Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený Mistře,přeji Vám i Vaší rodině krásné a klidné svátky a děkuji za čokoládové LP,které jako dárek na Mikuláše splnilo vše,byl jste dobrý a na obal jsem slíbil vyrobit rámeček. Budete umístněn v kanceláři školní účetní na Šumavě.Mirek
  • Všechno nejlepší
  • No.1 jednoznačně nejlepší, jedinečný a prostě nej jednička!!!!!!!!!!!!!!! *14*
  • Vážený pán Gott! So zlom sa veľmi ťažko bojuje a my už rezignujeme. Len
    o niečo Vás prosíme. Nezraňujte nechtiac ľudí. My by sme sa na hodnotenie
    príspevkov nikdy nedali. Je nám ľúto tých ľudí, v ktorých príspevkoch je veľmi veľa citu a sú "u Vás" na posledných miestach. A tu je ešte navyše špecifická situácia, kedy bolo pre úplné nezmysly a výmysly napísaného na veľa miestach veľa zlého. Preto každý, kto má "u Vás" svoj príspevok za príspevkom takéhoto človeka, sa samozrejme cíti veľmi dotknutý.
    A nerobte zlú zdravotnícku osvetu!
    S prianím veľa zdravia a všetkého dobrého kolektív Slovákov.
    • (malo byť zdravotnú), neviem, ako sa to opravuje.
  • Hledám název hitu

Dobrý den, může mi někdo poradit název písničky Karla Gotta, ve které se zhruba zpívá: úterý 4.zaaáří, to je ten den v kalendaaáři...? Děkuju
    • Re: Hledám název hitu

Píseň se jmenuje Úterý. U u u úterý 3.tího zaaáří to je ten den v kalendáři, ....mám ji na singlu.
  • Jestli může být Karel pyšný, tak na dceru Lucii a její rodinku. Je to příjemná mladá žena, na nic si nehraje. S manželem tvoří nezávislý soběstačný pár a
    své syny vedou také rozumně, bez jakýchkoliv okázalostí.
    Vzhledem k věku a monstrózní postavě by šatník paní Ivany měl být spíš minimalistický a lehce elegantní, aby se v těch mohutných róbách nemusela vedle věkem a chorobami sužovaného sešlého manžela zbytečně hrbit. Evidentně se sama necítí dobře. Do hlubokého výstřihu patří kvalitní podpůrná podprsenka.
    Takto spíš působí jako najatá pečovatelka, co si půjčila šaty na zdravotní procházku s klientem-seniorem, který má sice zbrusu nové výplně v obličeji, ale celkový dojem z prořídlé kštice, stařeckých jaterních skvrn s nevzhledným strništěm a degenerace krční páteře s nejistou chůzí, je rozpačitý.
  • casanova

😍😇

• Luky1987

Ten Film Karel to je pekná kravina

• Já Karla Gotta nesnáším můj oblíbený zpěvák je Travis Scott doporučuji Travis Scott IMPOSIBLE stahuje přes ulož to.cz kdo bude mít zájem
    • Nebýt Karla Gotta a Karla Svobody tak neumím hrát na klavír oni to umí polopatě .Nazdar
  • Jsem veselé slůně i bez kmotříčka, nebyl to pro něj výhodný džob. Asi musel letět vleže tryskáčem k moři... Třeba mi pošlou selfíčko...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit