Přejít na výpis diskuzí

Karel IV.

OSOBNOST 31.12.2006 
347 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peter002

je to debil!!! *3* *3* *14*
    • Re: peter002

protože žádnej člověk, který se o historii zajímá, víc či míň, by tohlecto neřekl. Tak než něco takovýho napíšeš, tak se o tom nejdřív trochu informuj, protože takhle si ze sebe toho debila udělal(a) sám(a)!
      • Re: Re: peter002

chtěla jsem napsat tohle,pradon:

nechci se hádat, ale opravdu nechápu,jak tohle někdo může říct. Karel IV. byl náš nejvýznamnější vladař.Myslím, že je to člověk,který si zaslouží opravdu obrovskou úctu, protože toho, co on udělal pro svojí vlast bylo opravdu hodně.Nikdo z nás nemůže soudit, jaký to byl člověk, protože ho nikmdo z nás neznal, ale z toho co píšeš, tak usuzuji, že o tom asi nic moc nevíš, protože žádnej člověk, kter
        Uživatel Cathy říká (21:58):
        protože žádnej člověk, který se o historii zajímá, víc či míň, by tohlecto neřekl. Tak než něco takovýho napíšeš, tak se o tom nejdřív trochu informuj, protože takhle si ze sebe toho debila udělal(a)sám(a)!
    • :0)

Alespoň byl chytřejší než ty !Pochybuju o tom že umíš tolik jazyků co uměl on a ne jenom to *16*
  • h jb

na Auera Petra *4*
  • karel IV.

Ahojky to je lepší než Karel Gott.Já mu říkám Kája IV. *15* *3* *1* *1*
  • Karel

Nevadí , když mám z toho referát , dík.Pěkný článek. *14* *14*

Kdyby žil dnes Karel IV.
  • nuda

moc by mne zajimalo koho to tady bavi *16* *1* *3* *3* *3* *3* *3* *5* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *15* *15* *5* *5* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • Re: nuda

Baví to tady lidi, co se chtějí něco dozvědět.
  • karel IV

karel IV je můj ´´idol´´ *5* *5* *5*
    • Re: karel IV

si trapna dyt je trapnej no vlastne se ksobe hodite *16* *16* *16* *13* *13* *13* *3* *3* cau
      • Re: Re: karel IV

karel IV byl opravdu Někdo,to byl vážně Majestát...ale ta dnešní vládnoucí garnitura..o,Bože pomoz nám a stůj při nás i Ty,Karle IV a opatruj svou zemi před lidmi,kteří si říkají....vláda.Vládnou sice ale jaksi jen pro sebe a na obyčejný lid zapomínají! *9* *9*
        • Re: Re: Re: karel IV

Majestátnější byl Ludvík XIV.Leopold I.a nakonec můj idol Jakub II. *14* *14* nenavidim ale Karla IV. *16* *16* nevm co na něm někdo vidí protože je fakt DEBILNÍ *5* stejně i jeho syn Václav IV.ten je ještě vých na sračku než jeho otec
  • nuda

nuda *8* *8*
  • Učili jste se to?

My jsme se to učily. *1*
  • hnus ale bohužel to potřebuju

nazdar bazar
  • Karel IV

fakt moc hezká stránka našla jsem co jsem potřebovala *4* *4*
    • Re: Karel IV

ja jsem taky nasla co jsem hledala *3* *3* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit