Přejít na výpis diskuzí

Kelly Clarkson

OSOBNOST 31.12.2006 
371 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jjjjje supeerer
  • Kelly

Kelly je super mlada talentovana zpevacka je fakt supeeeeeeeeeer!!! *8* *1*
  • Nemáte náhodou někdo její starý cédo Thank ful nebo Ňák tak zatim a ozvěte se někdo *1* *3* *9* *14* *7* *10* *4* *14* *9* *9* *13* *5* *5* *15* *8* *16* *8* *3*
  • COOOOOL!

Je to fakt super zpěvačka,moc se mi líbí.Má svůj stil a skvělej hlas ato je to hlavní né? *15* *3*
  • Kelly je super

Ahojík lidíci, chci, abyste věděli, že je tu ještě další člověk, kterej Kelly zbožnuje. Když jsem poprvé slyšela její písničky, tak jsem si myslela, že to zpívá Avril, kterou taky miluju. maj podobnej hlásek. a jsou obě uplně suprový........ *3* byla bych strašně ráda, kdyby si tohle Kelly ohla přečíst, ale to se asi nikdy nestane.....................................
  • Kelly Clakson

Kdyz jsem poprve uslisela jeji pisnicky myslela jsem si co to je za spevacku ani ji neznam potom jsem se dozvedela ze je to Kelly americka superstar je krasna ma nadherny pisnicky krasne zni do usi kdys si zapnu ockoa kelly tam ma klip because of you tak proste je neuveritelny jak je krasna proste jen 3 slova pro ni mam jsi nejlepsi kelly tva Terezka
  • láááda!!!

mám tvojej písničky moooocinky lááda sou fak perfektní *3*
  • SEŠ SUPROVÁ ZPĚVAČKA

KELLY JA TE OBDIVUJU ALE ÚPLNĚ PŘÍŠERNĚ SEŠ PROSTĚ TA NEJ CO ZNÁM JÁ VÍM ŽE TENHLE TEXT NEUVIDÍŠ ALE PAMATUJ SI ŽE TĚ MOC MILUJU JAKO ZPĚVAČKU JÁ UMÍM TAKY DOCELA DOBŘE ZPÍVAT A TAK SE ROZHODUJI ŽE BUDU ZPĚVAČKA JAKO TY SEŠ PROSTĚ UŽASNÁ A NIKDO SE TI NEVYROVNÁ A TO TVOJE NOVÝ ALBUM BREAKAWAY JE MOC SUPER HLAVNĚ TA PÍSEN "BECAUSE OF YOU" PAPA TVÁ CTITELKA *14* *3* *1* *1* *3* *14* *4* *9* *4* *15*
  • mám takovou přezdívku

ahoj byla sem se školou na lyžáku aa proto,že sem klára tak mám přezdívku Kelly *3* .Dobrý co? *4*
  • KELLY JE FAJN

AHOJKY KELLY JE NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ *3*
  • Kely je vazne super

TUHLE ZPEVACKU JSEM DLOUHO NEZNALA ALE LIBILA SE MI JEJI PISNICKA....PAK JSEM JI VIDELA NA GRAMY...TAM BYLA SUPER!!!!A TED NEDAVNO V MEDUZE A VYPADA TO ZE JE TO MOJE NEJJJJ ZPEVACKA !!!!!!!JE FAKT SUPER JE HEZKA MA NADHERNEJ HLASEK...AHOJKY!!!! *3* *15* *15* *1* *14*
  • je nej

Kellly je nejleosi *14*
  • Vy dementi,jste definitivně zešíleli!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *10* *10* *8* *9* *9*
  • jojojojojojojoujojojojojojojojojo

Kelly je nééééééééééééjjjjjj. *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *5* *4* *3* *4* *8* *16*
  • KeKeKelly

Kellyčka je jednička je to naše hvězdička *14*!!!!!!!!!!! :-) TVOŘÍME JÍ VE SIMSECH 2 DĚLÁME JÍ UŽ 2 HODINY A TO PŘESNĚ!!!!!!! Ale nám to vůbec nevadí a děláme jí hooooooooodně rády. *5* *14* *14* *14* *14*
  • nádhera

je úžasná!!! *4* *8* *3* *4*
  • Je super

Já jsem zatim slyšela jenom jednu písničku, ale myslím, že je ze všech nejlepší po stránce vzhledu a hlasu. Můj názor, ale kdo ho nemá, je blbej a naví, co to je nadání........ *4*
  • Kelly is best!!

Ahoj!!Já Kelly zbožnuji! je to snad nejlepší zpěvačka *14*
  • kell

kelly je prostě nej a kdo je proti je blbej
  • KELLY

*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *15* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit