Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
991 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přeji panu Gottovi hodně štěstí a jeho ženě hodně sil.Dcerkam hodně krásných chvil s tatínkem.Přestože můj tatínek před měsícem zemřel, budeme mít smutné vánoce. Ať je rodina Gottova má má veselejší a plné naděje.To Vám všem přeje Zita Sedmikova, Přerov.
  • Luky1987
    Kájo drž se, at si tady ješte mezi námi dlouho
  • Milý Karle,také jsem prošla léčbou rakoviny.
    Na paruku se vykašli jen kouše na hlavě a ty vypadáš dobře v jakémkoli stavu. Vlasy brzo narostou. Pa Markéta
  • Karel Gott je náš nejlepší český zpěvák, který udělal dobré jméno ČR v zahraničí. Doufáme, že se z toho brzy dostane, ale ta chemoterapie mu moc nepřidá. Dokonce se od tohoto způsobu léčby již v zahraničí ustupuje a hlavně se musí nalézt ta skutečná příčina nemoci. Jsou známy případy uzdravení i alternativní cestou např. nasazení makrobiotického způsobu stravování.
    Přejeme celá rodina panu Gottovi brzké uzdravení a myslíme na něj.
    • Musím reagovat na tento článek.2.fáze chemoterapie je opravdu vražedná. když nám to ti, co tím prošli říkali, nevěřili jsme. Věřili jsme a dali na řady lékařů.... Můj názor a celé naší rodiny je,že to tatínka dorazilo. Jsem přesvědčená, že kdyby ji nepostoupil,mohl tady tatínek ještě s námi být. Je to byznys a nechci nikoho přesvědčovat. To člověk musí s někým milovaným prožít. Až pak si na to udělá názor.Ale člověk má jen jedno rozhodnutí a jeden pokus...a když to nevyjde,stejně si to vycitate. Přeji všem,aby se rozhodli správně.
  • Nádhera,náš Kája má svého 40 slavíka už doma***
    Teď ještě porazit tu zákeřnou nemoc....
  • Karel Gott je úspěšný, pracovitý a skromný muž, nikdy nikou neublížil. Je mi líto, že v době, kdy je zřejmé, že je pod silným vlivem návykového morfinu, není v jeho možnostech ovlivnit, aby jeho vážného onemocnění nebylo zneužíváno k reklamě a zvýšení sledovanosti finále slavíka, třebaže i to je asi součástí jeho profese... vč. plnění smluv v šoubyznysu. Evo Procházková, Libo, klone-Vacátko (25.11.), pokud nejste schopna/ý vlastního objektivního úsudku, neosočujte bezdůvodně druhé jen proto, že dokáží na rozdíl od vás souvisle vyjádřit svůj názor.
    • To myslíš toho dominátora jak se tady vyjadřoval jako 5 děcko:))
    • Omluva Libě. Příspěvek dotyčného byl smazán.
  • Vy jste Karle velice duševně silná osobnost,Vy to dokážete.Liba
  • Náš Božský Kája je nejlepší zpěvák co znám,držíme ti pěstičky a věříme v uzdravení. Ať ti pomáhají andělé.
  • Pane Dominátore nebo jak se skutečně jmenuje,kroťte se! Jste na stránkách Našeho váženého Karla Gott. Pokud máte nějaké osobní problémy navštivte psychologa nebo si založte svoje osobní stránky !!
  • Karel je king,nejlepší zpěvák na světě,jsem rád,že jsem si našel cestu k jeho charismatu,osobnosti a především božskému hlasu,který hladí na duši,jsem rád,že Karel je *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit