-
prý kukunda ..
Je teda fakt, že zas tááková krasavice není.. Ale když se to srovná s tím, jak ji zošklivili jako Kateřinu Bertoldovou, tak je ten rozdíl velký. Každopádně, baba je to ale pěkná.. Proti tomu žádná.. -
-
Re: prý kukunda ..
Je to normální docela hezká herečka,ale zase ne žádná extra krasavice. Ten seriál se mi moc nelíbil. Lepší byl australský originál Ošklivka Betty,který sice také nepatří mezi mé oblíbené typy seriálů
a filmů,ale pořád se mi líbil víc.
-
-
kacenka
Fakt jsi super kacenko hrajes to fakt viborne i ja ti zavidim papa *14* *4* *3* *1* *14* -
jaka je to hra
jak se jmenuje ta hra, jak je tam Kacka v tech svatebnich satech? -
-
Re: jaka je to hra
tango
-
-
sk8--n€y DC*
káča wYyYp@Dá hEeeskY -
-
Re: sk8--n€y DC*
dyť vypadá hrozně -
-
Re: Re: sk8--n€y DC*
a jak vypadaš ty co dc no nazdar hodiny *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: sk8--n€y DC*
*3* *3* *3* *8* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: sk8--n€y DC*
KATKA JE NEJJJJJJJJJJJ
JSI NEJ BOMBASTICKA JAKO . OSTATN V TOM SERIALU . NEJJJJJJJJJJJ
NOU KOMENT *14* *14* *14* §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ *5* *14* *3* *9*
-
-
-
sk8--n€y DC*
mysL!m dYš jí nEdaY rownátka a daLší píčowiny ty debiLe...!!! -
-
Re: sk8--n€y DC*
hovej tese slušne............. ufony *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
magOoOoOrR
kačenka wypadá úúúúúúúžsně *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *15* *15* *15* *8* *8* *8* -
-
Re: magOoOoOrR
nenormalní že?ta prezdivka sedi.jeste ze te neznam
-
-
Kátka
KAČENKA VYPADÁ UPLNĚ BOMBASTICKY *15* *1* *1* *3* *5* *4* *3* -
Katka by si vybrala na www.super-orient.com
Kacenka by si jiste neco pekneho koupila na www.super-orient.com *14* *3* *4* -
-
Re: Katka by si vybrala na www.super-orient.com
Naaaaaaaaaadhera. *3*
-
-
Kačenka
Ahoj si perfeketní herečka skvělě ses do této role vžila a ráda bych tímto pochválila i maskéry jsou to mega giga šikulkové!!!Díky tobě je to můj nejoblíbenější seriál (popravdě řečeno Tomáš Meduna je fakt kus závidím ti *14* *3* *1* ) tak jo seš neeeeeeeeeeeeeej!!! -
pro káťu
ahoj káťo, si krásná..........mě by zajímalo kolik peněz za to dostáváš ,když hraješ takovou hnusku a taková nejseš ppa *4* *4* *14* *4* -
-
Re: pro káťu
ses dobra *1* *1*
-
-
Katka
Serial Osklivka Katka je fakt dobrej je tam sranda a je tam i nekdy smutek ale je to u mne 2 nejlepsi serial 1 nejlepsi je Ordinace v ruzove zahrade . *3* *3* -
-
Re: Katka
děkuji ti žes to odcenila
-