-
týý joo!
Teď jsem se dívala na fotogalerii... hlavně teda na ty civilní fotky... Teeda, nestačim koukat, jaká je to změna! Mooc hezká slečna!... Jinak serial je to bezvadnej! Už aby bylo pokračování. Nechápu, proč jí přes prázdniny nevysílaj... -
-
Re: týý joo!
no proc asi, herci taky potrebujou dovolenou a jestli sis nevsimla, tak vsechny serialy maji stopku pres prazdniny -
Re: týý joo!
jj Katka je nej!!=)A je i moc pěkná!!=)Seriál mě baví dívám se i na reprízy a těším se na září na new díli!!=)=) *3* *3*
-
-
kráva...
hej ta ošklivka je fakt kráva trapná...jak můžete být tady do ni tak hotoví???no děs... *5* *5* *5* *5* -
-
Re: kráva...
ach lidi nemate špetku rozum když uražite celebrity kdovas tak vychoval bud mate drogy alkohol atak tale dejte prič ti vulgarni slova
info@osobnosti.cz *4* *4* *8* *8* *13* -
Kačenka není kráva ty debile!!=)Je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ty seš asi vypařenej ze sebe co když hele já si myslim že cikán neboli rom a nadává čechůmm!!=(((No nemám pravdu??Hajzle jeden zasranej!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *10* -
-
Re: Re: kráva...
Kačka je nej človíček na světě!!=)=) *3*
-
-
Kdybys měl ty xXx aspoň půl mozku tak by ti došlo ,že to co sem píšeš je hovadina ,prtože mi tvůj idol taky neurážíme.A jestli máš potřebu někoho urážet tak si jdi jinam ,protože tohle je fanklub slušňáků a ne nějakých debilů co nemají co na práci!
-
-
Ošklivka Katka
Kačenka je strašně moc roztomilá a strašně sem si jí oblíbila - hraje skvěle!!! *14* -
-
Re: Ošklivka Katka
PŘESTANTE BEJT VULGARNI NESLUŠNI TAK JSI TO ZAPIŠTE DO HLAVY NEBO BĚŽTE DO TETOVACIHOSALONU TAM VAM TO VYTETUJI NADLAJ KRUKY ........... ABYSTE VĚDELI ŽE MAME BEJT SLUŠNI LIDE *14* *14* §§§§§§§§§§§§§§§§§§§
-
-
Ošklivka Katka
A také Kateřina Janečková je nejlepší herečka ještě z Marthou Issovou *1* -
-
Re: Ošklivka Katka
Souhlas!!! Martha Issová forevr a Katka nevim, ale hraje fakt dobřeee
-
-
Ošklivka Katka
Faaaaaaakt nejlepší serial na světě ještě z dobrou čtvrtí *1* -
Kačenkaa
Moc mám ráda Katku *3* ...na každý díl Ošklivky katky se dívám, jsou super !!! A jsi mooc hezká, nevím proč se to tak jmenuje ;) ...Tak přeji Všem hezký den :)) . *5* *8* -
-
Kačenkaa
jj, si fakt strašně moc hezká holka, těšim na vyvrcholení toho seriálu, až všem ukážeš jaká si kočka!
-
-
Jsem tu nová
Ahojik jsem tu nová. *4* *3* *4* -
zkuste si to a pak mluvte
nechapu jak nekteri lide muzou neco nebo nekoho odsuzovat a vubec to nechapou?Me se Kacka libi a komu ne tak at se nani nediva a hlavne neurazi,myslim si ze to hraje velmi dobre a chtela bych videt ty ostatni co jen blbe kecaji a nic jineho neumi!!!Me se libi a moc ji fandim. *5* *5* *5* -
Mám kámošku a ta ...
Mám kamarádku a ta má sestřičku a víte jak se jmenuje ?!Kateřina Janečková to je náhoda co a moje kámoška je pro změnu Michaela J. To je dobrý co *3* *4* -
Hilary Duff je lepší
Hilary Duff je lapší *9* *3* -
-
Re: Hilary Duff je lepší
Hilary Duff není lepší!!!je to nafintěná K....když to řeknu slušně!!!myslí si že všechno zvládne ale na př. Italsky Prazdniny.......dětská BLBOST!!!!! *15* *9* *3* -
není ti pičo *3* -
no to jo ale Katka je herečka a né zpěvačka víš co tak si viliž jo? no to teda ten přízpěvek pod tebou je mnouhem lepší kurvo *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Hilary Duff je lepší
Hilary Duff je taky herečka a hrála ve více filmech než Katka, víš? *3* *5* -
Re: Re: Hilary Duff je lepší
není piča *1*
-
-