-
Re: Pravda
Souhlasím se všemi jejími odpůrci.Taková holka jako ty by si to měla srovnat v hlavě. *13* -
Bože ty seš fakt kráva! *9* Horší příspěvek než od tebe jsem v životě nečetla.A souhlasím s uživatelem Já. *13* JDI SI ŽALOVAT ZA SESTŘIČKOU aby tě utěšila ty malá bezmozková krávo! *16* Jseš jenom malej rozmazlenej parchant co chce být trošku vidět ve vládě po boku svojí ještě blbější sestřičky co akorát sedí a čumí na soudce a občas řekne "žaluju tyhle a tyhle uživatele za to že mluvili s mojí brzo slavnou setřičkou jinak než vaše výsosti jste úžasná a mohl bych vám utřít hovínko u vašeho ctivého zadečku nebo to hovínko se vám skutečně povedlo".Jdi se zpakovat za sestřičkou a žij si pod ní když tě bude i v 50ti letech chránit tím že nás zažaluje.Nevěřím ti ani slovo ani to že je tvoje ségra právnička a přiběhla by hned jako čokl kdybys jí řekla že tě ztrapňujem.Jdi do píči ty malej smrade!! *8* *16* *5* *9* *10* *9* -
Tak hele!Tady je Všem jedno že je tvoje ségra právnička a klidně si jdi žalovat za sestřičkou aby "nás potrestala"! *9* *5* A je mi to úplně jedno.Takovej typ holek jako jsi ty znám.Takovýhle čůzy co se oháněj vším možným aby si připadaly důležitý.Nechápu proč jí někdo věří.Potvoře jedný.Akorát si chce připadat jako že její ségra je "vzdělaná a ona bude taky a jednou se dokonce stane královnou".Ty bys byla královnou akorát tak v zemi uplakaných,užalovaných a posraných až za ušima kráv!A jdi si stěžovat setřičce že máme přesilu proti tvojí "urozený cti"! *15* *8* -
karel
jde to -
karel
Němci říkají že sídlil v Norimberku a že neumněl česky . Kde je pravda? -
KUNDO !!!!!!!!!!!!!! -
Podle mě byjste to udělat mohli já ji totiž znám a její sestra na její zavolání dokáže udělat cokoli *9* jednou se ona sama ztrapnil a její setra obvinila uplně všechny co se tomu smáli nebo za to mohli aji ty neviné já to vím já mezi nimi byla a bylo to krutý *9* -
Pravda
*7* Zajímalo by mě jestli je to pravda, *7* protože se nechci ve škole strapnit *10* za to bych vás zabila *10* a jestli to pravda není ale urychleně to vymažte, protože moje sestra je právnička a může vás zažalovat *1* *1* *15* tak si vyližte nebo dostanete a na mou otázku bych ráda našla odpověˇbudu sem každej den chodit a pokud tento komentář smažete tak volám(aby to věděla dřív) a ona to může udělat hned. *13* *13* -
Re: karel iv.
jo je to trapny *16* -
Re: pozrav!!
jak se vam muze libit *16* -
pozrav!!
*14* *14* -
......
tohleto byl panovnik jak se patri *1* -
Je božíí
Karel IV (Václav) byl fakt božskéj *14*
co udělal pro ČR a jakej měl život a to že byl zbožnej a myslel na kultůru země no super vladař *8* teda myslim když se podíváte na jeho život jako osobní byl 4krát ženatej a umřel mu syn jaký to asi musí být pro otce a on se k tomu hrdě postavil !! *14* nwm co dodat prostě božskej *4* muck *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Monte Carlo
lol *1* *1* hej ja zvas nemuzu takovy nazvyyy lol -
Re: Karel IV. 2.
*1* *1* *1* lol -
pomoc
to je skoda ze zemrel ja budu brecet pomoc *1* nee sranda byl dobrej -
pomoc
to je skoda ze zemrel ja budu brecet pomoc *1* nee sranda -
Re: Re: peter002
chtěla jsem napsat tohle,pradon:
nechci se hádat, ale opravdu nechápu,jak tohle někdo může říct. Karel IV. byl náš nejvýznamnější vladař.Myslím, že je to člověk,který si zaslouží opravdu obrovskou úctu, protože toho, co on udělal pro svojí vlast bylo opravdu hodně.Nikdo z nás nemůže soudit, jaký to byl člověk, protože ho nikmdo z nás neznal, ale z toho co píšeš, tak usuzuji, že o tom asi nic moc nevíš, protože žádnej člověk, kter
Uživatel Cathy říká (21:58):
protože žádnej člověk, který se o historii zajímá, víc či míň, by tohlecto neřekl. Tak než něco takovýho napíšeš, tak se o tom nejdřív trochu informuj, protože takhle si ze sebe toho debila udělal(a)sám(a)! -
Re: peter002
protože žádnej člověk, který se o historii zajímá, víc či míň, by tohlecto neřekl. Tak než něco takovýho napíšeš, tak se o tom nejdřív trochu informuj, protože takhle si ze sebe toho debila udělal(a) sám(a)! -
Re: Karel IV.
Dle čeho tak usuzuješ? Karel byl zajisté výborný politik a dobrý panovník avšak rozhodně nebyl sám. Vem si třeba Jiřího z Poděbrad.