-
Mel by ste vázený pane Karle Gotte uz jít do duchodu konecne ani Nemecko uz vás tak nezere
-
moc štěstí
hodně moc štěstí a zdraví. -
Nabídka textu
Dobrý den, nevím ani zda se Vám tento vzkaz dostane. Předem bych Vám chtěla popřát do Nového roku hodně hezkých písní. Já Vím že takových nabídek máte mnoho ale napsala jsem takový text, který se hodí k uvítání nového roku a nevím o nikom, kdo má tak krásně vyzpívaný mužský hlas jako vy. Nevím ani,kam text zaslat. Ukázka: Tak přichází k nám po špičkách Nový rok v dětských střevíčkách, tak přichází k nám jako král každý jej zve hned ať jde dál. Napište prosím na jakou adresu Vám mohu text zaslat. Jinak Vám přeji hodně úspěchů a držte se. -
Protože dobře spiva
-
-
ty zase neumíš gramatiku
-
-
Karel Gott má niektoré pesničky dobré
-
Vážený pane Gotte,přečetla jsem si,že si přejete chlapečka. Ale budete mít zase holčičku. Tak ať je zdravá a dělá Vám v životě radost. Hezký den Jana
-
Ahoj Vacátko, uvidíme jak se to s Božským Kájou bude z jeho zdravotním stavem dál vyvíjet a také preji rodine sílu, klid atd.
-
Reklamy vynášejí, a on asi i musí " běž taťko vydělávat, vždyť tě lidi chtějí"
-
Už bys mohl předat zlatýho slavíka někomu jinýmu.Ty tvoje proslovi,už všichni zanjí!!!! Tvůj Bugatti
-
Mohl by mi někdo pomoci určit název písničky. Bude zřejmě starší, asi 80tá léta. Některá slova z textu "v našem lese bude sláva dnes".Moc děkuji všem.
-
-
Snu plny kram
-