-
Všechnopárty
Pane Karle, jsem velmi vděčna, že mohu i v cizině koukat na Vaši Všechnopárty - je to pokaždé zážitek, díky ! Ovšem po dnešním díle jsem si uvědomila, že příště si budu muset ke sledování Všechnopárty pro "sicher" pořídit "inkontineční vložky" - protože se řehtám tak nezřízeně, až se málem po..... Přesto tisíckrát DÍKY !!!
ZRAJETE JAKO VÍNO - JSTE ČÍM DÁL TÍM LEPŠÍ !!!!!!! -
Pane Šípe, je škoda, že potřetí v řadě nebudete moderovat galavečer cen TýTý. Svým výkonem jste dokazoval, že jste jedním z nejlepších moderátorů v této zemi.
-
Pane Šíp, nenechte se otrávit nějakou Radou ČT. Váš pořad i humor se mi moc líbí a je to jeden z mála pořadů, na který se dívám. Držím Vám palce.
-
Vážený pane Šípe, jste úžasný.
Ale - užíváte např. výraz "pět let zpátky". Je to počeštěné anglické "five years ago". Česky je přece "před pěti lety"!
Zdravím!
Jaroslava
-
pane Šípe, právě jsem se dočetla, že máte nějaké zdravotní komplikace a čeká Vás operace, a tudíž že bude pozastaveno natáčení pořadu " VŠECHNOPÁRTY". Pořad i samozřejmě Vás máme moc rádi, ale zdraví je přednější, tak Vám chci popřát brzké uzdravení a už se těšíme na další díly vašeho pořadu. MARKOVÁ *14*
-
Vážený pane, v upoutávce na připravovaný pořad Tajemství rodu bylo uvedeno, že ve Vašem rodokmenu je i Marie Přibková z Klenčí . Pan Jirásek v pohádce o Psohlavcích o ní také píše a nachází se i v rodokmenu Polánků. Jména si tedy nevymýšlel. Šimon Polánka se oženil 27.9. 1814 s Marií Přibkovou z Klenčí nar. 17.9.1797, bylo jim oběma 17 let a potřebovali k tomu souhlas rodičů. Dál už rodokmen pro Vás není zajímavý, ale pokud dostanu od Vás mail adresu pošlu Vám v příloze vše co jsem sehnal.
Zdraví Váš Jan Polánka
pol_j@windowslive.com -
Příteli, nelatinská jména měsíců mají i jiné slovanské jazyky, nejen čeština. Např. český leden je hornolužicky wulki róžk, polsky styczeň, slovinsky prosinec, chorvatsky siječani a ukrajinsky sičeň.
Tož tak. Fanynka. -
Karel Šíp je příznivcem Bohemians Praha 1905(klokan).
-
Je to svinstvo
Nazdar Karle.Jsem naštvanej a to píšu moc slušně.Mám rád tvůj humor,proto jsem se těšil na fotbalistu roku.Když to začalo koukal jsem na to jak Alenka v říši divů.To co začali předvádět ti dva,byla pěkná trapárna.Přepnul jsem na dvojku ale na vojevůdce jsem se ani nemohl soustředit.Bylo by dobré kdyby jsi to někde jasně vysvětlil aby lidé kteří Tě mají rádi věděli jak to bylo.Z NOVY se to nedozví.Přeji Ti ať se daří,nenech se otrávit nestojí to za to.Zdravím Mirek. *4* -
datum narození
Chtělo by to kontrolovat co se na stránku napíše podívejte se na datum narození co je pravda? 1945 nebo 1955 :-)