Přejít na výpis diskuzí

Karel Šíp

OSOBNOST 31.12.2006 
69 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravdivý je rok narození: 1925. Podívej se na tu jeho sešlost... *1* *3* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *5* *14*
    • To bych chtela videt vas.... , pripojte foto, at se pobavime, o inteligenci uz obraz mam.
  • Pravdivý je rok narození: 1925. Podívej se na tu jeho sešlost... *5* *14* *3* *3* *9* *9* *9* *13* *1* *16*
  • Pane Karle, obdivuji Vaši práci i Vás jako člověka. Jen nedokážu pochopit, jak jste mohl tak dlouhou dobu žít s něčím takovým jako je Holanová, která si myslí, že bude po zbytek života na Vás bude parazitovat.Sama peníze vydělat neumí, tak kouká na kom by je vysoudila *13* Přeji Vám mnoho štěstí v osobním životě s novou krásnou manželkou a děťátkem a mnoho dalších úspěchů ve Vaší práci.
    • Hlavne at je ta vase druha zivotni etapa stastna, preju ze srdce. Zaslouzite si to. Jste format, ze nekomentujete ty blaboly, kterymi vase byvala manzelka aktivne zasobuje bulvar. Mejte se krasne!
  • díky, díky

Díky, díky,
    konečně inteligentní,zábavný pořad Všechnopárty.Vždy se ráda dívám na váš pořad a jako amatérská herečka Vás obdivuji. Super!!! Děkuji Vám Dadla
  • IQ

Pane Šípe,
    od 20.3. jsem Váš neposluchač a kdykoli se objevíte na obrazovce, televizi přepínám nebo zavíram. Nemám chuť již dále poslouchat vaše lascivní moderátorské exhibicionismy (20.3: já jsem si ho včera měřil, myslím IQ), kterém se mohou smát tak puberťáci. Degradujete sebe, ale i Vaše posluchačstvo, které by se tomu mělo smát?. Jděte s takovou všechnopárty do háje. Váš již nedivák a neposluchač Miloš V.
  • To si troufáte

Pane Šípe,o 30 let mladší si berete ,to jste sebevědomý.Je mi 60 a nedovedu si představit,jak poctivě plníte manželské povinnosti.Jste asi nesoudný.Ale je to vaše věc.Váš pořad je jediné spolu s panem Krausem,na co se dá koukat.Překvapuje mně,že na zdánlivě nezajímavé téma si dokážete vybrat zajímavé hosty.Klobouk dolů.Myslím,že už oba pořady jsou na stejné vynikající úrovni.
    S pozdravem St.Grossman
  • Vážený pane Šípe, chci Vám napsat jak moc si Vás a všeho co děláte vážím. Jste opravdu super člověk.
  • Všechnopárty

Sledoval jsem Váš program na ČT 1,
    11. září 2007 "Všechnopárty". Nemělo to chybu !!! Výborně jsem se pobavil a odreagoval od pracovních starostí. To jsem právě dnes potřeboval. Díky.
    Vladimír Šenk, Vinary u Přerova.
    • Re: Všechnopárty

Zdravím pane Šenku,taktiež sa mi páči Šíp, ale tu ma upútali Vinary.Bol som tam v novembri, či októbri u Jirku Vavroša, tak čiste náhodu , ak ho poznáte, iba že ho chcem pozdraviť.Peco
  • Feministky

Pane Karle, gratuluju k včerejší Všechnopárty, k tomu, jak vzorně a trpělivě jste vybalancoval ty feministky. Klobouk dolů, ona si děvčata nakonec dost protiřečila. Historickým vývojem byla dána role muže jako ochránce a lovce potravy a ženy jako ochránkyně domácího krbu. Dělba práce tomu chtěla, že to dnes vypadá trochu jinak. Ale i dnes je základem rodina a pokud se žena sama zbaví toho, k čemu má buňky a začne se honit za kariérou, trpí tím nejvíc děti, pokud teda nějaké jsou. Copak ženu nějak degraduje, když to doma vzorně klape a muž se domů rád vrací? A nakolik jí doma pomůže, to je dílem její chytrosti, nikoli feministickým hnutím. Pan doktor byl kouzelný a má v mnohém pravdu. Zdravím a přeji ještě spoustu pohotovosti a vtipu, kterými zatím oplýváte měrou vrchovatou.
  • Dobrý

Jsi dobry
    • Re: Dobrý

děkuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit