-
Jste profesor pragmatismu
Jste profesorem pragmatismu, Karle! A to je největší pochvala, jaké jsem schopen!
Vysvětlovat, o co jde, by bylo házením hrachu na zeď, ale: jestliže seženem peníze na vejplatu, svolíte stát se naším nejmilovanějším profesorem? -
Dobrý den pane Šíp, mám ráda Váš humor, sledují pravidelně Váš pořad, ale Vaše hodnocení vietnamské komunity mě rozpálilo. Jestli jste to myslel vážně, tak jste buď neznalý nebo navedený. Vietnamci tady buď kšeftují s drogami, nebo se zbožím, jsou stále drzejší a vzhledem k tomu, jakým způsobem obchodují, zkupují všechny lukrativní prostory a za chvíli budeme nuceni kupovat jejich nekvalitní hadry, protože naši lidé už nebudou mít kde prodávat.
-
Chyby
Co je to za bláboly? Rok narození a děti s Marcelou Holanovou. -
Držím palce!
Pane Šípe,vždy se těším,až se objevíte na obrazovce a držím Vám palce. Je těžké tak dlouho úspěšně bavit lidi a Vy to umíte!
Nikdy jste neklesl tak jak se to povedlo třeba Ivanu Mládkovi-to bylo zoufalé...
A proto vždy, když se mne někdo zeptá jak se mi daří-odpovím: Děkuji,zatím jsem nic nechytil...vzpomínáte? -
Tenis
Pán Šíp
včera 29.4.som bol na Vašom vystúpenív Bratislave a dozvedel som sa, že s p.Náhlovským hrávate tenis.My máme takú Partičku SATEX (Svetová asociacia tenisových expertov)s kodom 400/200/4 .Hrávame len štvorhru.Prvé číslo znamená počet kíl na dvorci,druhé počet rokov(pred 10 rokmi) a tretie počet povolených návštev WC. Radi by sme si proti Vám s p.Nahlovským zahrali pri niektorej z Vašich návštev Bratislavy. Asi by to bolo najlepšie pred Vašim vystúpením.Samozrejme, že kurt zabezpečím. Teším sa na Vašu odpoveď.
S pozdravom
ing.Martin Fillo (*1940)žiaden bývalý aktívny hráč -
Přání k narozeninám
Pane Šíp přeji stálé zdraví asexuální aktivitu k vaším dnešním narozeninám. Jirka *1* -
Dobry den
P. Šip mate zapotrebi utracet svoje dobre jmeno s takovym polomozkem jako je Kocab. Ja vim pro penize cokoli -
zpráva
Vážený pane Šíp!U mne Jste jednoznačně jeden z nejlepších humoristú.Vaše pohotovost je obdivuhodná.Přeji Vám hodně štěstí. J. -
Milý pane Šípe, Váš pořad Všechnopárty se mi moc líbí a Vy jste v něm úžasný.
Děkuji za vtipný, milý a příjemný večer u televize s Vámi. -
Proc vlastne je vlastne tak caste
Chtel bych se Vas vlastne zeptat, proc se nyni tak casto pouziva slovo vlastne i tam, kde se to vlastne nehodi. Zijeme od roku 1969 na Divokem Zapade Kanady a diky internetu poslouchame cesky rozhlas a divame se na ceskou televizi. Myslime si, ze jste to Vy, ktery vlastne nejlepe nas problem se slovem "vlastne" pochopi.
Je nejak vlastne mozne se slova "vlastne" vlastne zbavit?
Zdravi,
Ada Ceska, Victoria, British Columbia, Canada