-
osklivka
ahoj vsichni lidicky co obdivujete osklivku katku a tomase medunu je to mocinki super serial a myslim si ze to kacce a tomikovy bude sluset souhlasite se mnou stve me ze to nebude i o prazkach a uvidim je az po prazkach ale budu se na ne mooooc tesit a doufam ze si tomas vsimne ze je kacka krasna jak na venek tak u vnitr *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *8* -
kráva...
hej ta ošklivka je fakt kráva trapná...jak můžete být tady do ni tak hotoví???no děs... *5* *5* *5* *5* -
-
Re: kráva...
ach lidi nemate špetku rozum když uražite celebrity kdovas tak vychoval bud mate drogy alkohol atak tale dejte prič ti vulgarni slova
info@osobnosti.cz *4* *4* *8* *8* *13* -
Kačenka není kráva ty debile!!=)Je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ty seš asi vypařenej ze sebe co když hele já si myslim že cikán neboli rom a nadává čechůmm!!=(((No nemám pravdu??Hajzle jeden zasranej!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *10* -
-
Re: Re: kráva...
Kačka je nej človíček na světě!!=)=) *3*
-
-
Kdybys měl ty xXx aspoň půl mozku tak by ti došlo ,že to co sem píšeš je hovadina ,prtože mi tvůj idol taky neurážíme.A jestli máš potřebu někoho urážet tak si jdi jinam ,protože tohle je fanklub slušňáků a ne nějakých debilů co nemají co na práci!
-
-
hnusná
je úplně příšerná je lepší sarah wayne callies z útěku z vězení *14* *14* *14* *14* katka je největší píča na světě *10* *5* *16* -
-
Re: hnusná
Ty seš píča!!!!Katka je náhodou nejlepší herečka!!Ale ty seš kráva zasraná!!!!!!!!!!!!Káťo si nej!! *14* *14* *14* -
Re: hnusná
Jen jestli ta hnusná píča nejseš ty!!!!! -
-
Re: Re: hnusná
no tak ženske krot sve hormoni každy ma rad či rada svou oblibenou osobnost či herce herečky zpěvaky sportovce dabery atak dal tady žadny šlušny sluvka zpusi nevitahnete umite bej slušne prosim vas když tu pišete ja celou dobu co jsem dizkusy tak nikdy tady nepišu neslušne slova *14* *14* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
-
Katka je je boží!!!
Katka je nej je boží!!Je to nej seriál na světě a Katka je taky nej na světě!!Káťo jsi nej!!=)=) *14* *14* *14* *3* *1* -
-
Re: Katka je je boží!!!
Ošklivka Katka je stupidní seriál, ale Kateřina Janečková je skvělá herečka. -
-
Re: Re: Katka je je boží!!!
pokud ti přijde že je ten seriál stupidní tak jak můžeš soudit Katku???*13* trochu na hlavu ne?.....Každopádně teď se nic neděje tak je to trochu nuda *9* -
-
Re: Re: Re: Katka je je boží!!!
Protože nejsem idiotkterej zná jen televizi, ale chodím třeba taky do divadla, víš? -
-
Re: Re: Re: Re: Katka je je boží!!!
ja zas kino divadlo tnkobrani a ostatni nezda jse mi že id................ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Katka je je boží!!!
A to si chcela niečo napísať, alebo si iba bola v rauši? *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: Katka je je boží!!!
ty tak *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Katka je je boží!!!
Jo, já tak. Ty jinak? *1* *1*
-
-
-
-
-
-
ikys
Katka je nejlepší
*9* *4* a těm kterým se nelíbí mají smůlu *4* *16* *5* -
-
Re: ikys
ty maš smulu ty buzno *10* *10* -
-
Re: Re: ikys
toti jsi buzna bohužel *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
-
Fuj
JaQ se můžete na takovouhle P Í Č O V I N U vůbec dívat *8* diť já se na tu Kachnu nemůžu ani podívat jaQ je hnusná *BLAH* *8* *16* *8* *16* *10* *8* *10* *10* -
-
Re: Fuj
a ty seš krásná co??????? *15* -
Ty debile víš co mi můžeš,ona je dobrá.A když se ti to nelíbí tak se nato nedívej ty KURVO *9* -
-
Re: Re: Fuj
dobrej pořed *14* *14* *14* *3* *3*
-
-
Drž hubu ty čůráku jeden...Káťa je super...to jenom tak blbý lidi jako ses ty píšou tohle...jenom jí závidíš že je slavná a že hraje hlavní roli v seriálu *13* *13* -
Promin ale seš trapný/trapná kdo se na to kouká je jeho věc a tobě do toho nic neni .Hnusná je ale co ty víš jen třeba ve filmu laskavě nesuď lidi když je ani neznáš Díky za pochopení Já bych taky mohla tebe nazvat za hnusnýho/hnusnou ale proč já tě soudit nebudu když tě neznám ..!!!Tak se sklidni..!!! *16*
-
-
katko janečkova kristi 1979
katka janečková . je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj . %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%mame moc rady jů . supr ........... nemam co řict. čago katko j. 111111111111111
diplom častej. tu budů . ja kristi 1979 aj nika 1979 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
PROSIM O EMAIL
ahoj katko mohla by si mi poslat email nebo tel cislo na Lukase HEJLIKA PLIS *5*
-
-
změní se..????
*7* ahoj lidi už dlouho se ptám na otázku jestli se ošklivka katka změní jako vzhledově nebo jesi zustane ošklivka nadále plosím napiste mi na e-maile vejule.kubikova@seznam.cz jesi se zmení nebo ne ahoj *7* *7* *7* *9* -
ČTĚTE!!!!
http://hejlik.cz/lukas/blog/7-blog/ 55-posledni-dil-oklivky-katky -
nej
vsechno nej k narozkam