-
Kate Moss
Píšete tu o Kate Moss: moc se mi nelíbí, je to fetačka nic vic, obyčejná americká modelka, kdybych byla v Americe, atd.
Káždý máme svůj styl tak proč tu drbete snad nejslavnější a pro mě nejlepší modelku? Je snad její věc co dělá se svým životem, má svůj styl. A pro mě je pořát můj životní vzor. *7* -
*3*
-
Kate je skvělá.mím o ní blog.Poked máte zájem podívejte se na www.kate-moss.blog.cz.Ještě není úplně dokončený ale je tam toho hodně!!!A pište mi prosím do komentářů.Díky moc!!! *4*
-
cate
no aj ked je fetacka je velmi pekna cate je proste cat cize kocka *1* je super, crazy proste bz bola spravna cica do partie *4* -
Kate
Chodila s Deppem, takže u mě je to borka! *5* -
Vona vypadá i bez make-upu hrozně!
-
JE TO TADY SAMEJ LEMPL
jak tady tak brouzdám na téhle diskuzi, tak mi došlo, že většina obyvatel Česka je úplně vypatlaných. *8* Že já nejsem radši z Ameriky! *3* -
:)
Co jí soudíte za fet?Taky sem měla problémy s drogama,a každej jenom chodil a řikal mi : blbá feťačko,nikdo nevěděl jaký mám problémy a nikdo nepomoh,feťák je vlastně nemocnej.Vy ste burani co jí nadávaj za fet, ale kdyby vedle vás stála tak se poserete,strčila by vás do kapsy...určitě si toho prožila víc než vy co sedíte doma na pohovce a koukáte na televizi a jenom soudíte,vemte traktor a jeďte do lesa burani!!! *5* -
-
Re: :)
tys brala drogy?? jaký to je? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: :)
jaký to asi může bejt? všechno má dvě strany,drogy ti pomůžou na chvíli, pak tě zničí....a pak si těžko pomůžeš!Kate moss je znova na nohách, má můj respekt! *14*
-
-
-
Kate je opravdu pěkná ženská, ale ne od přírody. Jasně, to je málo kdo, ale viděla jsem i jiné modelky- nenalíčené a ještě ušli. Ona když je nenalíčená, tak vypadá naprosto, ale naprosto příšerně!!!
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jsi moje hezká pěkná krásná sexy líbivá perfektní nejlepší romantická nadržená sexuchtivá miluji tě i tě mám rád