-
Re: bla bla bla
HELE TADY NENI SEZNAMKA A NEPIS TU KRAVINY TY SI MOZNA BUZNA!!!!! -
Re: Re: Re: karel IV
Majestátnější byl Ludvík XIV.Leopold I.a nakonec můj idol Jakub II. *14* *14* nenavidim ale Karla IV. *16* *16* nevm co na něm někdo vidí protože je fakt DEBILNÍ *5* stejně i jeho syn Václav IV.ten je ještě vých na sračku než jeho otec -
Re: Re: Re: Re: Pravda
ja myslela,ze to je diskuze o Karlu 4.Tak uz nereste tu picu co ma "sestru pravnicku". Neni to zajimavy. To jen na okraj. *4* -
Re: Je božíí
Jen malou poznámku. Pro ČR toho moc
neudělal.Tehdy jsme byli královstvím
a ne republikou.To by pak těžko mohl být
králem,nanejvýš tak prezidentem,což by
jako vznešený feudál asi těžce nesl. -
Re: Krissta 258
cau hej...nehledas snad o Karlu IV ???celou dobu se tu bevi o Karlu IV a ty sem zatahnes Karla VI *13* se ti moc nepovedlo frajere *13* *13* -
Re: karel
Němci také říkali, že židi nejsou rovnocenní lidé - kde je pravda? Němce nakopat s jejich názory na ostantí do pr..le -
Husiti
Karel IV. měl sice mraky zásluh, ale husitské hnutí tak trochu vzniklo kvůli němu. Byl to právě Karel IV., který podporoval nemístně církev, která pak za vlády jeho syna měla nemalou moc. Dobu blahobytu musí vystřídat úpadek a ten byl zřejmý, protože církev byla vždy svinskou podstatou problémů... -
.....
Karel IV je dobrej a spravedlivej vladař jako T.G.Masaryk *4* -
jë ták seXxy!xD
on byl tak moc sexy dycky koukam na jeho obrazky a neyjwic slintam byl krasnej a sexy! -
Re: Re: Re: Pravda
Lala jaký debilot?????A jaká právnička ta holka co to psala o té právničce byla hezká kráva se asi máme podělat že je jeji sestra právnička podle¨mne si jenom vymíšlí také bych mohl říci že je můj bratr právník tak ať mi políbí šos. *15* *15* *16* *15* *15* *7* *5* *9* *3* tohle je ta holka *9* -
Vita Caroli
Prosim Vás, nevíte někdo, kde bych našla zkrácenou verzi? .. nemam čas na to, abych to celý přečetla, takže jesi někdo nemáte stručnej obsah .. děkuju -
bla bla bla
ten kdo rekl ze je buzna tak je sam buzna *16* *5* -
Re: Je božíí
Myslíš??? *3* *3* *13* -
Re: Re: Pravda
TYJSI DEBILOT *15* *15* *16* *16* *16* *16* *15* *15* *10* -
Re: pomoc
*3* *3* *3* *16* *8* *8* *15* *5* *4* *5* *13* *9* *9* *3* *14* *14* *4* *10* *7* *14* *5* *9* *3* *1* *1* -
Re: Pravda
Tak hel nechápu proč sem píšete debiloti..A taky nechápu proč někdo říkát jak nás to může zajímat káždýho zajíma nekoho jinýho a jestli si myslí š s tou tvoji sestrou tak si založ vlastní stránky a nepruď tady když ti to tak vydí. -
Re: Pravda
O madame pardon ale když vás budem strapňovat ta vaše velecťená sestra neví jak se menujem souhlasím z příspěvky:Já,Karmila,Supr holka *8* *8* *8* *16* -
Re: ste buzny
Ty jsi gay???!!!! *8* -
ste buzny
ste buzeranti -
Re: smrdíš
Ty smdíš a nekuř budeš mít poškozený zdraví. *15*