-
Tak zásadně trotlům, jako jsi ty tykám, to zaprvé... Za druhé si nemyslím, že by náš neúspěšný kandidát na SLUŠNÉHO prezidenta skonal dřív, než alkáč Zeman, ten si dřív někde rozbije tlamu při pádu ze schodů. A za třetí, nejvíc truchlím nad nebetyčnou lidskou blbostí a nad tou tvojí je to fakt síla...
-
My si snad tykáme??? Laskavě mi netykejte, to zaprvé a zadruhé to vy jste fanatický přívrženec slizkého napankáčovaného knížete. Ale nebojte se, on už brzičko skoná a vy budete asi nad jeho hrobečkem truchlit, viďte?
-
Pochybuju, že by kníže udělal něco dobrého pro nás. Uznejte, že Zeman je výborný rétor, zatímco K. S. mluví nesrozumitelně a a neumí dobře česky. A navíc pořád žil ve Švýcarsku, Německu a Rakousku. Tím
pádem nezná úplně naše tradice. A já jsem chtěl úplnýho Čecha a ne nějakého Rakušana. Ke všemu by ten váš milovaný kníže dovolil Kalouskovi neustále zvyšovat daně. A to, že je šlechtického původu, tak to znám mnohem lepší a váženější lidi. Setkal jsem se s Lady Remoskou (Lady Milena Grenfell-Baines) a dokonce mě pozvala na oslavu svých 80. narozenin před 4 lety. To opravdu dáma a člověk, ke kterému mám velkou úctu. Je jedním z Wintonových dětí. A i když mluví trošku hůře česky, tak mi přijde úžasné, že svůj mateřský jazyk nezapomněla. Ona je noblesa sama a vznešenost. A pan kníže ji nesahá ani po kotníky. -
S těmi dekrety je to celé podané o odstín jinde a už to jinak vypadá, jeho otec nebyl žádný nacista a jeho žena za svého otce nemůže. Rodiče si člověk prostě nevybírá, to jste nevěděl...?
Pan kníže je čestný člověk, nelže, nepodvádí, není vulgární a v zahraničí bychom konečně taky měli ctěného presidenta, po Havlovi druhého...
To pochybné knížátko - jak píšete - mluví šesti jazyky, kolik jich ovládáte Vy, Rigil...?
Asi jenom jeden...vulgární...typický pro Zemanovy voliče...:-( -
Je mi vas lito pane Rigil. Prezentujete se jako zloba a nenavist. Ach jo, zas jeden ktery nevi ktera mlati....
-
Ty jsi opravdový trotlovec...
-
Zaplaťpánbůh, že tohle pochybné zkurv*enéknížátko není naším prezidentem!!!! Nechtěl bych za prezidenta někoho, kdo zpochybnil Benešovy dekrety, jeho otec byl v odboji proti Židům a společensky znevýhodněným lidem a jeho manželka měla otce nacistu!!! A navíc tomuhle č*rákovi není vůbec rozumět a neumí hodit hlasovací lístek do obálky!!! Ať žije MILOŠ ZEMAN!!!!
-
Veverara - souhlasim s pani Janou a panem Michalem. Opet nekdo dalsi kdo nevi vubec nic. Jeste vic takovych a muzeme to v Cechach uplne zabalit. Ostuda obrich rozmeru je jedine pan Zeman, ten nam to vsem jeste ukaze.
-
veverara - stačí tři krátké větičky a jsem si jista, že Vy panu Schwarzenbergovi nesaháte ani po kotníky. Já jenom žasnu, co si nějaká nula dovolí napsat...
-
Lepší občas spící medvěd, než bdící kus vykleštěného hovězího samce...
-
Já se zase stydím za spoluobčana Vašeho kalibru!
-
PRÝ kníže je noblesa ,je to starý spíci medvěd,který by měl sedět na odpočinku.To že je ministr zahraničí je naše ostuda a stydím se za něj.NIC HORŠÍHO už nemohlo být.....
-
Tak konečně jsme se alespoň částečně shodli... Doteď mi to přišlo jako to bájné o voze a o koze... Samozřejme vím, jaký je mezi danými pojmy rozdíl, dokonce i vím, že drtivá většina příslušníků StB byla komunisty a ne všichni komunisti byli příslušníky StB. Ani jsem to nikde nenapsal... Já reagoval na to, že "někdo" napsal, že umělci a intelektuálové jsou státu vesměs k ničemu a poznamenal jsem dále, že s tímto nemohu souhlasit... Za tím si stojím i dále. Šlouf je jednoznačně osobou opovrženíhodnou a tou, které by se měla hlava státu obloukem vyhnout a ne lhát před kamerami, že s ním nemá nic společného a že ani neví, jestli je přítomen v sále. Jistě se tam nemohl dostat nikdo, koho by u vchodu neprověřili, musel tedy mít pozvánku! Jinak v Lešeticích jsem již byl...
-
No ty souvislosti tedy opravdu nechápu! Já jsem reagoval totiž na to, že směšujete pojem estébák (příslušník STB či agent STB) a komunista. Jinak co se týká pana Šloufa, tak kromě toho, že byl komunistou asi o pět let déle než p. Fischer (byl docela vlivným svazáckým funkcionářem, který organizoval např. festival "PORTA"). Takže bych jeho působení před listopadem tolik nedémonizoval (i vzhledem k tomu, že na tomto festivalu vystupovala, řada mých oblíbených písničkářů). To podstatné, ale přišlo podobně jako u řady jiných předních svazáckých funkcionářů až po sametové revoluci. Výčet zkrachovalých (a tunelovaných) firem, kterými prošel /a ve kterých v různých funkcích figuroval/ je opravdu výmluvný. Musel toho ukrást celkem dost. Jinak, pokud se budete chtít něco dozvědět o vězních v uranových dolech, zajeďte si na exkurzi do Památníku Vojna, který se nachází poblíž obce Lešetice u Příbrami.
-
Tak si to přečtěte ještě jednou, nejlépe asi celé vlákno... Možná Vám to dojde...
-
Přiznám se, že nevím jestli reagujete na můj příspěvek, protože to co píšete nedává hlavu a patu. Tak pro Vaší informaci - příslušník STB byl policista, který dělal černou práci pro minulý režim. Jeho úkolem bylo vytipovat vhodné osoby pro spolupráci, které se pohybovaly v okolí disentu a jiných zájmových osob včetně diplomatů. Agenti se řadily podle stupně spolupráce - na kandidáty tajné spolupráce (např. jím byl i Václav Havel), agenty - tedy ty co již podepsali (např. Jaromír Nohavica, Jim Čert, Jan Kanyza či Jiřina Bohdalová) a rezidenty - tedy ty, kteří již spolupracovali naprosto otevřeně a pobírali od STB nemalé finanční částky (těch bylo přirozeně méně). Samozřejmě si při své práci i trošku vymýšleli a né všichni co byli evidovaní jako agenti o tom nutně museli vědět. Členové strany se kterými mohli pokecat na schůzi KSČ (a jejichž spolupráce se předpokládala již z tohoto hlediska) nebyli pro státní bezpečnost zdaleka tak atraktivní. *1*
-
Zajímalo by mě, jakou máte představu o financování umělců. Z toho co píšete je mi snad až smutno... Dokážete si uvědomit, že existuje také něco jako mentální strava a ne jen buřty... O tom, co píšete dál, v mém příspěvku nepadlo ani slovo... Z příspěvku "někdo" vyplynulo, že si myslí, že umělci a intelektuálové jsou státu k ničemu. Na to jsem reagoval, protože mám zcela opačný názor...
-
No to jste tedy opravdu hodně mimo... Podle Vás by snad bolševici měli zavírat své agenty do uranových dolů? Víte, tehdejší aparátčíci byli opravdu hodně blbí, ale tohle na ně přeci jen hodit nemůžeme...
-
Dave, nemá to cenu... Komu není shůry dáno, je prostě blbej... Milan se strašně rád poslouchá a čte, to je vidět, Zeman je pro něho vzor všech ctností... Nemá cenu nic vykládat, vysvětlovat a obhajovat. Milanova pravda je jen jedna a je to samozřejmě ta správná, my jsme dokonce tak hloupí, že ani nevíme co je citace... To naopak Milan ví velice dobře a hojně to zde na fóru ukazuje... Nemá vlastní názor, přejímá pouze "fakta" "důveryhodných zdrojů", kdo prý necituje, chybí mu argumenty... No to přeci také o něčem svědčí...
-
To co jste napsal nejsou žádné citace (to je jen Vaše vulgarita). Nejspíše nevíte ani co to citace je. Co se týká zrovna toho výroku, který jste citoval, ten jsem již dříve označil za hloupý, i když Vás mohu ubezpečit, že to nebyl rozhodně pokyn, aby "Zemanovci" začali znásilňovat svoje děti, to jste si pouze špatně vysvětlil. Jinak, co se týká zlodějen a vulgarity je proti Vašemu místopředsedovi Kalouskovi, který přepadává a mlátí děti na ulici p. Zeman relativně slušný člověk.