Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neznám lepšího zpěváka ,je božský , užasný a přeji mu ještě moc a moc zdraví ,rozdává svými písněmi tolik radosti a zato mu patří veliký dík.
  • Dádo já vím,že tajně miluješ Káju!!!!Ale nestyď se,já mu to stejně povím.
  • Nemám ráda hudbu,kterou provozuje!!!!!
  • Luky1987
    Já si zase myslím, že Karel Gott je nejlepší zpěvák
  • ses fakt super:-))))
  • Vepřo-knedlo-zelo na Tenerife? Spíš na verandě plicního sanatoria po priznicově zábalu, ach jo...nevypadá dobře, ani mistr, ani to meníčko, chybí už jen melta. Starostlivá manželka s dětmi je kde? Prý lyžují v Jeseníkách.
  • Karel got je strasne dobry spevak nikto sa mu nevirovna !!!kto by ho nemal rad!!!!drži me ti palce cela SNV v kariere v živote aj v sukromi!!!!!ty to dotiahnes najdalej!!!!!!!
  • Nikdy jsem žádnému zpěvákovi, ani herci nepsala, Vaše písně příliš neposlouchám, není to příliš, jak se říká, můj šálek kávy, nejsem ani příznivec ČSSD. Velice si Vás ovšem vážím za Váš postoj, který jste zaujal k Czech Teku a k petici, kterou podepisují Vaši kolegové. Zdá se mi to býti z jejich strany velice tendenční a nefér. Asi nikdo z nich by nechtěl na své zahradě nechtěné hosty, kteří by mu během víkendu celý pozemek zdevastovali - asi každý z nich by na takovouto splečnost zavolal policii. Vážím si Vás za to, že jste odolal jejich nátlaku a nepřipojil svůj podpis pod ten nesmysl, který již podepsal kdekdo. Fakt je, že Vy nemáte zapotřebí se tímto způsobem zviditelňovat a že zůstáváte stále svůj. Děkuji nejen za sebe, ale za všechny občany této země, kteří si zachovali zdravý rozum.
  • Karel Gott

Koncert byl SUPER a jěště s režiserem
    Jirkou Adamcem.Chybělo tam ještě hodně gratulantů.To mě dokonce hodně mrzelo.
    I co se týče skon Waldemara Matušky,
    že nepadlo o něm ani slovo.
    Vy dva RIVALOVÉ.ŠKODA.
    Jinak to celkem ušlo!
    Ještě jednou na zdraví!AŤ slouží!
  • Dobrý den, přeji Vám krásné narozeniny, protože vy si je opravdu zasloužíte!
    Jste opravdu legenda! ♥
    Jsem vaše obrovská fanynka!
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit