-
*14*
○☺☼☼+++++++☺♥)))))))))))))))))))love *14* *14* -
bože
cože ona tady je taková....mno nic nechápu jak se na ten "seriál"může vůůůbec někdo dívat...největší kravina...to už ta betty je o milion procent lepší..tohle je fakt ukaz pitomosti českého náraoda....teda té co v tom hraje nebo se nato dívá..a samozdřejmě ta co to vymyslela...sry ale nemohla sem si to odpustit!!!! *8* *16* *10* *10* -
FUCK
KATKA STINKS LIKE SHIT!!!! *1* -
suprrr
Je to moc hezký Kátˇo dobý *14* *14* *14* si fakt dobrá ty haldy s vámi
hlavně s tebou
*1* *1* *1* -
Kateřina Janečková
Katka je nejlepší ze serialu ošklivka katka je sice ošklivá ale je chytra potom je lukas hejlik ktereho hraje Tomes meduna tito 2 jsou nejpuvabnejsi a nejzajimavejsi vzdy kdyz se divam na tento serial tak me tam nejvic zaujme tomas meduna a katerina bertoldova tito dva jsou proste jedička!je krasne se na ne divat. -
Bez make-pu, nalíčení a bez vyžehlených vlasů je pořád stejná "ošklivka"
-
hmm
Ahojky,všimla sjme si nových fotek,a ráda bych se zeptala kde jste je sehnal(a),jak je v tom červeném obleku s brýlemi...:)děkuju,jináč je přehnaná herečka!! -
Bomba!!!!!
Kristáá: http://www.ahaonline.cz//cz/spolecn ost/25823/osklivka-katka-krasni!-pr vni-foto-po-promene!/
Hej lidi v 25.díle bude Katka krásná ale jen jako.....Bude snít.....K tomuto dílu i patří ty fotky v růžovém oblečku -
ops
ahoj kači v tom filmu sio fakt super prosímtě napsala by si my tvůj email moc bych si s tebou chtěla psát *4* *3* *3* *4* *1* *13* oj... pohoda ??? grrrrr smile love dance oci ne jestli jo napiš mi ho na mail katka.lyckova@seznam.cz -
Katka kouří
Prej Katka prej kouří tak co vy myslíte kouří nebo ne?Já myslim že ne!Ale nevím a co vy? *5* -
-
Re: Katka kouří
asi jo já nevím
-