-
Kajo drž se seš užasnej !!!!!
-
drž se kajo sem tvá faninka ahoj kajo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *12* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Ako sa mas. ? Inak o karlovi si to napisala pekne :D
-
-
Milý Karle, lidská zloba je taky vlastnost, ale ti, co druhému nepřejí a jen pomlouvají, jsou duševní chudáci co nic nedokázali a nestojí za to se jimi zaobírat. Vy v naší zemi nemáte ve svém oboru konkurenta, to je jasné, ukažte mi někoho, kdo je v popředí obliby tak dlouho, jako Vy. Není takový zpěvák. Proto Vám držím pěsti a s tou ,,potvorou", která na Vás číhala a vystrčila růžky nyní, pořádně zatočte, nedejte se !!! Rodina i Vaši příznivci Vás p o t ř e b u j í *14* *14* *14*
-
-
Milý Karle Gotte, moc Vás zdravím a jsem velmi ráda, že Vás vidím.Je to o tom před nás předstoupit a nebát se, že Vás budeme litovat, naopak, každý nemocný člověk je unavený, smutný, neštastný. Ale Vy máte přesně nakročeno správným směrem, jdete a chcete se uzdravit, chcete žít jako dřív. A věřte tomu, že to tak bude, nic Vám nepředpovídám, ale já to vím, je to patrno z Vašich očí, z Vašich gest, a z Vašeho odhodlání. Je to možná osobní co Vám píši, ale " NÁM ", Vaším FANOUŠKŮM, nikdo nemůže zabránit, abychom Vás Karle Gotte neobdivovali a nemilovali. Přeji Vám v domácí péči Vaší rodiny příjemně prožité chvíle !!!
-
-
Co?? Co ti tu pises ty ho vidis ?? Nechapem! Piš normalne
-
-
Neumí zpívat : ((((((((
-
-
Hej ty ondra !!!!!!nehovor tu ze kaja neumi spivat !!!!!!! Co si to za cloveka ktery tu hovori chorej osobe nieco take !!!!!!schop se!!!!
-
A kdo podle tebe umí zpívat, když ne Karel Gott *2*
-
-
Šťastný nový rok Ti praje Livinka
-
Šťastný A Veselé Bánovce : )
-
Ahoj karel drž se !!
-
Ahoj ako sa maš:)
-
Vážený a milý Karle Gotte, častokrát, každý den si vzpomenu, jak Vám asi je, co prožíváte a zda jako já věříte, že se uzdravíte. Víte Karle Gotte, když někdo onemocní, je všem okolo velmi smutno, něco chybí, Vy to hledáte, ale je ticho. Tím myslím, jak se nám po Vás stýská, vše je jinak, než by mělo být. Vaše rodina, Vaší blízcí, přátelé, ale i my fanoušci doufáme a víme, že i když letošní Vánoční svátky strávíte v nemocnici, že nejste nato sám, nikdy nebudete sám, máte podporu, kterou si zasloužíte a ta Vás vynáší až k výšinám, ta Vám pomůže vše překonat. A to co Vám Bůh nadělil a dal do vínku Vašeho života : sílu, kouzlo Vaší osobnosti, rozdávat krásu svého JÁ, ať už je to v jakékoliv oblasti umění, musíte podle mého názoru jít dál a nikdy to NEVZDAT !!! Přeji Vám hezké sváteční dny Karle Gotte !!!