raz chcela napísať ako reakciu na článok v časopise (príspevok bol odstránený), že je tu niečo veľmi smutné. A teraz to musím konštatovať znova v podobnom zmysle: Je možné, že by taký obľúbený umelec bol v skutočnosti v určitom smere osamelý - nemal by priateľa, ktorý by mu povedal pravdu, čo sa tu deje? Aby si zamestnanci zo zamestnávateľa robili doslova „prču“ (neviem síce, čo to je)? Aby si napr. po tom najhoršom napísanom obidvaja „vycapili“ (A. P. ma napadlo pozrieť len nedávno) na svoje FB ako priateľov – vyzývavo pekne spolu naraz pohromade, nie náhodou – ich autorov? Dôvera v dobrotu druhých je závažným svedectvom o vlastnej dobrote. (Michel de Montaigne). To je síce dobrá vlastnosť p.Gotta, ale nemôže byť bezhraničná. Aby mi bolo uverené, pomôžem si citátmi. Pán Gott v návale starostí pozabudol na vekmi overenú múdrosť: Dôveruj, ale preveruj. (Nezistené príslovia) Bez dôvery niet priateľstva. (EPIKUROS zo Samu) Človek, ktorému nemožno dôverovať, nie je veru na nič. (KONFUCIUS) Dôvera dáva zradcovi možnosť škodiť. (SENECA ml.) Naša dôvera upevňuje nepoctivosť druhého. (MONTAIGNE Michel Euquem) Nedokážete si vzájomne úplne dôverovať? Tak sa radšej rozlúčte.(SENECA) Oveľa lepšie je byť bez partnera ako byť klamaný, podvádzaný a nerešpektovaný. Iba ten si zaslúži dôveru, kto nechce nič pre seba. (Josef Pieper) Človek, na ktorého nadávajú hlupáci, je hodný dôvery. (SARTRE Jean-Paul) Jediné, čo nevzbudzuje závisť, je posledné miesto. (sv. TERÉZIA z Lisieux) Láska a dôvera prichádzajú spolu v jednom balíku, nemôžeš ich od seba oddeliť. Ak sa o to pokúsiš, všetko sa rozpadne. Ak sa dopustí chyby pastier, musí byť od ostatných pastierov oddelený, beda však, keby ovce prestali pastierom dôverovať. (ECO Umberto) Bez dôvery v generála nemožno vyhrať žiadnu bitku, bez ohľadu na množstvo vojakov a na množstvo zbraní. (CLAVELL James) Dôvera malých povznáša charakterného človeka. (Charles de Gaulle).
    Situácia sa vyhrotila už do úplne slepej uličky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit