-
Kate Moss je nejluxusnejsi modelka, wsichni byste ji mohli zawidet *16* *13*
-
Kate je opravdu uzasna, ma hrozne charizma a hluboky pohled, je velmi pekna je moje modla co se mtyce mody, moc se mi libi jeji styl oblekani takze se u ni inspiruju KATE GOOOOOOOOOO *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14*
-
moss
kate jsem hodně podobná - stejné oči a vlasy , dokonce je trocha podoby i v obličeji a je taky kozoroh!strašně jí fandím!!! *14* -
kate a drogy
Kdyby byl v Evropě dostupnej kokain a kdybyste měli prachů že by ste si s nima mohli vytírat zadek a tak by ste taky byli na kokainu to je prece jasny:) *4* -
nenahraditelná Kate
Je nádherná! Něco z ní prostě vyzařuje, Kate není žádná tuctuvka. Může si klidně brát drogy jak chce, ale stejně zůstane navždy nenahraditelná a nepostradatelná, kultovní součást módního průmyslu! -
-
Re: nenahraditelná Kate
Jo, je hezká a nevím jestli bere drogy, ale v showbyznysu je teď bere skoro každej *9*
-
-
Jakto ze je tady diskuse
Jakto ze je tady diskuse o nekom o kom nemame ani paru? vzdyt nevime co opravdu dela behem dne a jak mysli a uvazuje. Je to lehky se do nekoho navazet kdyz nezname jeho vlastnosti. ach to cesko *15* -
přeji ti hodně štěstí není to významné ale má to silnou moc pricezno z paláce nemáš li pro mě klíč nemáš pro mě ani srdce martin štych
-
nesympaticka!!
kate je hrozne nesympaticka uz my leze na nervy jak je ve vsech reklamach... *10* -
-
Re: nesympaticka!!
Bledá závist! -
-
Re: Re: nesympaticka!!
no promin ale tohle neni zavist me taky uz sere jak je ve vsech reklamach na sminky atd...a pritom ji nezavdim jenom proste uz ji mam dost...
-
-
-
Kate Moss
Kua jak to ta holka udělala, že je modelka? Takovejch jako ona tu běhá fůra a jen ona je slavná! Takový štěstí bych chtěla mít taky *1* -
Kate
Je hrozne ze tahle chodici kostra je modelka,ani v obliceji neni hezka,je smutne ze nektere holky takhle chteji vypadat,ze fetuje je jeji vec to neni nic tak strasneho,ale jeji namyslenost tu si vyvetlit nedokazu,nema byt absolutne na nic namyslena ani pysna.Jedine co ji muzu pripsat k dobru je jeji parfem prijemne voni,ale to vlastne neni jeji prace,jen jeji jmeno na flakonu. *9* -
-
Re: Kate
prosimtě, podívej se na sebe, a pak teprv něco řikej o Kate!
-