-
názor
já si osobně myslím,že to někdy katka trochu přehrává až je to trapné a chytám se za hlavu nad její blbostí ale nikdy se zasměju, ošklivku sleduji ,ale když náký ten díl vynechám tak se nic nestane protože je to pořád to samý jeden den jí vyhodí druhý den přijmou a tak je to dokola.muj názor.ale na nové díly se určitě koukat budu *3* -
-
Re: názor
supr dil koukam jsem tam -
Taky mi to přijde občas trapný, až se na to nedá koukat, jde po rovině...upadne, neumí ani vystoupit z auta...no hlavně že má tituly *5* -
No jo to je co na telenovelách nesnáším!!!Hrozné prodlužování.....
A ty její situace jsou někdy trapné ,ale o to přece jde..... -
-
Re: Re: názor
zavři oči aspi nebo chot ven *13* *5* *4*
-
-
-
Katka je je boží!!!
Katka je nej je boží!!Je to nej seriál na světě a Katka je taky nej na světě!!Káťo jsi nej!!=)=) *14* *14* *14* *3* *1* -
-
Re: Katka je je boží!!!
Ošklivka Katka je stupidní seriál, ale Kateřina Janečková je skvělá herečka. -
-
Re: Re: Katka je je boží!!!
pokud ti přijde že je ten seriál stupidní tak jak můžeš soudit Katku???*13* trochu na hlavu ne?.....Každopádně teď se nic neděje tak je to trochu nuda *9* -
-
Re: Re: Re: Katka je je boží!!!
Protože nejsem idiotkterej zná jen televizi, ale chodím třeba taky do divadla, víš? -
-
Re: Re: Re: Re: Katka je je boží!!!
ja zas kino divadlo tnkobrani a ostatni nezda jse mi že id................ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Katka je je boží!!!
A to si chcela niečo napísať, alebo si iba bola v rauši? *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: Katka je je boží!!!
ty tak *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Katka je je boží!!!
Jo, já tak. Ty jinak? *1* *1*
-
-
-
-
-
-
ŠKAREDÁ
Prečo dávate takým pekným ženám, také škaredé úlohy. Či nie sú u Vás iné a menej pekné ženy?
Nehovorím, že u Vás sú škaredšie ženy ako u Nás, ale mali by ste také vyberať, ktorým by táto postava vyhovovala aj vzhľadom.
Inač je to výborný seriál a najme Ty starší herci, tým nič neubudlo z ich herectva, ba ešte sú lepší. *13* *9* *4* -
-
Re: ŠKAREDÁ
v tom máš pravdu,ale hraje to velmi dobřě a to je hlavní,a k tomu kdyby nechtěla tak to hrát nemusí a rozhodla se sama *3* *3* *3* *3* *3* ahoj
-
-
Ošklivka Katka
Hmm, tak Kateřina janečková je pěkná, ale teda Ošklivka katka ne. Už se těším na konec tohoto seriálu. Viděla jsem všechny díly a teď se koukám i na všechna opakování. *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* -
-
Re: Ošklivka Katka
Asi tak. Souhlasím.
-
-
zmena
až změniš imič tak budeš nejheči holka na světě *3* -
-
Re: zmena
Zase jedno prostoduché stvoření, které nechápe rozdíl mezi herečkou a její rolí? *1*
-
-
Ošklivka Katka
ahojky lidi tedy ty co jí mají rádi tak je zdravím Kačka je ta nej herečka a kdo jí nemá rád tak ten čůrák a nikdy ji neviděl.Kačka není normální s ní se někdy i zasměju to když se koukám na útěk z vězení *9* tak to u toho usínám
pozdravuje Jana Krestoová *3* -
hnusná
je úplně příšerná je lepší sarah wayne callies z útěku z vězení *14* *14* *14* *14* katka je největší píča na světě *10* *5* *16* -
-
Re: hnusná
Ty seš píča!!!!Katka je náhodou nejlepší herečka!!Ale ty seš kráva zasraná!!!!!!!!!!!!Káťo si nej!! *14* *14* *14* -
Re: hnusná
Jen jestli ta hnusná píča nejseš ty!!!!! -
-
Re: Re: hnusná
no tak ženske krot sve hormoni každy ma rad či rada svou oblibenou osobnost či herce herečky zpěvaky sportovce dabery atak dal tady žadny šlušny sluvka zpusi nevitahnete umite bej slušne prosim vas když tu pišete ja celou dobu co jsem dizkusy tak nikdy tady nepišu neslušne slova *14* *14* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
-
Poslechněte si ...
http://www.stage.cz/josef-dominik/ -
Katka
Náhodou katka je super sice je ten seriál pořád o tom samým ze začátku to bylo děsný ale ted je to dobrý,nevím proč ju tady pomlouváte když se vým to nelíbí tak sem nelezte a v tv se dívejte na něco jinýho!My vám taky neurážíme vaše oblíbence *7* Takže! *13* -
-
Re: Katka
jj moc hezky řčený!!=)=) *3* Ošklivka Katka je nej seriál!!=)=)
-
-
Takový trapky !!!
No úúúúúplně reklama na trapnost.Ošklivka i ta káča,co jí "hraje"
Prostě pí.čovina a nejhorší je na tom to,že tady bude vopruzovat doooost dlouho,protože to je telenovela která má asi 3000 dílů :-(((((
At´ už vysmahnou všechny ty smažky blbky tohodle typu !!! *5* -
-
Re: Takový trapky !!!
ale prosimtě 3000 dílu jo??? nejsi náhodou vymaštnec všud pišou ž má něco pod 200 dílu.... -
Re: Takový trapky !!!
To bys musela i Ty protože Ty seš blbka formátu největšího když urážíš člověka ,kterýho znáš sotva z televize!
-