-
katka
jj osklivka katka je fakt super,sice sem se na to do prázdnin 2008 nedívala (ted toho lituji)ale po prazkach jj a ted bez katky nemuzu byt!(hlavne ne bez tomaše meduny)(i love t.meduna) *14* -
Re: Zuzka
co se má rušit ? *9* -
katka
ošklivku Katku hraje fakt super a ve skutečnosti je moc krásná *4* -
kačka blátotlačka
KAČENKA JE NEJLEPČÍ, MILUJU JÍ!
JESTLI JÍ TAKY MILUJEŠ, NAPIŠ TO NA
HTTP://WWW.PROSTEMULLUJU.CZ !!!
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* -
Zuzka
psala jsem jim na email a říkali že se to bude opravdu rušit kvůli nízké sledovanosti klidně jim napiste...
http://www.blesk.cz/clanek/showbiz-domaci-showbiz/105700/herci-se-rozloucili-s-osklivkou-katkou.html tady o tom mate i clanek -
Re: Re: Vy to nevíte?
kecci..............serial bude davat jeste 1 rok..........pry mala sledovanost.....haaa *8* -
Katka
Myslela jsem ze kdyz zni udelaji krasavici tak moc hezka nebude, ale ona je hooodne hezká. Proste milá a přirozenáá -
Re: Vy to nevíte?
což ??!! ošklivka je nejj seriál !!!!§!!!!!! *13* *9* *9* -
Re: Vy to nevíte?
hmm až na to že tou sou keci *15* -
Vy to nevíte?
dO KONCE SERIALU UŽ ZBÍVÁ JEN PĚT DÍLŮ A NEČEKEJTE NĚJKOU PROMĚNU kAČKY V KRÁSKU! tI MAGOŘI JÍ ZRUŠILI KVULI MALE SLEDOVANOSTI *5* -
NeJ SeRiáL
Ošklivka Katka je NEJ seriál !!! A už se moc těším , až bude hezká , protože teď když si sundala tu masku je fakt hezká *1* *3* *14* -
změní se..????
*7* ahoj lidi už dlouho se ptám na otázku jestli se ošklivka katka změní jako vzhledově nebo jesi zustane ošklivka nadále plosím napiste mi na e-maile vejule.kubikova@seznam.cz jesi se zmení nebo ne ahoj *7* *7* *7* *9* -
kateřina janečkova.blog.cz
kateřina janečková
včera to bilo
tak napinave užasné bajo
miki je supr tomaš meduna taky
kateřina janečkova a spousta dalšich................. hercu nových *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Fuj
a ty seš krásná co??????? *15* -
ee
Mno tak pokud tohle melobyt napodobenina uz prechoziho serialu taxejim to moc nepovedlo.. Tam aspon hlavni akterka po odstraneni ofin oboci a vsech tech nedostatku byla hezka, ale tahkle je oskliva i tak...sry lidi ale je to tak -
katko janečkova kristi 1979
katka janečková . je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj . %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%mame moc rady jů . supr ........... nemam co řict. čago katko j. 111111111111111
diplom častej. tu budů . ja kristi 1979 aj nika 1979 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: hruza
Dobrý den všem. Ráda slyším různé názory na vše, ale pokud někdo chce psát a nezná ani základní pravopis - představí se v plné své p a r á d ě. Měl by se věnovat spíš výuce češtiny, než hloupě a vulgárně kritizovat.E.H. -
kata
ahoj kató chtěla bych se tě zeptat jestli by si někdy neměla autogramiádu v okolí karlových varů..? mooc mooc tě prosím o odpověd...tvá fanynka Lucka *14* *4* -
nic
Ahoj Katko já bych jsem se s tebou setkat.papapapapapapapapapapapapapa papapapa *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
.
Prosím Katko pošleš mi tvoje fotky na tento email :Pajulinh@ seznam.cz díky Pavla. Si super ve filmu! *4*