Přejít na výpis diskuzí

Kateřina Janečková

OSOBNOST 25.2.2008 
271 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluji Kačenku

Je prostě nej milujki Kačku je nej Ošklivka Katka je nej nej!!=)=)=)!♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14*
  • fůůůůůůůj

ošklivka katka je uplná trapárna na to se dívaj tak babky v důchodě a ta herečka co ju hraje je taky uplně trapná.....doufám že to skončí so nejdříf *5* *5* *5* hezkej den *1* *1*
  • ....

Ježiš to je takovej uplně strašnej seriál,prostě trapárna..je to ještě horší než Velmi křehký vztahy a to je jako co říct...nějaká trapka je tady jako nejvíc navštěvovaná osobnost...taková hnusná píča..nechápu jak se někomu může líbit!!!Fuj ste divný kdo jí máte rádi a kdo na to koukáte... *16* *8* *8* *5*
    FUJ FUJ FUJ *1* *1* *1*
    Mějte se tu pěkně *13* *3* *1* :D
    • Re: ....

DIVÍM SE CO TU O MĚ PÍŠETE ZKUSTE SI PSÁT NĚCO O SOBĚ A NÉ MĚ FURT PONIŽOVAT KOUKNĚTE SE NA SEBE A PAK NĚCO PIŠTE... *5* *5* *5*
      • nika1979

Re: Re: ....

TAK JSI PIŠTE DO DIAŘE .............
        OSOBĚ ................ CO§§§§§§§§§§§§§§§§

Divím se, že takové hnusné slova se vytisknou na internetě. Nevím, kdo jsi, ale když otevřeš pusu, již se nemusíš představit.Hnůj zvnějšku i zevnitř. Seriál o Katce, představuje lidi, kterých skromnost a poctivost dělá mezi lidmi dněšní doby něco co nemohou pochopit, jsou to lidé, kteří dávno nevědí, co je svědomí, lidé, kteří nemají páteř. *9*
      • nika1979

POTAŽMO JA TU NEPIŠU NEŠLUŠNÁ SLOVIČKA VITE DAMO DIK JSEM SKROMNA.......
        ČAUKY,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
        ATI DAVAJ NA INTERNET.............. ALE TAM CO JSO FOTKY TAK TAM JE NAPSANO ŽE NESLUŠNE SLUVKA Z UST MLADYCH A MLADEŽI ...... TAM STEJNE HOLKY ČI KLUCI PIŠI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *9* *9* §§§§§§§§§§

Ty tady píšeš , že nechápeš proč je taková trapka nejnaštěvovanější osobnost a že vůbec nechápeš jak sem můžeme lezt a jak se někomu může líbit apod.... ale sama sem lezeš... tak kdo je tu trapnej hm *1* ...a když se ti nelíbí tak sem nelez... *8* *5*
      • Re: Re: ....

kacka se mi moc libi,jen skoda ze vstavam ve 4h do prace tak to nejak nezvladam vydrzet do konce.mejte se a hezky vecer *15* *1*
  • ....

no jako neříkám že na to nekoukám ale nekoukám na to pořád.....ale je to hoodně velká blbost!!! nejvíc mě sere jak se češi pořád po někom opičí v těch seriálech a tak!! jako hrůůza!!! nebvim proč nemůžou vymyslet něco originálního,novýho aby to mělo sledovanost a nee opičit se po ošklivce betty a tak!! jako ten kdo to vymyslel je nejvíc trapnej!!
    • nika1979

Re: ....

TAK NAPIŠ SVUJ SCENAŘ A FILM TO JSME ZVĚDAVI KDO TAM BUDE HRAD TI SLOVACI
      KDYŽ JSI ALERGICKA NA ČESKE FILMI *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5* *5*

seš trapná sama!!!!!!!!!!!
      • nika1979

TO ŘIKAŠ MNĚ ŽE JSEM TRAPNA DIK *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5*
        JA SI TU BUDU PSAT DALE NAPOŘAD
        A VYTAHOVAT JSE NEBUDU VIŠ KATO
        §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
  • Katka kouří

Prej Katka prej kouří tak co vy myslíte kouří nebo ne?Já myslim že ne!Ale nevím a co vy? *5*
    • Re: Katka kouří

asi jo já nevím
  • ops

ahoj kači v tom filmu sio fakt super prosímtě napsala by si my tvůj email moc bych si s tebou chtěla psát *4* *3* *3* *4* *1* *13* oj... pohoda ??? grrrrr smile love dance oci ne jestli jo napiš mi ho na mail katka.lyckova@seznam.cz
  • k videu

hej:D... ten rozhovor s ní tady.. good:)... a ftipnééé... jak na konci s tím cmuky prej:D... nebo prej: né, to já jsem chlupatá po taťkovi:D
  • Bomba!!!!!

Kristáá: http://www.ahaonline.cz//cz/spolecn ost/25823/osklivka-katka-krasni!-pr vni-foto-po-promene!/

Hej lidi v 25.díle bude Katka krásná ale jen jako.....Bude snít.....K tomuto dílu i patří ty fotky v růžovém oblečku
  • hmm

Ahojky,všimla sjme si nových fotek,a ráda bych se zeptala kde jste je sehnal(a),jak je v tom červeném obleku s brýlemi...:)děkuju,jináč je přehnaná herečka!!
  • KATKA!!!!!!!!!

Katka je supa!!!Zrovna jednou jsem jedla jabko při OK a ona tam zrovna něco vtipniho předvedla ,že jsem se tim jabkem málem zadusila!!!!! *1* *1*

KATKA IS VERY GOOD AND VERY ,VERY FUNNY!!!!!! *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit