-
Karel Gott má niektoré pesničky dobré
-
-
No jo to vlastně možná má ale vlastně jaké pořád nevím, pro mě škoda že nezpíval žádné protestsongy. Hlas na to měl.
-
-
Gotta moc nemusím jinak, ako kedy
-
-
-
Karel Gott je nej,nen ,nejlepší ,prostě jednička.
-
Karel Gott je už legenda a nejlepší český zpevák
-
Ahojky moje jméno je vlastně GOLDY#$$$Karel Gott je dobrý český zpěvák ale stejně pro mne je nejlepší Travis Scott nej je Travis Scott feat. 21 savage outside tak čauky
GAMER -
A čo stváral 17. 4. 2015 pred 11.30 hod.!
-
Skype:D,AŤ ŽIJE, AŤ ŽIJE! ZNÁM I SKYPE JENNIFER ANISTON! PŘIZNÁM SE, ASI JSEM SE ZBLÁZNIL! AŤ ŽIJE KAREL GOTT - HVĚZDA ČESKÉ I NĚMECKÉ HUDEBNÍ SCÉNY!!! NEJSEM BLÁZEN! Skype_celebrity-nová verze Skype! Skype používají lidé na celém světě! V Japonsku, Číně... Na Slovensku, na Ukrajině, takže pokud ještě Skype nemáte, tak jste trochu jako pozadu!
-
-
Seš blázen a nevěřím ti. To říká každej! Nejsi první, kdo s tím přišel, protože už dřív tady (na tomto serveru) byl jeden kluk, který tvrdil, že zná e-mail Miley Cyrus. Nakonec na ten e-mail jeden uživatel napsal: "Je to tvůj mail, Miley?" Někdo mu odepsal s tím, že to její e-mail je.
Nikdo mu tady nevěřil a lidi to dost štvalo, tak si mail vyfotil a dal si ho jako profilovou fotku. Pak měl na FB 387 fanoušků (svůj FB zde uveřejnil) a část fanoušků Karla Gotta dali hlas Miley Citrus :D
Dobrej příběh, že jo?! Tak to sem prostě příště nepiš!!! Až se budu nudit, tak můžem pokecat, ale teď zrovna nemám náladu. Až ji budu mít, tak ti řeknu, ale když ji nebudu mít (a stejně tak 1000 fanoušků Karla Gotta), tak si zbytečně nevymýšlej. Dík, že hned zítra zase začneš!!! Dělám si srandu :DDD Zaregistruj se na Osobnostech.cz a můžem si psat.
Bereš mou nabídku? Prosím, stejně by to tady byla bez tebe nuda :((
*1* -
-
TAkŽe Až BuDeŠ mÍt ČaS... *7* *1*
-
-
-
Všechno nejlepší pane Gott, hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody a fanoušků :)
-
No Palo Habera se jeste dá ten je celkem dobrej.
-
Velcí lidé hovoří o nápadech,
běžní lidé hovoří o věcech,
MALÍ LIDÉ HOVOŘÍ O JINÝCH LIDECH. -
Karel Gott je výborný zpevák a nejlepší podle me
-
-
podle mě je úplně S-T-R-A-Š-N-E-J *16* *10* *11* *9* *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
Nesouhlasím, Karel Gott je nej zpevák
-