-
Proti Karlovu zpěvu nic nemám,ale on má pravidelné vysílání v rozhlase každou sobotu v 9h.na stanici Praha a to je totální katastrofa.Ta jeho nemožná angličtina a ještě horší vychloubání se svým životním úspěchem-NO PŘÍMO DĚS!!!
-
Neumí zpívat : ((((((((
-
-
Hej ty ondra !!!!!!nehovor tu ze kaja neumi spivat !!!!!!! Co si to za cloveka ktery tu hovori chorej osobe nieco take !!!!!!schop se!!!!
-
A kdo podle tebe umí zpívat, když ne Karel Gott *2*
-
-
Karel Gott je pán spevák jeden z najlepších spevakov a takych vybornych spevakov ako je on je zial málo
-
-
Jestli jsi zaplý na této stránce tak napiš. Máš dobrou přezdívku
-
-
Karel Gott vypadá jako smutný klaun, kterému při operaci břicha přišili na obličej trvalý "americký happy úsměv" s bělostnými korunkami. Před časem prohlásil, že by se v případě vážné nemoci stáhl do ústraní, aby jeho fanoušci nebyli svědky jeho úpadku. A teď toto, docela ztratil soudnost. Je mi ho líto.
Možná, kdyby měl syna... třeba by ty furie trochu usměrnil... -
jéé
Jéééé já mam dneska narozky :-D *1* -
Pán Gott, vieme to s naprostou istotou, že tento človek má prístup ku všetkým rodinným FB.
-
Muj milovany KAJIK
Dobry den mam vas moc rada jsem blazen do vasich pisnicek uz od prvni tridy a je mi 14...... holky ve tride my rikaji ze jsem blazen ale je to tak strasne moc vas miluju..nevim co mam delat ani spat nemuzu uz od prvni tridy porad na vas myslim prosim odepiste budu stastna jak blecha moje cilo je 723 806 184 moc vas o to prosim byl by to muj nejkrasnejsi darek k VANOCUM please sipedo(odepiste)tak naschle a moc moc moc dekuji vase MILUJICI NIKCA -
.....
už by si to měl zabalit a přenechat to mladším....všechno -
-
Re: .....
karel gott je tak dobry,tak ty jeho pisničky jsou krasne,že si zaslouží dostávat slaviky.
-
-
Miluju Gotta, ale jestli ještě jedinkrát vyhraje Slavíka (nebo jak se to teď jmenuje), je už nadmíru trapné. Za desítky let nebyl lepší zpěvák? Někdo jiný byl vyhlášen párkrát, ale desítky Slavíků? Trapné.
-
-
Nechtěl bych tu Vaší "lásku" za žádnou cenu a lituji toho, kdo ji dostane.
Vy neznáte touhu vrátit dluh, pocit vděky - nic. A zcela zřejmě ani 1 %
tvorby Karla Gotta. Jinak by ste musela uznat, že se vymyká všemu, že je
to extratřída /jazz, rock, ... ..., vážná hudba. -
-
Příspěvek jste odeslal tolikrát, abych se ho naučila nazpaměť? Mou lásku v životě nedostanete, nebojte se, nemám ráda lidi, kteří nechápou, že výraz "by ste" neexistuje. Fakt ne. Gott je skutečně extratřída, ale 38 let nebyl nikdo lepší? Snad Matuška dostal taky slavíka a patrně ještě jeden nebo dva další. Gott má slavíka předplaceného do smrti, to je jasné. Je úžasný zpěvák a úžasný člověk. Ale všeho s mírou - i s oceněními. Nikdy na něho národ nezapomene, to je jisté už několik let.
-
V r. 1984 Karel podlehl nátlaku lidí jako jste Vy a prohlásil, že
již nechce soutěžit. Byl na vrcholu svých schopností a kdyby jeho
příznivci nepřestali na základe tohto prohlášení anketu sledovat,
mohl mít Zlatých slav. ješte víc, určite následující roky lepší
umístění. -
-
Jako že Mistr Karel Gott poslechl MĚ? Děkuji, netušila jsem.
-
-
-
Nechtěl bych tu Vaší "lásku! za žádnou cenu a lituji toho, kdo ji dostane.
Vy neznáte touhu vrátit dluh, pocit vděky - nic. A zcela zřejmě ani 1 %
tvorby Karla Gotta. Jinak by ste musela uznat, že se vymyká všemu, že je
to extratřída /jazz, rock, ... ..., vážná hudba. -
Nechtěl bych tu Vaši "lásku" za žádnou cenu a lituji toho,
kdo ji dostane. Vy neznáte touhu vrátit dluh, pocit vděky
- nic. A zcela zřejmě ani 1% tvorby Karla Gotta. Jinak by
ste muela uznat, že se vymyká všemu, že je to extratřída
/jazz, rock, ... ..., vážná hudba/. -
To, že Karel Gott získal desítky zlatých slavíků, dokazuje, že se mu nikdo nemůže rovnat, to je celé.
-
-
Není to celé. Za celou JEHO zpěváckou éru se mu skutečně nikdo nevyrovnal, resp. nebyl lepší??? To je fakt trapné. A je to patetické, Mistra už nesmíme urazit tím, že bychom mu nedali cenu nejlepšího zpěváka. Až umře, bude po něm zase někdo 50 let dostávat jednu sošku??? Je to fakt trapné.
-
-
Byli i lepší zpěváci než je KG, ale trapně se celá léta všude nevnucovali jako on.
Nejlépe mu to řekl jeden náš bohužel již zesnulý zpěvák (mimochodem lepší než je Gott). Cituji: Karle, jsi sice první, ale děláš proto všechno možné i nemožné, já nedělám nic, jenom zpívám a jsem druhý.
-
-
-
-
Karel Gott
Vážený pane Karle,že teď se nacházíte
v kruhu rodinném a ještě jednou gratuluji
takovému jubileu 70.let.Hodně zdravíčka
ať ještě slouží,to je hlavní a i toho
štěstíčka a dále ještě krásné písně,
prostě hity.Přidávám se ke spoustě
gratulantů za Český rozhlas1 Radiožurnal
i když Vám už po ránu gratulovali.
Děti aby byly zdravé a rostly do krásy.
Já mám vnučku jménem Karolína.
Mějte se moc hezky a ještě si to užijte!