-
Tak asi takhle: Vpodstatě všechny ty nesmysly a především urážky jsem ti smazala, to, že jsem se minule omylem nepřihlásila jako správce, ti nedává právo nikoho urážet a vyhrožovat! Toto je diskuse ke K.Gottovi, pokud si chcete vyprávět mezi sebou, zaregistrujte se a posílejte si vzkazy a nezaplácávejte forum hloupostmi!
S nikým nediskutuji, od toho tu nejsem!!! -
Karel got je strasne dobry spevak nikto sa mu nevirovna !!!kto by ho nemal rad!!!!drži me ti palce cela SNV v kariere v živote aj v sukromi!!!!!ty to dotiahnes najdalej!!!!!!!
-
Lebo ja viem kto su tie livinka a livinka !!oni su dve sesternice a pisu si tu !!!!!lebo sa vidia iba raz za 1 mesiac!!!!i to napisali na facebooku !!si ich najdite !!!jedna je sofia melenkova a ta druha barbora brindzova :)
-
-
Karel Gott a zesnulá Ivetka Bartošová jsou nejlepší český interpreti bývalé federace jednoznačne. PS Saša B a Livinka je určite tá istá osoba, co jsem píše, ale mne je to jedno, jen sem zvedavý jestli hudy ty její komentáre smaže
-
A vsetcy sa ukludnime !!ano? Tie dve dievcata si ru chcu pisat tak ich nechajte !!! A vy ostatni co ich tu ponižujete tak prestante !!!setci sme len ludia!!a hlavne hd nech prestane !!!ako by sa pacilo vam keby vas tak ponizovali?? Ok!!spravajme sa vsetci tak ako to je spravne !!!verte mi tak to bude lepsie !!!!!
-
Karel Gott je nejlepší český zpevák podle mne *5*
-
-
Přestaň tu blábolit nesmysly! Odpovídáš sama sobě, myslíš si, že to nepoznáme? Uděláš to ještě jednou a všechny bláboly ti smažu!
-
-
Livia odpis prosim na moju otazku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Hej vi co si medzi nase komentare pisete ze sa vam to nelibi tak prestante !!!!nemusite to tam pisat !!!myslite si to v hlave !!!!!
-
-
Presne Kájo drž se, seš very good českej zpevák *4* *1* *5*
-
Ahoj livio jak se maš ??
-
-
Mam se dobre a ty ??
-