Přejít na výpis diskuzí

Kate Moss

OSOBNOST 31.12.2006 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nesympaticka!!

kate je hrozne nesympaticka uz my leze na nervy jak je ve vsech reklamach... *10*
  • je neobyčejná

♥♥♥Kate je neobyčejná,sice bere drogy ale koukněte se na ni..pořád jee o ni jako o modelku velký zájem!Neuznávám lidi co oni říkají že je to hnus když bere drogy..představte si že jste modelka a bydlite tam nekde mezi těma celebritama a když vyjdete z domu třeba jenom ze smetím tak už vás paparazziové fotí a otravují..já a vlastně nikdo kdo s tím nemá zkušenosti by takový tlak neustál..takže Kate je v tomhle neobyčejná a to ještě vychovává dceru!nikdo by ji neměl odsuzovat protože na to nemá právo!!Jinak je to jedna z nejhezčíích modelek!♥♥♥
  • co si myslíte???!!!

tvl co si myslíte....kate je nejhezčí modelka na světě a divil bych se dyby někdo z vás aspoň trochu mohl jí rovnat....... *9* *10*
  • Re: kdyby

*1* *1* *1* *1*
  • Re: taky bych mohla bejt slavná

já s tebou na stopro souhlasím *3* přece jenom..mno nic proti ní ae ona je taká mno neim neim *1* *1* *1*
  • taky bych mohla bejt slavná

Já nevim co na ní všichni viděj. Já bych taky mohla bejt slavná. Fakticky to nechápu!!! *7*
  • Jakto ze je tady diskuse

Jakto ze je tady diskuse o nekom o kom nemame ani paru? vzdyt nevime co opravdu dela behem dne a jak mysli a uvazuje. Je to lehky se do nekoho navazet kdyz nezname jeho vlastnosti. ach to cesko *15*
  • nenahraditelná Kate

Je nádherná! Něco z ní prostě vyzařuje, Kate není žádná tuctuvka. Může si klidně brát drogy jak chce, ale stejně zůstane navždy nenahraditelná a nepostradatelná, kultovní součást módního průmyslu!
  • Re:

...ale my za to nedostavame miliony
  • nic moc

Je to prumerny a obycejny zjev, krivy nos a oci sejdrem, to je slááááávy
  • kate a drogy

Kdyby byl v Evropě dostupnej kokain a kdybyste měli prachů že by ste si s nima mohli vytírat zadek a tak by ste taky byli na kokainu to je prece jasny:) *4*
  • kdyby

Je to pěkná baba, ale kdyby nebyla Britka
    tak by nikdy nebyla tím čím je a nejspíš by asi skončila jako pokladní v Kauflandu
  • moss

kate jsem hodně podobná - stejné oči a vlasy , dokonce je trocha podoby i v obličeji a je taky kozoroh!strašně jí fandím!!! *14*
  • Kate je opravdu uzasna, ma hrozne charizma a hluboky pohled, je velmi pekna je moje modla co se mtyce mody, moc se mi libi jeji styl oblekani takze se u ni inspiruju KATE GOOOOOOOOOO *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14*
  • cate

no aj ked je fetacka je velmi pekna cate je proste cat cize kocka *1* je super, crazy proste bz bola spravna cica do partie *4*
  • Kate je sice feťačka a žije dost divokým životem,ale je fakt pěkna,to se musí nechat!Fandím ji a je mi jedno,co si dělá ve svojem životě.jestli má být někdo modelkou,tak ona určitě.
  • Kate Moss je nejluxusnejsi modelka, wsichni byste ji mohli zawidet *16* *13*
  • Kate je skvělá.mím o ní blog.Poked máte zájem podívejte se na www.kate-moss.blog.cz.Ještě není úplně dokončený ale je tam toho hodně!!!A pište mi prosím do komentářů.Díky moc!!! *4*
  • pre julinu

len tak mimochodom julina ak si myslis ze ta tvoja Kiera je lepsia a krajsia vyvediem ta z omylu lebo kiera ma plastiku upresnim zväčene pery a este mnoho inych plastyk, ku ktorym sa nechce priznat
  • Kate Moss

Kate Moss je hodně dobrá.Je mým vzorem.To že fetovala je její věc!!!Pokud o ní máte někdo blog napište sem do komentářů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit