-
Re: Re: Hilary Duff je lepší
Hilary Duff je taky herečka a hrála ve více filmech než Katka, víš? *3* *5* -
Ošklivka Katka
A také Kateřina Janečková je nejlepší herečka ještě z Marthou Issovou *1* -
Ošklivka Katka
Faaaaaaakt nejlepší serial na světě ještě z dobrou čtvrtí *1* -
Kačenkaa
Moc mám ráda Katku *3* ...na každý díl Ošklivky katky se dívám, jsou super !!! A jsi mooc hezká, nevím proč se to tak jmenuje ;) ...Tak přeji Všem hezký den :)) . *5* *8* -
Jsem tu nová
Ahojik jsem tu nová. *4* *3* *4* -
zkuste si to a pak mluvte
nechapu jak nekteri lide muzou neco nebo nekoho odsuzovat a vubec to nechapou?Me se Kacka libi a komu ne tak at se nani nediva a hlavne neurazi,myslim si ze to hraje velmi dobre a chtela bych videt ty ostatni co jen blbe kecaji a nic jineho neumi!!!Me se libi a moc ji fandim. *5* *5* *5* -
Re: Re: ....
kacka se mi moc libi,jen skoda ze vstavam ve 4h do prace tak to nejak nezvladam vydrzet do konce.mejte se a hezky vecer *15* *1* -
Mám kámošku a ta ...
Mám kamarádku a ta má sestřičku a víte jak se jmenuje ?!Kateřina Janečková to je náhoda co a moje kámoška je pro změnu Michaela J. To je dobrý co *3* *4* -
Re: jaka je to hra
tango -
Re: Re: Hilary Duff je lepší
není piča *1* -
Re: Hilary Duff je lepší
není ti pičo *3* -
Re: ....
DIVÍM SE CO TU O MĚ PÍŠETE ZKUSTE SI PSÁT NĚCO O SOBĚ A NÉ MĚ FURT PONIŽOVAT KOUKNĚTE SE NA SEBE A PAK NĚCO PIŠTE... *5* *5* *5* -
Re: Hilary Duff je lepší
no to jo ale Katka je herečka a né zpěvačka víš co tak si viliž jo? no to teda ten přízpěvek pod tebou je mnouhem lepší kurvo *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Hilary Duff je lepší
Hilary Duff je lapší *9* *3* -
hmmmmmm....
NO JAKO JE FAKT DOBRÁ JAKO JO TO JO!!!!!! *5* *5* *5* -
HRA
jaké je to hrát ošklivou Kateřinu kterou by chtěli svrhnout jako například Marcela a Patricie jaký bys ztoho měla pocit nebo jak bises cílila ve skutečnosti -
jaka je to hra
jak se jmenuje ta hra, jak je tam Kacka v tech svatebnich satech? -
Re: ....
Divím se, že takové hnusné slova se vytisknou na internetě. Nevím, kdo jsi, ale když otevřeš pusu, již se nemusíš představit.Hnůj zvnějšku i zevnitř. Seriál o Katce, představuje lidi, kterých skromnost a poctivost dělá mezi lidmi dněšní doby něco co nemohou pochopit, jsou to lidé, kteří dávno nevědí, co je svědomí, lidé, kteří nemají páteř. *9* -
kacenka
Fakt jsi super kacenko hrajes to fakt viborne i ja ti zavidim papa *14* *4* *3* *1* *14* -
osklivka
ahoj vsichni lidicky co obdivujete osklivku katku a tomase medunu je to mocinki super serial a myslim si ze to kacce a tomikovy bude sluset souhlasite se mnou stve me ze to nebude i o prazkach a uvidim je az po prazkach ale budu se na ne mooooc tesit a doufam ze si tomas vsimne ze je kacka krasna jak na venek tak u vnitr *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *8*