-
Přání k narozeninám
Pane Šíp přeji stálé zdraví asexuální aktivitu k vaším dnešním narozeninám. Jirka *1* -
přání
Milý pane Kájo
Přání k Vaším narozeninám hlavně
přání dobrému zdraví,štěstí a
a hodně zdaru jak v osobním životě
tak v profesonálním.
*4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Tenis
Pán Šíp
včera 29.4.som bol na Vašom vystúpenív Bratislave a dozvedel som sa, že s p.Náhlovským hrávate tenis.My máme takú Partičku SATEX (Svetová asociacia tenisových expertov)s kodom 400/200/4 .Hrávame len štvorhru.Prvé číslo znamená počet kíl na dvorci,druhé počet rokov(pred 10 rokmi) a tretie počet povolených návštev WC. Radi by sme si proti Vám s p.Nahlovským zahrali pri niektorej z Vašich návštev Bratislavy. Asi by to bolo najlepšie pred Vašim vystúpením.Samozrejme, že kurt zabezpečím. Teším sa na Vašu odpoveď.
S pozdravom
ing.Martin Fillo (*1940)žiaden bývalý aktívny hráč -
Držím palce!
Pane Šípe,vždy se těším,až se objevíte na obrazovce a držím Vám palce. Je těžké tak dlouho úspěšně bavit lidi a Vy to umíte!
Nikdy jste neklesl tak jak se to povedlo třeba Ivanu Mládkovi-to bylo zoufalé...
A proto vždy, když se mne někdo zeptá jak se mi daří-odpovím: Děkuji,zatím jsem nic nechytil...vzpomínáte? -
pane Sipe
pan. Sip. jedna vec je si robit srandu, z jednotlivcov,ale druha urazat narod. Mal som vas humor rad , ale dnes po vasom poslednom programe sa mi zhnusil. Nikdy nemozete vediet ,kedy sa vam to vrati. -
Vše nej k narozkám.
Vše nej k narozkám přeje Kamil. Trochu smutné narozky, když umřel Walda, ale smrt si nevybíra. Já se jen modlím aby Haničce vydrželo zdraví. Zdraví souznitel dnu narození Haničky Kamil *4* -
Chyba!
Někdo by tu měl opravit údaje v životopise. Karel Šíp má mladšího syna Jana se svou druhou ženou Ivou, nikoli s Marcelou Holanovou! *15* -
Jste profesor pragmatismu
Jste profesorem pragmatismu, Karle! A to je největší pochvala, jaké jsem schopen!
Vysvětlovat, o co jde, by bylo házením hrachu na zeď, ale: jestliže seženem peníze na vejplatu, svolíte stát se naším nejmilovanějším profesorem? -
Karel je Bohemák
Karle jsem rád že zrovna ty fandíš bohemce 1905 sedim skoro vedle tebe na VIP bohemians 4ever -
-
Re: Karel je Bohemák
Zdravim tě, samozřejmě chodíme a ten rok v 2. lize nějakm přežijem, že jo.
Ahoj
K. Šíp -
-
Re: Re: Karel je Bohemák
mám radši tu naši střížkovsko-kompresorskou *14*
-
-
-
LUXUS
Karle,jste luxusní člověk a máte noblesu, ale to ty hovada nukleární, co nepoznají dobrý humor těžko pochopí! Zdravím!!!IVANA