-
co si myslíte???!!!
tvl co si myslíte....kate je nejhezčí modelka na světě a divil bych se dyby někdo z vás aspoň trochu mohl jí rovnat....... *9* *10* -
taky bych mohla bejt slavná
Já nevim co na ní všichni viděj. Já bych taky mohla bejt slavná. Fakticky to nechápu!!! *7* -
-
Re: taky bych mohla bejt slavná
já s tebou na stopro souhlasím *3* přece jenom..mno nic proti ní ae ona je taká mno neim neim *1* *1* *1*
-
-
Jakto ze je tady diskuse
Jakto ze je tady diskuse o nekom o kom nemame ani paru? vzdyt nevime co opravdu dela behem dne a jak mysli a uvazuje. Je to lehky se do nekoho navazet kdyz nezname jeho vlastnosti. ach to cesko *15* -
nenahraditelná Kate
Je nádherná! Něco z ní prostě vyzařuje, Kate není žádná tuctuvka. Může si klidně brát drogy jak chce, ale stejně zůstane navždy nenahraditelná a nepostradatelná, kultovní součást módního průmyslu! -
-
Re: nenahraditelná Kate
Jo, je hezká a nevím jestli bere drogy, ale v showbyznysu je teď bere skoro každej *9*
-
-
nic moc
Je to prumerny a obycejny zjev, krivy nos a oci sejdrem, to je slááááávy -
kate a drogy
Kdyby byl v Evropě dostupnej kokain a kdybyste měli prachů že by ste si s nima mohli vytírat zadek a tak by ste taky byli na kokainu to je prece jasny:) *4* -
kdyby
Je to pěkná baba, ale kdyby nebyla Britka
tak by nikdy nebyla tím čím je a nejspíš by asi skončila jako pokladní v Kauflandu -
-
Re: kdyby
*1* *1* *1* *1*
-
-
moss
kate jsem hodně podobná - stejné oči a vlasy , dokonce je trocha podoby i v obličeji a je taky kozoroh!strašně jí fandím!!! *14* -
Kate je opravdu uzasna, ma hrozne charizma a hluboky pohled, je velmi pekna je moje modla co se mtyce mody, moc se mi libi jeji styl oblekani takze se u ni inspiruju KATE GOOOOOOOOOO *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14*
-
cate
no aj ked je fetacka je velmi pekna cate je proste cat cize kocka *1* je super, crazy proste bz bola spravna cica do partie *4*