-
CHCIPNI HONZINE
-
Kate
Je fakt pravda,ze se na ni drogy pekne podepsaly a kdyz neni nalicena,tak nic moc,ale je absolutni profesionalka,bezproblemova a to se o vsech modelkach rict neda.A kritizovat fetaka je lehke,ale tezsi je mu pomoct,ale k tomu se uz nikdo nehlasi. -
Je krásná! Mám její plakát v pokoji. Teda, ne že bych byla jako úchylná nebo něco takovýho (I když jsem :))...jen chci říct, že má u mě respekt!! *14* *14* *3*
-
kate
no myslim,že kdyby si byl z ameriky tak si moc nepomůžeš.tam sou eště vypatlanější než tady....No a ohledně Kate vlastně na ni nemám konkrétní nazor.Je to prostě jedna ze světových top modelek a to je všechno.Mě osobně se,ale moc nelíbí.Každej máme jinej vkus tak to je!!! -
-
Re: kate
Na některých fotkách je naaranžovaná docela pohledně, ale mně se taky vyzáblé anorektičky nelíbí.
-
-
Těhotná
Někde jsem četla, už dřív, že Kate čeká druhý dítě.. nwte jestli je to pravda??? *7* -
-
není
-
-
Kate je fakt super
Kate Moss je hezká milá ženská která prostě něco dokázala a tím že jí někteří závidíte se slavnýma nestanete!!
Je sexy, hezká,milá,hodná prostě o hodně zajímavější než ostatní normální modelky.
*14* *14* *4* *1* *3* *13* -
wendy92 18.8 2009 byla Kate Mos těhotná a 3 března se Kate Mos narodila holčička *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
wendy92 18.8 2009 byla Kate Mos těhotná a 3 března se Kate Mos narodila se jí holčička
-
*14* *14*
-
*14*