Přejít na výpis diskuzí

Kateřina Janečková

OSOBNOST 25.2.2008 
271 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

no jako neříkám že na to nekoukám ale nekoukám na to pořád.....ale je to hoodně velká blbost!!! nejvíc mě sere jak se češi pořád po někom opičí v těch seriálech a tak!! jako hrůůza!!! nebvim proč nemůžou vymyslet něco originálního,novýho aby to mělo sledovanost a nee opičit se po ošklivce betty a tak!! jako ten kdo to vymyslel je nejvíc trapnej!!
    • nika1979

Re: ....

TAK NAPIŠ SVUJ SCENAŘ A FILM TO JSME ZVĚDAVI KDO TAM BUDE HRAD TI SLOVACI
      KDYŽ JSI ALERGICKA NA ČESKE FILMI *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • Re: ....

seš trapná sama!!!!!!!!!!!
      • nika1979

Re: Re: ....

TO ŘIKAŠ MNĚ ŽE JSEM TRAPNA DIK *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5*
        JA SI TU BUDU PSAT DALE NAPOŘAD
        A VYTAHOVAT JSE NEBUDU VIŠ KATO
        §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
  • ....

Ježiš to je takovej uplně strašnej seriál,prostě trapárna..je to ještě horší než Velmi křehký vztahy a to je jako co říct...nějaká trapka je tady jako nejvíc navštěvovaná osobnost...taková hnusná píča..nechápu jak se někomu může líbit!!!Fuj ste divný kdo jí máte rádi a kdo na to koukáte... *16* *8* *8* *5*
    FUJ FUJ FUJ *1* *1* *1*
    Mějte se tu pěkně *13* *3* *1* :D

DIVÍM SE CO TU O MĚ PÍŠETE ZKUSTE SI PSÁT NĚCO O SOBĚ A NÉ MĚ FURT PONIŽOVAT KOUKNĚTE SE NA SEBE A PAK NĚCO PIŠTE... *5* *5* *5*
      • nika1979

TAK JSI PIŠTE DO DIAŘE .............
        OSOBĚ ................ CO§§§§§§§§§§§§§§§§

Divím se, že takové hnusné slova se vytisknou na internetě. Nevím, kdo jsi, ale když otevřeš pusu, již se nemusíš představit.Hnůj zvnějšku i zevnitř. Seriál o Katce, představuje lidi, kterých skromnost a poctivost dělá mezi lidmi dněšní doby něco co nemohou pochopit, jsou to lidé, kteří dávno nevědí, co je svědomí, lidé, kteří nemají páteř. *9*
      • nika1979

POTAŽMO JA TU NEPIŠU NEŠLUŠNÁ SLOVIČKA VITE DAMO DIK JSEM SKROMNA.......
        ČAUKY,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
        ATI DAVAJ NA INTERNET.............. ALE TAM CO JSO FOTKY TAK TAM JE NAPSANO ŽE NESLUŠNE SLUVKA Z UST MLADYCH A MLADEŽI ...... TAM STEJNE HOLKY ČI KLUCI PIŠI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *9* *9* §§§§§§§§§§

Ty tady píšeš , že nechápeš proč je taková trapka nejnaštěvovanější osobnost a že vůbec nechápeš jak sem můžeme lezt a jak se někomu může líbit apod.... ale sama sem lezeš... tak kdo je tu trapnej hm *1* ...a když se ti nelíbí tak sem nelez... *8* *5*
      • Re: Re: ....

kacka se mi moc libi,jen skoda ze vstavam ve 4h do prace tak to nejak nezvladam vydrzet do konce.mejte se a hezky vecer *15* *1*
  • fůůůůůůůj

ošklivka katka je uplná trapárna na to se dívaj tak babky v důchodě a ta herečka co ju hraje je taky uplně trapná.....doufám že to skončí so nejdříf *5* *5* *5* hezkej den *1* *1*
  • ahoj přiď te také na J.J.

AHOJ JSEM TAKÉ FANOUŠEK KATKY ALE PŘIĎTE TAKÉ NA JMÉNO JELENA *4* JANKOVIC *4*
  • Kačka

Kateřino jste moc dobrá herecka a strašne se mi ten váš seriál líbííííííííí *4*
  • nevim mno

já vám nevim.... *9* *9* *9*
  • ......

KATKA JE SUPER *5* *3* *4*
  • HRA

jaké je to hrát ošklivou Kateřinu kterou by chtěli svrhnout jako například Marcela a Patricie jaký bys ztoho měla pocit nebo jak bises cílila ve skutečnosti
    • Re: HRA

Není to snadné to hrát,ale zvladla bys to.a prosi neříkaj že sem ti psala díky .K.
      *3* *1* *1* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
      • nika1979

Re: Re: HRA

katko tojseš ti naše nejjjjjjjjjjjjjjjj herečka katka janečkova. napiš mi tva faninka verunka korodiova *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hilary Duff je lepší

Hilary Duff je lapší *9* *3*
    • Re: Hilary Duff je lepší

Hilary Duff není lepší!!!je to nafintěná K....když to řeknu slušně!!!myslí si že všechno zvládne ale na př. Italsky Prazdniny.......dětská BLBOST!!!!! *15* *9* *3*

není ti pičo *3*

no to jo ale Katka je herečka a né zpěvačka víš co tak si viliž jo? no to teda ten přízpěvek pod tebou je mnouhem lepší kurvo *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: Hilary Duff je lepší

Hilary Duff je taky herečka a hrála ve více filmech než Katka, víš? *3* *5*
      • Re: Re: Hilary Duff je lepší

není piča *1*
  • nika1991
    ja jsem ji sledovala bil to užas nej serial tak že nechci tu videt uražky na Kateřinu Janečkovu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* dasha 83. ju uraži........
    • Nauč se pravopis.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší