-
Kate
Živí se tělem, a kdybych měl něco napsat o jejím těle tak je vážně strašně sexy a má krásné nohy *14* , obličej a skoro vše. Každému se samozdřejmě nemusí líbit, jak to tak bývá. -
Můj názor
Nebudu kritizovat názor ostatních jako to tady plno lidí dělá.. Je mi fuk zda se někomu líbí nebo ne. Rozhodně si nemyslím, když nějaká slečna či paní napíše, že se jí nelíbí, tak je to z toho důvodu, že závidí. Na ulici denně potkávám mnohem hezčí dívky/ženy než je Kate Moss, prostě se mi nelíbí. Její osobní život komentovat nebudu.. -
Re: Kate Moss
vystihl si naprosto můj postoj na tuhle diskuzi -
Možná ...
Víte lidi vy ndokážete pochopit jak krásná je Kate Moss ... ona opravdu nemá míry jaké by modelka měla mít ale je prostě někdo koho lidi chcou. Pro návrháře je největší úspěch života když dostane na přehlídku Kate - zajístí mu to lepší místo v lepší společnosti. Ale věřte, že čas Kate taky někdy musí přijít ... už nebude tak v kurzu ale i tak ji budete pomlouvat a ničit její jméno. VŠICHNI z vás by dali cokoliv aby měli jen částečku její slávy a malý kousek její krásy. Ale bohužel, jeden jak všichni - ona bude slavná ikdyž bude mít po 60 - ona je prostě někdo. -
Re: Re: :)
jaký to asi může bejt? všechno má dvě strany,drogy ti pomůžou na chvíli, pak tě zničí....a pak si těžko pomůžeš!Kate moss je znova na nohách, má můj respekt! *14* -
..
Žila jsem nějakou dobu v Londýně jako au pair. Šla jsem se svojí devítiletou holčičkou do obchodu a na Regent Street a potkali jsme Kate Moss. Moje Lucy jí řekla, že jí zná z TV ale že i takhle nenamalovaný jí to celkem sluší. Ona se úplně normálně zasmála a podepsala nám všechno možný. Na sobě měla tepláky a kšiltovku. Od tý doby jí mám ráda. Ne jako vzor, ale jako milou holku. Get the London look! *15* -
Kate
Je hrozne ze tahle chodici kostra je modelka,ani v obliceji neni hezka,je smutne ze nektere holky takhle chteji vypadat,ze fetuje je jeji vec to neni nic tak strasneho,ale jeji namyslenost tu si vyvetlit nedokazu,nema byt absolutne na nic namyslena ani pysna.Jedine co ji muzu pripsat k dobru je jeji parfem prijemne voni,ale to vlastne neni jeji prace,jen jeji jmeno na flakonu. *9* -
Re: :)
tys brala drogy?? jaký to je? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
:)
Co jí soudíte za fet?Taky sem měla problémy s drogama,a každej jenom chodil a řikal mi : blbá feťačko,nikdo nevěděl jaký mám problémy a nikdo nepomoh,feťák je vlastně nemocnej.Vy ste burani co jí nadávaj za fet, ale kdyby vedle vás stála tak se poserete,strčila by vás do kapsy...určitě si toho prožila víc než vy co sedíte doma na pohovce a koukáte na televizi a jenom soudíte,vemte traktor a jeďte do lesa burani!!! *5* -
Kate Moss
Píšete tu o Kate Moss: moc se mi nelíbí, je to fetačka nic vic, obyčejná americká modelka, kdybych byla v Americe, atd.
Káždý máme svůj styl tak proč tu drbete snad nejslavnější a pro mě nejlepší modelku? Je snad její věc co dělá se svým životem, má svůj styl. A pro mě je pořát můj životní vzor. *7* -
Re: Re: nesympaticka!!
no promin ale tohle neni zavist me taky uz sere jak je ve vsech reklamach na sminky atd...a pritom ji nezavdim jenom proste uz ji mam dost... -
Re: kate
Na některých fotkách je naaranžovaná docela pohledně, ale mně se taky vyzáblé anorektičky nelíbí. -
kate
no myslim,že kdyby si byl z ameriky tak si moc nepomůžeš.tam sou eště vypatlanější než tady....No a ohledně Kate vlastně na ni nemám konkrétní nazor.Je to prostě jedna ze světových top modelek a to je všechno.Mě osobně se,ale moc nelíbí.Každej máme jinej vkus tak to je!!! -
Re: nenahraditelná Kate
Jo, je hezká a nevím jestli bere drogy, ale v showbyznysu je teď bere skoro každej *9* -
Nechutný!!! -
JE TO TADY SAMEJ LEMPL
jak tady tak brouzdám na téhle diskuzi, tak mi došlo, že většina obyvatel Česka je úplně vypatlaných. *8* Že já nejsem radši z Ameriky! *3* -
Re: nesympaticka!!
Bledá závist! -
přesně tak *9* -
Kate Moss
Všichni co jste tady napsali o Kate M. jste jenom ubohé,české,nepřejicí,závistl ivý pičinky které nikdy nic nedokázali a ani nedokážou.Budete tam kde jste a budete žrat hovna jak jste žrali.Jak Vy mužete něco takový o ní napsat?To nikdy nepochopím.Vyleze to z vesnice někam ven,neumí se to chovat,když promluví tak z něj je cítít to kravský lejno a takový člověk jde soudit celosvětovou modelku která je stále na špičce.Kdyby ale stála někde u Vás poblíž tak se poserete z ní a já nevím co ještě.No jednou větou jenom dodám že: Piča zustane vždycky pičou!!! A to patří jenom tomu kdo ji závidí!Bože muj,kdy Vy se už změníte a budete normální lidi?No že se ptám že?Nikdy!!!Nebyli jste,nejste a ani nebudete!!!Zbohem!!!Heslo dne:At zhyne chudina!!! -
Kate Moss
Kua jak to ta holka udělala, že je modelka? Takovejch jako ona tu běhá fůra a jen ona je slavná! Takový štěstí bych chtěla mít taky *1*