-
Karel Gott a zesnulá Ivetka Bartošová jsou nejlepší interpreti české hudební scény
-
-
To uz si tu pisal!!!!
-
Souhlasím jen s polovinou - Karel ano, Iveta ale NE, nikomu neberu, že se mu líbila, ale měla slabý hlas, ve výškách dost pištěla a za hranicemi naší země ji nikdo neznal.Snad jen její excesy. Byla hezká, to ano.A že by nás někde proslavila? Ať je jí země lehká, o té to zde ale není.
Karle, Vám přeji všechno dobrééééééééééé. *4* -
Kdo je nejlepší zpěvák se ukáže až na rozdávání Slavíků.
No Iveta už tam asi nedorazí :)))
-
-
Přání
Pane Gott,moc vám přeju ať máte s Ivankou zdravé miminko a ať vám děla jen radost.Moc vám to přeju.Ivanka je nádherná žena a určitě by nikomu nevadilo,když si jí vemete za manželku snad jen závidivcům.Vím,že si přejete syna tak snad to dopadne držím vám oběma pěstičky.Už ať je ten duben. -
Pro Karla Gotta
Vrátila jsem se z dovolené a nestačím se divit, co se tady děje kolem pana Gotta. Ty řeči ohledně dopisování s G.Husákem. Koho to dneska zajímá? Nesmysl. Jen sousto pro novináře a lačné bulvární čtenáře. Karel Gott je naše jediná jistota. Pro naši rodinu a všechny přátele má cenu větší než-li všechny vlády od zal. republiky!! Jsem jeho fanynka a ochránkyně od svých 11ti let. Vždy jsme mu věřili a přejeme mu jen a jen radost. Nemusí se bát falešných lidí a pomlouvačů. Těch, co ho milují je mnohem a mnohem více. Kájo, držte se a my jsme s Vámi stále!!!!!!!!!! Hanka Praha 5 -
Kájo jses porád dobrej a drz se
-
Nemějte mi to za zlí
Ahoj fanoušky Káji tohle co napíšu tak mi nemějte za zlí děkuji.
Oni tyhle naši čeští zpěváci na tomhle malím českým rybníčku si myslí že jsou něco úžasnýho,ale třeba 50 km za hranicema je to jiný.Co oni oni tady akorát zpívaj na malím rybníčku,ale třeba Msdonna a Michael Jackson to je něco jinýho.Neříkám že karel nepřispíval na charity,asice je to čeká legnda,ale fakt oni si myslí že jsou důležití.Ale jsou důležití jen na tomhle Malím českým rybníčku. -
-
Re: Nemějte mi to za zlí
Prosím Vás ,když už píšete nespisovně,tak vězte,že malým se píše tvrdé y a za zlý taktéž.Nechcete doučování v jazyce českém? Ten náš jazyk je tak krásný a velebný,že není potřeba,aby byl takto hanoben. -
-
Re: Re: Nemějte mi to za zlí
a ty seš snad jasnovědec,že to víž *13* *5* *1* *5* -
-
Re: Re: Re: Nemějte mi to za zlí
Ale určitě vím,že víž se píše víš.Lidi,to jste opravdu zapomněli svůj jazyk? -
-
Re: Re: Re: Re: Nemějte mi to za zlí
to už dneska nikdo neřeší víš...babyčka,mamynka,bidlim pot mostem.... no neřešim to *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nemějte mi to za zlí
no jasně a de tam elektrika co? *1* -
nooo *1* -
určitě a mam tam kompa ne? chytrá vid *1* *1* *1* -
ty bydlíš pod mostem? *1*
-
-
to už dneska nikdo neřeší víš...babyčka,mamynka,bidlim pot mostem.... no neřešim to *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Re: Re: Nemějte mi to za zlí
Hele starej se o sebe. -
-
přesně tak *3* -
Vy nejen že neovládáte gramatiku,ale též zásady slušného chování.Kamarádům a známým,což nejste,nebo soudružkám a soudruhům tykáme.Ve straně nejsem.Lidem neznámým vykáme,politikům onikáme,k Bohu se modlíme a ke Karlu Gottovi vzhlížíme.Zapište si to za uši. -
Když ti ještě schází základní vzdělání a neumíš se vyjadřovat, tak si raději řekni mamince, snad ti s tím pomůže (tedy, jestli je vůbec na té úrovni)..., jinak asi takhle - je jasné, že žít s pocitem "0" je někdy dost těžké, vše se dá ale napravit - stačí jenom být trochu přejícný a něco se v životě celkově doučit... *7* -
Nebuď drzý a raději se koukni sem. Pán má totiž o Tvém vzdělání oprávněné pochyby:
http://priprava-doucovani .kvalitne.cz
Pomůžeme Vám s pochopením a naučením obtížných látek na všech stupních škol (základní, střední nebo vysoké školy).
*3* -
-
Pardon, oprava:
http://priprava-doucovani. kvalitne.cz
-
-
-
-
-
Karel je kanec ! *14*
-
Zajímala jsem se, jestli má nebo měl Karel nějaké sourozence,nikde jsem nic nevyčetla. Nevíte někdo?
-
-
Nemá. Byly tehdy vojnový roky l939-45.
-
-
No, jako argument na jedináčka je to divné. I do války se rodily děti. Ale fakt je jedináček.
-
-
-
Nakoľko príspevky z našej strany sú p.Adamom al. Peclinovským zmazávané, dokonca aj blahoželanie k narodeninám, musíme ich uverejňovať tu, aby sa poznala objektívna pravda.
Pre „výkvet“ tejto stránky (p.Tolomeovú, Hm,Vaculíkovú, Šindelářovú)
Definice hlouposti: „Vědět pravdu, vidět pravdu, ale stále věřit lžím.
Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává.“
My, Slováci, sme mali oveľa menej možností urobiť niečo pre p. Gotta v živote ako Česi. Napriek tomu, okrem ojedinelých vecí, nič nerobíte - len zlo. Roky tu realizujete len svoje záujmy na úkor a škody p. Gotta, pritom vyjadrujete opakovane ultimatívne požiadavky a nároky. Milovať znamená dávať a nič za to nežiadať. A sme to MY, čo máme byť za čo SÚSTAVNE vďační. To skutočne nedožičíte pokoj p. Gottovi ani v tomto veku?! Ničíte zdravie, cudzie životy (závidíte usporiadaný rodinný život, lebo Vy ste aj 3–krát rozvedené), stále niekomu nadávate, osočujete, neustále sa má niekto hanbiť, klame, je zlým človekom... Je veľmi smutné, ak si nevie niekto poradiť so svojím životom a je viazaný na túto stránku. Čo keby ste teraz, v tejto „uhorkovej“ sezóne, na oplátku vložili rovnaké množstvá videí p. Gotta na FB-ky p. Šimka, Duchoňa a stovky iných umelcov a tam za ne hlasovali!!! Alebo iniciovali pre p. Gotta návrh na slovenské štátne vyznamenanie. Nudiť sa naozaj nemusíte. -
Zesnulá Ivetka Bartošová a Karel Gott jsou legendy, nejlepší interpreti z našich končin jednoznačne
-
-
zesnulá a zesnulý
-
to je FAKT !!!
-
-
Pozn. A vkladáte videá (napr. 14.7.), ktoré boli predtým zmazané inému (3 ks).
38 min.