-
Vázený pane Karle Gotte uz by ste mel jít do duchodu a nemusím vás dávno
-
Karel Gott byl výborný zpěvák a profesionál.
-
-
Súhlasím. Taký vynikajúci český spevák už nebude, bol najlepší
-
-
Kájo uz by bylo na case jít do duchodu moje babicka,která vás mela kdysi ráda vás uz taky nemusí
-
http://www.youtube.com/watch?v=alVS_MvekJo zajimave od od 5:52 min.
-
fanouškům pana Gotta
Dobrý den.Moje mami má pana Gotta ráda,byla na jeho koncertě,má o něm knihu i CD s jeho písněmi,každý má svůj vkus a to je nakonec dobře né?Já taková fanynka pana Gotta nejsem,ale co mě v současné době uchvátilo je jeho parfém,který si samozřejmě maminka pořídila,takže jsem měla možnost poznat jak pánskou tak dámskou vůni,kterou prý sám pan Karel vymýšlel a navrhoval,musím uznat,že se mu to povedlo a všem fanouškům doporučuji...Jen uvádím,že v drogerii ji neseženete.
Pa Lenka -
Pan Gott zpívá hezky, ale jako o člověku si o něm myslím své. *9*
-
Už to není ten Karel Gott co kdysi, hlas falešný a i tónově, bohužel
-
Karel Gott má ten dar,že na každého člověka umí zapůsobit dobře. Každý ho bud přímo miluje,obdivuje,nebo aspon bere za dobrého zpěváka. Je to člověk,který snad ani nemá nepřátele. Já sama jsem za život poznala jen 2 lidi,kteří o něm mluvily škaredě,ale myslím ,že to jsou poravdu jen minimální vyjímky. Já osobně fanynka přímo nejsem,ale uznávám,že je to dobrý zpěvák a je pilný,když i po nemoci se stále snaží. Jeho alba pravidelně kupuji jako dárek k Vánocům svým blízkým,kteří ho dost obdivují.
-
Karel Gott toho hodne dokázal a nic proti nemu nemám je legendou české hudební scény a bývalé federace
-
GTT
Každý kdo nadává a snaží se úspěšným lidem házet klacky pod nohy..je absolutní LOSER!!!NULA,NIC NEZNAMENÁ,SRAČKA NA MÝ PRDELI HAHAHAHAHA:D
A VŠICHNI VĚDÍ ŽE KAREL GOTT ZPÍVAT PROSTĚ UMÍ A TO VELMI SLUŠNĚ A JÁ VÍM ŽE ON JE TEN TYP ČLOVĚKA KTERÝ KDYBY DŘÍV ŠEL DO TÝ AMERIKY TAK BUDE CELOSVĚTOVÁ SUPERSTAR A MYSLIM ŽE I ZNÁMĚJŠÍ NEŽ JE TŘEBA CHRIS NORMAN ZE SMOKIE..
ON MÁ VÝJMĚČNÝ STYL PROSTĚ GOTT STYL.
ON JE SEBEVĚDOMÝ OSOBNOST NIKOHO NENAPODOBUJE DĚLÁ SI CO CHCE..NOSÍ OBLEKY A NEZAJÍMÁ HO ŽE NĚKDO S TIM NENÍ OK..
FANDIM MU A JEHO RODINĚ ON JE STAR TĚLEM I DUŠÍ JAKO JEDEN Z MÁLA ČECHŮ..SI SUPER KARLE*3*
JEN TAK DÁL NASER VŠECHNY TY SRAČKY ABY CHCÍPLY ŽÁRLIVOSTÍ BUD SVŮJ TAK JAKO JSI TED:-)
MÁM TĚ RÁDA A FANDIM TI.