Přejít na výpis diskuzí

Karel IV.

OSOBNOST 31.12.2006 
347 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Projekt :D

Jsem tu něco opsala do projektu a měla jsem 1 *3*
  • Kenny

Pěkné ale udělali byste něco jako schrnutí z celého životopisu ? Nutně bych to potřeboval ! *3*
  • Ae šak byl fain :)

Hey, ae tak byl upe fainý víte co toho pro ČR zrobil??Upe hodně wěcí tak co mluwíte?? :D... *8*
  • RERERE

nejsou potomci?
    • Re: RERERE

Zdar, Karel IV. měl zajisté alespoň 4 syny a to Václava IV., Zikmunda a Jana Zhořeleckého. Jesti měl nějaké dcery, více synů nebo nějaké "bokovky" opravdu nevím, avšak tihle tři jsou snad nejdůležitější...
      • Re: Re: RERERE

pardon: ...alespoň 3...
  • potomci

nejsou potomci? *3* *3* *3* *3* *3*
  • RERERERE

*5* *4* *16* Ten Karel musel bejt bohatej
    • Re: RERERERE

jo to teda musel
  • děkuju

moc dekuju za informaci
    nej nej stranka ze stredoveku
  • KAREL.IV

tak jesi mi to pomůže na prověrku tak to bude skvělí...mno ale moje žádná prověrka se neobejde bez taháku...takže ňáký ty poznámečky mam.... *1*
    jenom škoda že máme děják p těláku t se tu hodinu nebudu moc učit jenom vo přestávce *9*
    ale já to zvládnujjjjj *9*
    *7* *7* *7* kája 4 je docela lehkej zcela primitivní *3* *3* *3* *15* *15* *4*
  • kralovska rodina

prezident čr šárka novotna a princezna světa šárka novotna je vánočního ježíška segra šárka novotna30.3.1988armadnička pilotka povolani armady čr.Vánoční ježíšek petr novotny senator vojak povolani vojny čr pilot. *3* *4* *8* *15* *14*
    • Re: kralovska rodina

Teda toto je připomínka jako hrom. Kolik jsi vykouřil jontů a nebo mají Bohnice vycházku.
  • Krissta 258

je to tu na píču *10* *10* *5* páč tu neni nic o dvoře karla Vi. my máme we škole udělat referáty we škole....a já mám takowý blbý téma Na dvoře Karla VI a nikde nic neni fakt na howno.. *16* *16* *8* *8* *13* *9* *9*
    • Re: Krissta 258

cau hej...nehledas snad o Karlu IV ???celou dobu se tu bevi o Karlu IV a ty sem zatahnes Karla VI *13* se ti moc nepovedlo frajere *13* *13*
    • Re: Krissta 258

šak ještě aby si tu něco našla když hledáš Karla VI... tohle jsou stránky o Karlu IV že. ale stejně je to moc dlouhý a nic se z toho nedá vybrat. když dám tohle učitelce tak mě akorát pošle někam! *16* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit