Přejít na výpis diskuzí

Kateřina Janečková

OSOBNOST 25.2.2008 
271 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KATKA!!!!!!!!!

Katka je supa!!!Zrovna jednou jsem jedla jabko při OK a ona tam zrovna něco vtipniho předvedla ,že jsem se tim jabkem málem zadusila!!!!! *1* *1*

KATKA IS VERY GOOD AND VERY ,VERY FUNNY!!!!!! *14* *15*
  • KAČENKA

Lidi, nevíte jak je Katka vysoká?

Moc se mi líbí akorát mi překáží ty vsuvky z krámu její mámy. To mi tam prostě nesedí.

Jinak móóc vydařenej seriál!!
  • Re: Ošklivka Katka

Na Katku sa rada pozerám, pretože ma baví,je to smoliarka so šťastným rozuzlením, a preto je taká sympatická.
    Teším sa na Vás, Katka, nosíte úsmev, a to je dobrý darček pre každého. Fandím Vám.
  • Kateřina Janečková

Katka je nejlepší ze serialu ošklivka katka je sice ošklivá ale je chytra potom je lukas hejlik ktereho hraje Tomes meduna tito 2 jsou nejpuvabnejsi a nejzajimavejsi vzdy kdyz se divam na tento serial tak me tam nejvic zaujme tomas meduna a katerina bertoldova tito dva jsou proste jedička!je krasne se na ne divat.
  • suprrr

Je to moc hezký Kátˇo dobý *14* *14* *14* si fakt dobrá ty haldy s vámi
    hlavně s tebou
    *1* *1* *1*
  • větší popularita

ta se teda dere v popularitě nahoru, jen tak dál *1* tak, a jdu hledat fantoma *1* http://www.najdifantoma.cz/index.php
  • FUCK

KATKA STINKS LIKE SHIT!!!! *1*
  • konec

Noo_mordáá_tahle Janečková,prostě krutoš:)mám z ní vždycky výbuch smíchu:Dno konec:)
  • :)

dobrá herečka,,,teším sa keď sa premení na krásku *3*
  • bože

cože ona tady je taková....mno nic nechápu jak se na ten "seriál"může vůůůbec někdo dívat...největší kravina...to už ta betty je o milion procent lepší..tohle je fakt ukaz pitomosti českého náraoda....teda té co v tom hraje nebo se nato dívá..a samozdřejmě ta co to vymyslela...sry ale nemohla sem si to odpustit!!!! *8* *16* *10* *10*
  • Ahoj, nevíte někdo, kolik bude mít seriál dílů?
  • Re: Katka je super

Mluvíš mi z duše *4*
  • Re: Katerina

jo jo kača je fakt good no ploste kaca 4ever *1* *1* *14*
  • Re: Jee

co to meles.....nejsem lesba,ale je zajimava a na te fotce s vlajkou je hezka.
  • Katerina

Katerina je opravdu puvabna a v serialu moc mila. *4*
  • Stejné jmeno

Slečna se jmenuje stejně jako já no... *9* Paráda-vidět svoje jmeno na titulkách časopisů *9* *1* *9*
  • Jee

No ve skutečnosti neni moc krásná*9*.Kdyby si sundala rovnátka a brýle , tak vypadá pořád stejne..
    Ale seriál dobrej*4*
  • Re: kateřina

i když je ted tak škaredá nebo až se promnění v krásku *15*
  • super serioš

Je to nádherný seriáááááááááááál *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Katka je super

Myslela jsem, že seriál nebudu sledovat, ale "chytlo mě to od začátku". Gratuluji k výběru Kateřiny Janečkové, je super.
    *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit