-
Mám kámošku a ta ...
Mám kamarádku a ta má sestřičku a víte jak se jmenuje ?!Kateřina Janečková to je náhoda co a moje kámoška je pro změnu Michaela J. To je dobrý co *3* *4* -
zkuste si to a pak mluvte
nechapu jak nekteri lide muzou neco nebo nekoho odsuzovat a vubec to nechapou?Me se Kacka libi a komu ne tak at se nani nediva a hlavne neurazi,myslim si ze to hraje velmi dobre a chtela bych videt ty ostatni co jen blbe kecaji a nic jineho neumi!!!Me se libi a moc ji fandim. *5* *5* *5* -
Kačenkaa
Moc mám ráda Katku *3* ...na každý díl Ošklivky katky se dívám, jsou super !!! A jsi mooc hezká, nevím proč se to tak jmenuje ;) ...Tak přeji Všem hezký den :)) . *5* *8* -
-
Kačenkaa
jj, si fakt strašně moc hezká holka, těšim na vyvrcholení toho seriálu, až všem ukážeš jaká si kočka!
-
-
Ošklivka Katka
Faaaaaaakt nejlepší serial na světě ještě z dobrou čtvrtí *1* -
Ošklivka Katka
A také Kateřina Janečková je nejlepší herečka ještě z Marthou Issovou *1* -
-
Re: Ošklivka Katka
Souhlas!!! Martha Issová forevr a Katka nevim, ale hraje fakt dobřeee
-
-
Ošklivka Katka
Kačenka je strašně moc roztomilá a strašně sem si jí oblíbila - hraje skvěle!!! *14* -
-
Re: Ošklivka Katka
PŘESTANTE BEJT VULGARNI NESLUŠNI TAK JSI TO ZAPIŠTE DO HLAVY NEBO BĚŽTE DO TETOVACIHOSALONU TAM VAM TO VYTETUJI NADLAJ KRUKY ........... ABYSTE VĚDELI ŽE MAME BEJT SLUŠNI LIDE *14* *14* §§§§§§§§§§§§§§§§§§§
-
-
týý joo!
Teď jsem se dívala na fotogalerii... hlavně teda na ty civilní fotky... Teeda, nestačim koukat, jaká je to změna! Mooc hezká slečna!... Jinak serial je to bezvadnej! Už aby bylo pokračování. Nechápu, proč jí přes prázdniny nevysílaj... -
-
Re: týý joo!
no proc asi, herci taky potrebujou dovolenou a jestli sis nevsimla, tak vsechny serialy maji stopku pres prazdniny -
Re: týý joo!
jj Katka je nej!!=)A je i moc pěkná!!=)Seriál mě baví dívám se i na reprízy a těším se na září na new díli!!=)=) *3* *3*
-
-
Myslím si, že by se Katka měla víc objevovat před kamerou. Dokud jsem neviděl Ošklivku Katku, vůbec jsem ji neznal.
-
zmena
až změniš imič tak budeš nejheči holka na světě *3* -
-
Re: zmena
Zase jedno prostoduché stvoření, které nechápe rozdíl mezi herečkou a její rolí? *1*
-
-
názor
já si osobně myslím,že to někdy katka trochu přehrává až je to trapné a chytám se za hlavu nad její blbostí ale nikdy se zasměju, ošklivku sleduji ,ale když náký ten díl vynechám tak se nic nestane protože je to pořád to samý jeden den jí vyhodí druhý den přijmou a tak je to dokola.muj názor.ale na nové díly se určitě koukat budu *3* -
-
Re: názor
supr dil koukam jsem tam -
Taky mi to přijde občas trapný, až se na to nedá koukat, jde po rovině...upadne, neumí ani vystoupit z auta...no hlavně že má tituly *5* -
No jo to je co na telenovelách nesnáším!!!Hrozné prodlužování.....
A ty její situace jsou někdy trapné ,ale o to přece jde..... -
-
Re: Re: názor
zavři oči aspi nebo chot ven *13* *5* *4*
-
-