-
jsi jednička !
Pane Šípe, váš pořad je prima uklidnění po té divošce Bubílkové. Na vaše pořady jsem se vždycky ráda dívala a jsem si jistá, že to bude i nadále.
Přeju hodně zajímavých hostů a trochu více soudnosti a tolerance od těch různých Michalů a Laděn. -
Znechucení
Je až s podivem, kolik nýmandů, kterým narostl aspoň jeden prst, hází špínu na člověka, který byl vždy vtipný a umí rozesmát. Kolik zamindrákovaných pitomců se tu anonymně zviditelňuje. Karle, děláš to dobře, nenech se znechutit. -
Jako,jako,jako,jako,jako....
Pane Šípe,
Vaše pořady jsou lidsky hřejivé, veselé, ale i poučné. Ukazujete jak se lze vypořádat i s nepřízní života.
Jen jednu poznámku mám:
Zkuste si jednou poslechnout jediný pořad a spočítejte si, kolikrát jste v něm řekl slovo "JAKO". Dal jsem si práci 18.3.2008 a spočítal jsem, že jste slovo
"JAKO" vyslovil 115krát !!! Kdyby z toho bylo 10% oprávněných, zůstalo by i tak přes 100krát "JAKO" zbytečných(někdy v jedné větě i 5krát!).
Při Vaších kvalitách byste se mohl tohoto nevkusu zbavit. I když nejste sám - TV se v současnosti hemží "módním slovem NICMÉNĚ", slova "prostě", "vlastně", zadrhávání "eeee..." už ani nesleduji.
Kdo jiný by měl dbát na češtinu když ne vy, lidé v TV. POMOZTE I VY ZACHOVAT KRÁSU NAŠEHO JAZYKA! Díky! -
Tanec
Pane Šíp,o tom tanci jako by jste mi mluvil z duše. Jinak Vás obdivuji a fandím Vám, Vaše pořady jsou perfektní, dík za ně.Z Moravy zdraví Bob.
http://www.stream.cz/video/41 051-slivovica -
LUXUS
Karle,jste luxusní člověk a máte noblesu, ale to ty hovada nukleární, co nepoznají dobrý humor těžko pochopí! Zdravím!!!IVANA -
Šípe, Jste výborný, nevynechám jediný Váš pořad!
Ale v posledním pátku 31.10.Jste 3x použil NICMÉNĚ, nemáte to zapotřebí, to je jen pro ty co chtějí vypadat jako inteligenti! -
Karel je Bohemák
Karle jsem rád že zrovna ty fandíš bohemce 1905 sedim skoro vedle tebe na VIP bohemians 4ever -
-
Re: Karel je Bohemák
Zdravim tě, samozřejmě chodíme a ten rok v 2. lize nějakm přežijem, že jo.
Ahoj
K. Šíp -
-
Re: Re: Karel je Bohemák
mám radši tu naši střížkovsko-kompresorskou *14*
-
-
-
Vše nej k narozkám.
Vše nej k narozkám přeje Kamil. Trochu smutné narozky, když umřel Walda, ale smrt si nevybíra. Já se jen modlím aby Haničce vydrželo zdraví. Zdraví souznitel dnu narození Haničky Kamil *4* -
přání
Milý pane Kájo
Přání k Vaším narozeninám hlavně
přání dobrému zdraví,štěstí a
a hodně zdaru jak v osobním životě
tak v profesonálním.
*4* *4* *4* *4* *4* *4* -
dotaz - písnička "Karel z Hané"
ahoj, prosím vás, nemáte někdo náhodou odkaz na písničku "Karel z Hané" - je to písnička K.Šípa cca z 80.let - nikde ji na netu nemůžu najít.. a myslím, že byla docela povedená :-) předem díky za odpovědi. -
-
Souhlasím, několikráte jsem ji hledal, ale marně. Pokud o ní někdo víte, hoďte odkaz. díky.Z.
-